Je táto pánska kabelka v pohode?
naprav si tricko na rukave vyzera to trapne.
Načo potrebuješ takúto malinkú kabelu. Dokopy do nej nič nedáš. Jedine doklady a kľúče od auta.
mne pripomína ľadvinku.
Za mňa nie. Vhodná pre zlodejov.
@anonym_65cfbb ale chlap nepotrebuje nic ine 😂 Vsetko strcia do vrecka. Mna by to potesilo, lebo manzel zneuziva moju kabelku, ked sa mu veci nechce pchat do vreciek.
Je v pohode. Hodím mobil kľúče od autá a doklady a idem na nákup či do banky
Syn ma tuto, nosi to krizom a otvorena bunda, dostal ju od tety na vianoce... https://www.peek-cloppenburg.de/de/p/ck-calvin-...
Mne by bola mala. Potrebujem v nej nosit, kluce, penazenku, mobil, vreckovky ale ... ked idem s detmi na malu prechadzku, tak tam potrebujem dat 1/2l flasu s vodou, banany/jablka, keksy, bublifuk ... Na vacsie vylety sa berie batoh, ale na male sa mi ho nechce vlacit a vsetko musi do "kabelky". Teraz mam vnutorny rozmer tak 20x25 cm.
Takze naozaj podla toho, co tam potrebujes nosit.
... a malu lekarnicku 😉
V pohode, aj ked na chlapa by pasovala trochu vacsia. Taka mala posobi trochu zženštelo.
V pohode, aj ked na chlapa by pasovala trochu vacsia. Taka mala posobi trochu zženštelo.
@katkazatka presne. Moj by toto na seba nedal povedal by ze nieje....
@anonym2468 ouch😱 ja mám podobnú. Buď Ty máš dámsku, alebo ja pánsku. Vôbec sa mi na Tebe nepáči, nehodí, prepáč 🫶
@ivicatolic grc, co tu plodis
@anonym_626a39 áno je to grc, tak to vidím, a ty ma o opaku nepresvedčiš 👉
Takúto kabelku nosí môj kamarát, gay
@ivicatolic trápne
@anonym_95a449 prečítaj si nad mojím príspevkom, som sa trafila do vkusu
Zamna je to skôr pre ženy tento štýl kabeliek
Vďaka za odpovede, tak asi vymením za väčšiu ak teda pôsobí ako pre ženu, aj keď na to čo nosím mi úplne stačí a je to pánska kabelka.
@anonym2468 Pripadá mi dosť ženská
mladí už nosia ľadvinky ... ako dala @anjelicek26
Úplne v pohode chlap nenosí toľko vecí čo žena takže na peňaženku, kľúče a maličkosť je v pohode
Aj mne príde skôr ako pre ženu. Skus niečo iné
@anonym2468 chcelo by to proporčne väčšiu kabelku...
slová "kabelka" a "muž" mi nejako nejdú dokopy
naprav si tricko na rukave vyzera to trapne.
@anonym_9a6579 nauc sa slovencinu
Pre gaya je skvelá 😜, celkovo akákoľvek taštička pre chlapa mi je smiešna
A čo takáto športová ??
Ja si myslím ze úplne v pohode každý súdi podľa toho čo má v hlave. ☺️ Vykašli sa na to čo povedia druhí kľudne ju zober
Správni chlapi vymreli, vo vojnách aj v posteli… 😄

Načo potrebuješ takúto malinkú kabelu. Dokopy do nej nič nedáš. Jedine doklady a kľúče od auta.
mne pripomína ľadvinku.
Za mňa nie. Vhodná pre zlodejov.