icon

Je lepšie si obliecť krátke alebo dlhé šaty na svadbu ako hosť?

31. máj 2026

Ahojte žienky.
Prosím poraďte mi ohľadom šiat na letnú svadbu.Su vhodné aj krátke - trocha nad kolená či radšej dlhé?
Ďakujem

anonym_10d404
31. máj 2026

@anonym_autor dlhé by som si nedala. Nejdeš na ples. Ak mas peknú postavu, tak kľudne krátke saty nad kolená.

autor
31. máj 2026
@anonym_10d404

@anonym_autor dlhé by som si nedala. Nejdeš na ples. Ak mas peknú postavu, tak kľudne krátke saty nad kolená.

@anonym_10d404 ďakujem aj ja som si to myslela no teraz už mám pochybnosti či budú vhodné

anonym_10d404
31. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_10d404 ďakujem aj ja som si to myslela no teraz už mám pochybnosti či budú vhodné

@anonym_autor daj fotku

autor
31. máj 2026
@anonym_10d404

@anonym_autor daj fotku

@anonym_10d404

anonym_736aea
31. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_10d404

@anonym_autor sú pekné, vhodné, len pozor na ten výstrih. Len niečo decentné na krk, prstienok, náušnice, decentná kabelka a lodičky. Super 🙂

autor
31. máj 2026
@anonym_736aea

@anonym_autor sú pekné, vhodné, len pozor na ten výstrih. Len niečo decentné na krk, prstienok, náušnice, decentná kabelka a lodičky. Super 🙂

@anonym_736aea áno výstrih už mám upravený,takže sú vhodné?Nevadí ak nebudú dlhé?ďakujem za uistenie a možno aj povzbudenie.

anonym_10d404
31. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_736aea áno výstrih už mám upravený,takže sú vhodné?Nevadí ak nebudú dlhé?ďakujem za uistenie a možno aj povzbudenie.

@anonym_autor su uplne vhodné. Ani výstrih mi takto neprekáža. Možno ti len bude v nich teplo, inak nemám výhrady 😁

anonym_736aea
31. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor sú krásne. Budeš nádherný hosť na svadbe ❤

bessie12
31. máj 2026

@anonym_autor u mňa je nepísané pravidlo, že šaty na svadbu musia byť dlhé. Čiže iné ako dlhé by som si nevzala a ani nevezmem. Tiež idem na letnú svadbu. Ale dnes sa nosí už všetko možné. Takže ak sa ti páčia, tak si ich kúp 🙂

lasona
31. máj 2026

Saty su krasne a hodia sa na svadbu.

andreatytler
31. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_10d404

@anonym_autor pekne saty. Take jednoduche ale tie rukavy z nich robia nieco viac.

anonym_4e7423
31. máj 2026

za mna su skarede ale na svadbu su vhodne ak sa ti pacia, dlzka je v pohode mne sa tato dlzka na svadbu hlavne letnu hodi viac ako dlhe

anonym_14fa68
31. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor čo máš s tými dlhými furt? Dlhé sa nosia na ples. Mne sa tie čo si si vybrala síce nepacia, ale sú vhodné na svadbu.

anonym_371cc7
31. máj 2026
@andreatytler

@anonym_autor pekne saty. Take jednoduche ale tie rukavy z nich robia nieco viac.

@andreatytler ja by som ich nevzala práve kvôli tým rukávom . Roztopila by som sa v nich

muchotrafka298
31. máj 2026

Kazdy tyzden je tu tema, ci su dane saty vhodne alebo nevhodne. Vhodne je cokolvek, co sa Ti hodi a citis sa v tom dobre.
Nikto tu nechodi na kralovske svadby, kde by bolo treba dress code dodrziavat.
Saty z obrazku su podla mna uplne OK, jedine by som sa bala materialu, lebo ak je to umelina, tak budes upotena jak opica v kufri uz po 10 minutach, ked bude vonku 30 stupnov.