icon

Je toto oblečenie smart casual?

lenvam
10. dec 2025
Je toto oblečenie smart casual?
Strana
z2
janai1
Odpoveď bola odstránená
lenvam
autor
10. dec 2025
@janai1
Odpoveď bola zmazaná

@janai1 ďakujem za radu

anonym_86549b
10. dec 2025

My sme presne mali Smart casual. A ľudia boli oblečený rôzne. Niektorí chlapi mali oblek a iný rifle. A dievčatá to isté. Čo mali doma v skrini. Ja by som dala kľudne tie čierne šaty, len topánky iné. Jedny z lodičiek čo más. Nekupuj zbytočne veci, čo nevynosis. Naco?

dianaaaaa
12. dec 2025

Čo je smart casual???? 🤦🏼🤦🏼🤦🏼
Nedá sa to napísať po slovensky??!
Alebo treba používať tie priblblé anglické výrazy 🤦🏼

nyusika
12. dec 2025
@dianaaaaa

@dianaaaaa smart casual je standardne pouzivana formulacia pri urceovani dress code.

nie vsetci zijeme v honom onom a najdalej, kde sme sa dostali, je koniec zahrady.
a ked uz mas potrebu ziadat pisat po slovensky, aspon svoju prosbu napis po slovensky a gramaticky spravne.

haley7897
12. dec 2025
@dianaaaaa

@dianaaaaa no pozri, ak nevies co je "smart casual ", znamená to, ze k téme nebudes mat co povedať. Prečo sa stresovať? Kopa inych tém...

a0
12. dec 2025
@dianaaaaa

@dianaaaaa takže to máme nazvať ako? Elegantná ležérnosť? 🤔 smart casual je neprekladaný výraz - prirovnám ti to k slovám ako internet alebo jogurt dokonca aj džem 😉. Ono keď nevieš čo to znamená, tak sa k tomu nemusíš vyjadriť. Či tiež chodíš kecať napr. lekárom do roboty, prečo používajú latinské výrazy na Slovensku? 🤦‍♀️

larinka552
12. dec 2025
@haley7897

@lenvam oh, z fotky som si najskôr myslela, ze je to outfit pre dieťa...
Šaty- ak nemáš nic ine na výber, ok
Tenisky v žiadnom prípade. Určite pozri niečo iné.

@haley7897 tiež som si hneď myslela, že je to pre dieťa 😃 bolo mi síce trochu divné že prečo smart casual pre škôlkárku ale výber outfitu fajn 😄

Strana
z2