Je tento skort vhodný pre ženy po štyridsiatke?
Páči sa mi tento skort, sú to šortky so sukňou. Mám dlhé nohy a táto dĺžka ich ešte predlžuje a zužuje, ale mám trošku dilemu, keďže mám cez 40 rokov, či je to vhodné.
Možno v zime s hrubými pančuchami?
@anonym_autor Vôbec by ma nejaké cudzie ženy netrápili. Páči sa ti ten kúsok, postava dobrá, choď do toho.
@anonym_149980 presne tak,ak jej netrci sadlo z brucha a nemá nohy hrubé ako 2 stĺpy,tak kľudne. 🙊🙊🙊
Vždy bude lepšie oblečená ako niektoré dnešné mladice s tangacmi po rebrá,širokými riflami a crop topom,ako by môj muž povedal:,,čo trčí - nech trci🙃🙃🙃🙃🤔🤔🤔
@anonym_149980 sú pekne,ale kvety by som dala prec
@annel19 Tak 50 rocna zena, ked si to da na zmrzlinu s detmi ok. Ale pre 40 rocnu su babkovske.
Ja mam 38 som štíhla a kľudne by som si to obliekla aj po 40ke. Nosím kraťasy pod zadok aj šaty. Za mňa lepšie ako žena po 40ke čo má rit ako kufor nemá súdnosť a oblečenie si to. To že je žena matkava má 40r neznamená že musí chodiť ako mníška. Robím v obchode chodím k nám xy žien co majú puberťakov, majú postavu ako lusk a nosia mini 👍
@anonym_autor panebože hejtuju tu krátku sukňu ženy ktoré určite niektore podporujú chlapov v sukni a chodia na pride kde uchylakom vajcia trčia z takých outfitov🤣nos čo chces pokiaľ máš nato postavu😉lebo aj tlsta 15- ka v tom vyzerá desne🤣
predpokladam,ze nechodis s nalepokou na cele kolko mas rokov.. ak sa ti to paci a dobre sa v tom citis -nos to.. zivot je len tvoj a nie starej babky ci tetky z dediny ktorej vadi aj to o kolkej si kto prdne ...
@anonym_51fbb7 no veď ale ako pre koho. Ja by som dala kvety preč a kľudne na poradu oblečiem.
@annel19 Tak ja som o zmrzline a prechadzke s detmi pisala. Pre ten vek 40 babkovske. Ale zase beriem do uvahy, ze kazdy ma iny vkus. Ja by som v nich veru na vylet v lete nesla.
@anonym_51fbb7 1. to nie sú šaty na zmrzlinu 2. ani 50-ročná nie je babka. mám spolužiačky čo mali v 50-ke deti na základnej škole 😂
@biba_18 Tak dala sa sem foto suknonohavice zrejme na prechadzku do mesta. A potom tie tetkovske saty. Za mna su pre 40 rocnu zenu tie saty tetkovske. Ked uz nie babkovske 😆.
@anonym_9a2f66 prečo? Nechcem, aby sa niekto hašteril. Chcem kus oblečenia a neviem, či je to vhodné. Kúpim si niečo, čo nebudem nosiť, lebo cudzie pohľady ma zabijú. Tak to potom nosiť nebudem. Preto chcem názory. Aby som vedela, či budú po mne zazerať ženy s odporom.
@anonym_autor keby to bol skort, tak kludne, ale, ked ze to aj zo zadu vyzera, ako kratucka sukna, tak za mna tento kusok zrovna nie. Nepaci sa mi a to nosim skort, aj kratasy riflove kratke, mam 47 skoro, ale toto zrovna sa mi nepáči.
@anonym_51fbb7 no veď ale ako pre koho. Ja by som dala kvety preč a kľudne na poradu oblečiem.
@annel19 tie šaty ničia kvety. Strih celkom v pohode. Keby boli jednofarebné, tak by boli pekné
@biba_18 Tak dala sa sem foto suknonohavice zrejme na prechadzku do mesta. A potom tie tetkovske saty. Za mna su pre 40 rocnu zenu tie saty tetkovske. Ked uz nie babkovske 😆.
