Je tento skort vhodný pre ženy po štyridsiatke?
Páči sa mi tento skort, sú to šortky so sukňou. Mám dlhé nohy a táto dĺžka ich ešte predlžuje a zužuje, ale mám trošku dilemu, keďže mám cez 40 rokov, či je to vhodné.
Možno v zime s hrubými pančuchami?
inak autorka,ak mas raku supwr postavu,ty si kludne mozes dat aj tir obtiahnute leginy bez spodneho pradla este extra zadok stiahnuty,co teraz nosia mlade baby ,jedno ci su chude,tucne ale hlavne ze predok a zadok riadne obtiahnuty.No cisty grc
@anonym_a69087 legíny nenosím
Jasne,preco nie,vsak su to SORTKYso suknou. Preco si niektore,ktorym trci z kratasov vonku polka rite myslia,ze je to vhodnejsie? Uplne v pohode by som si to dala,tiez mam po 40-tke a v tych dlhych sukniach vyzeram ako teta Marka z Dolnych Oresian🙈
Jasne,preco nie,vsak su to SORTKYso suknou. Preco si niektore,ktorym trci z kratasov vonku polka rite myslia,ze je to vhodnejsie? Uplne v pohode by som si to dala,tiez mam po 40-tke a v tych dlhych sukniach vyzeram ako teta Marka z Dolnych Oresian🙈
@anonym_6fc390 tiež si myslím,že radšej kratšie sukne na bežné nosenie ako tie tetkovské dlhé.
Samozrejme,že dĺžku a typ sukne treba prispôsobiť príležitosti. Nepojdem predsav plážovej mini alebo riflovej na poradu do práce.
Dlhé sa mi páčia do spolocnosti a ešte mám typicky letné dlhé na ramienka.
@anonym_autor neviem prečo 🤣no ja ich milujem a tie ženy nemajú 20😉
@lulua15 Tie saká sú úžasné 🙂👍
@anonym_51fbb7 v lete nosím toto a mám k tomu aj iné široké nohavice, za mňa top
@anonym_ca8a0d Toto si neviem v letných horúčavách predstaviť. Jednoznačne ukázať nohy. Keďže ich mám pekné.
@anonym_6fc390 tiež si myslím,že radšej kratšie sukne na bežné nosenie ako tie tetkovské dlhé.
Samozrejme,že dĺžku a typ sukne treba prispôsobiť príležitosti. Nepojdem predsav plážovej mini alebo riflovej na poradu do práce.
Dlhé sa mi páčia do spolocnosti a ešte mám typicky letné dlhé na ramienka.
@annel19 ja hlavne nechápem ako v tých dlhých sukniach a šatách po zem sa neuvaria v lete?🤣 Fuj ja nemôžem na jeseň áno už potom si dám ale v lete nie len krátke veci Max do kostola nosím šaty pod kolená alebo široké nohavice na hodinu
@annel19 ja hlavne nechápem ako v tých dlhých sukniach a šatách po zem sa neuvaria v lete?🤣 Fuj ja nemôžem na jeseň áno už potom si dám ale v lete nie len krátke veci Max do kostola nosím šaty pod kolená alebo široké nohavice na hodinu
@lulua15 vieš,ja mám tiež jedni šaty dlhé,no vyslovene na leto na ramienka po zem. Sú z lahuckeho materiálu. Neznesiem na sebe kadejaké umeliny.Minule v hm,či v reserved,už neviem presne,jedna hrôza,sama umelina. Akože nechodím tam nakupovať,no dcéra potrebovala nejaké biele tričká na tréningy,tak sme tam v nádeji vbehli.....🤣🤣🤣
Ja nosím takéto krátke kraťasy celé leto, a to budem mať tento rok 40. Sukne nenosím ani šaty, nemám ich rada. Som športový typ, kraťasy tričko rifle botasky