icon

Je nosenie skinny riflí už nemoderné?

18. jan 2026

Sú podľa vás skinny rifle nemoderné a už sa nenosia? V téme kde dala autorka fotku a má na sebe skinny rifle viacero z vás píše ako sa už nenosia a sú nemoderné, podľa mňa na ženách vyzerajú najlepšie, nie ako to čo sa teraz nosí 🙈

Strana
z4
beronsche
30. jan 2026
@simca06022011

@beronsche PRESNE... ja ked si dam vysoky pas vyzeram ako valec chodiaci...nedotvarujem pas nicim, nevynikne nic a to mam pas.. :D proste hroza

@simca06022011 presne, ja som stihla, ale v rifliach s vysokým pásom vyzerám skoro ako tehotná.. ideálne je, ak pás konci 1 cm pod pupkom.. 😂

A k téme - in - out, to je jedno, nosím vselico.
A práve hľadám čierne skinny, mid rise, ktoré by boli dostatočne dlhé (mne sú vsetky krátke..,) a ktoré aj po pár mesiacoch držia tvar.
Rada ich nosím k dlhým sakám..
Nejaké tipy? 😊

lakebabe
30. jan 2026
@beronsche

@simca06022011 presne, ja som stihla, ale v rifliach s vysokým pásom vyzerám skoro ako tehotná.. ideálne je, ak pás konci 1 cm pod pupkom.. 😂

A práve hľadám čierne skinny, mid rise, ktoré by boli dostatočne dlhé (mne sú vsetky krátke..,) a ktoré aj po pár mesiacoch držia tvar.
Nejaké tipy? 😊

@beronsche vela šťastia také zhanam uz pol roka čierne 😀 nikde nemajú a tiez mam problém ze vsetko mi je krátke. Jedine čierne skinny bez vysokého pasu som videla v New yorkeri ale tam sa bojim kvality a ze sa vypere farba. Dobre skinny mam z mohita aj dĺžka aj kvalita ale čierne nemali. Ak niečo nájdeš kľudne napíš kde lebo je to bieda

simca06022011
30. jan 2026
@beronsche

Nejaké tipy? 😊

@beronsche no ja som zvykla nosit z tchiba... jedny.. aj som ich mala xkrat kupene, ale strasne sa pokazili, takze tiez hladam.. posledne som ich vratila. len nebola to dzinsovina, ale nieco ine... co mam teraz 2ks rifiel tak vsetko zacalo rychlo padat, pas natianuty :DDD

0silvia0
30. jan 2026
@beronsche

Nejaké tipy? 😊

@beronsche tieto mám, len som 2 kg pribrala a už sa v nich necítim komfortne
https://www.emp-shop.sk/p/super-strečové-skinny...

beronsche
30. jan 2026
@lakebabe

@beronsche vela šťastia také zhanam uz pol roka čierne 😀 nikde nemajú a tiez mam problém ze vsetko mi je krátke. Jedine čierne skinny bez vysokého pasu som videla v New yorkeri ale tam sa bojim kvality a ze sa vypere farba. Dobre skinny mam z mohita aj dĺžka aj kvalita ale čierne nemali. Ak niečo nájdeš kľudne napíš kde lebo je to bieda

@lakebabe och New Yorker isto nie, to nejdem ani skúšať..
Ja mám práve s čiernymi z mohita zlú skúsenosť.. hrozne krátko vydržali... Vybledli, kolená vyťahané - inak to mi najviac vadi, vždy sa po čase začnú škaredo vyťahovať kolená...

lakebabe
30. jan 2026
@beronsche

@lakebabe och New Yorker isto nie, to nejdem ani skúšať..
Ja mám práve s čiernymi z mohita zlú skúsenosť.. hrozne krátko vydržali... Vybledli, kolená vyťahané - inak to mi najviac vadi, vždy sa po čase začnú škaredo vyťahovať kolená...

@beronsche new yorker som ani nevzala tiez sa toho bojím. Ja mam jedny skinny z mohita druhy rok a su výborné tak možno aj záleží od modelu. V podstate nosím ich najviac lebo skinny su teraz v obchodoch dost obmedzený tovar. Z netu sa zas bojím ze nesadnu. Kamarátka hovorila ze kupila par skinny rifli v halfprice tak možno ešte tam skúsiť pozrieť.

Strana
z4