Toto je outfit typy chcela stará mladou byť 🤣 sorry mám podobný vek ale prišla by som si hodná tak k ceste
@anonym_51fbb7 v lete nosím toto a mám k tomu aj iné široké nohavice, za mňa top
@anonym_ca8a0d V tychto horucavach nosis nohavice? Fu, aj ked je len nad 26 nohavice by som si neobliekla. Nohavice som naposledy na sebe mala snad v maji.
@anonym_51fbb7 v lete nosím toto a mám k tomu aj iné široké nohavice, za mňa top
@anonym_ca8a0d toto mám aj ja,aj v čiernej a červenej
@anonym_autor keby to bol skort, tak kludne, ale, ked ze to aj zo zadu vyzera, ako kratucka sukna, tak za mna tento kusok zrovna nie. Nepaci sa mi a to nosim skort, aj kratasy riflove kratke, mam 47 skoro, ale toto zrovna sa mi nepáči.
@luizina práveže taký skort, že vzadu kraťasy mám a to sa mi na ňom nepáči
@anonym_ca8a0d V tychto horucavach nosis nohavice? Fu, aj ked je len nad 26 nohavice by som si neobliekla. Nohavice som naposledy na sebe mala snad v maji.
@anonym_51fbb7 mám ľanove,lahunke,na letné večery,aj do prace
@anonym_ca8a0d toto sa mne napríklad nehodí. Tým, že mám fakt dlhé nohy, sú mi tie nohavice krátke a vyzerá to smiešne.
@anonym_51fbb7 ja tiež. Neznesiem ani tenkú látku na nohách teraz.
@anonym_51fbb7 mám ľanove,lahunke,na letné večery,aj do prace
@annel19 Uz kazdy veru nech nosi co chce. Ale v horucavach nohavice ja nenosim. Same saty a sukne.
Ja budem mat o rok 40r, som vydata, mam dve deti a budem si nosit to co sa mi paci a v com sa citim dobre a ano je to aj takyto podobny typ sukne a vobec ma nezaujima, ci to zeny, ktore ma vidia akymkolvek sposobom riesia 🤣🤣👌 A ty mila autorka to urob tiez ❤️
@annel19 Uz kazdy veru nech nosi co chce. Ale v horucavach nohavice ja nenosim. Same saty a sukne.
@bludna mne tie saty pridu nadherne ❤
@anonym_ca8a0d ano take ako z katalogu bonprix.
inak autorka,ak mas raku supwr postavu,ty si kludne mozes dat aj tir obtiahnute leginy bez spodneho pradla este extra zadok stiahnuty,co teraz nosia mlade baby ,jedno ci su chude,tucne ale hlavne ze predok a zadok riadne obtiahnuty.No cisty grc
@anonym_autor ja ťa podporím,celý život nosím krátke šortky, minisukne a krátke šaty. 176/60. Mám 45 rokov. Dlhé šaty alebo sukne u mňa ani nenájdeš, necítim sa v tom dobre . A takéto presne som si pred cca mesiacom kúpila v bershka. Nos, čo sa páči tebe
@anonym_autor ja ťa podporím,celý život nosím krátke šortky, minisukne a krátke šaty. 176/60. Mám 45 rokov. Dlhé šaty alebo sukne u mňa ani nenájdeš, necítim sa v tom dobre . A takéto presne som si pred cca mesiacom kúpila v bershka. Nos, čo sa páči tebe
@avanka ja mám 37 a nosím skort v pohode páči sa mi to sukňu nie ale skort áno mám aj látkové aj riflové ku všetkému to vyzerá super k bluzkam,tričkam hocicomu.
inak autorka,ak mas raku supwr postavu,ty si kludne mozes dat aj tir obtiahnute leginy bez spodneho pradla este extra zadok stiahnuty,co teraz nosia mlade baby ,jedno ci su chude,tucne ale hlavne ze predok a zadok riadne obtiahnuty.No cisty grc
@anonym_a69087 🤣

@anonym_9a2f66 prečo? Nechcem, aby sa niekto hašteril. Chcem kus oblečenia a neviem, či je to vhodné. Kúpim si niečo, čo nebudem nosiť, lebo cudzie pohľady ma zabijú. Tak to potom nosiť nebudem. Preto chcem názory. Aby som vedela, či budú po mne zazerať ženy s odporom.
@anonym_autor Vôbec by ma nejaké cudzie ženy netrápili. Páči sa ti ten kúsok, postava dobrá, choď do toho.