Je toto vhodný outfit na pohovor?

Pretože v pozvánke sa dôrazne spomina uvoľnená atmosféra v rámci dresscodu preto vymýšľam takéto alternatívy
?? nerozumiem, to je žart? Veď to predsa nepôsobí elegantne a už vôbec nie formálne. Ako nejaké lacné pyžamo pre zrelú 40. Ale spalo by sa v tom dobre. Koho toto vôbec napadne ako vhodné oblečenie na pohovor? Musím to vedieť. 😀
@soraya25 vždy lepšie ako biela košeľa a čierne nohavice,sukňa 😀 iné topánky,zakasala by som si to,možno nejaké sako,náušnice,prstene a 👌
@janaolas332 ty si komentovala, že by si si zobrala toto (ešte s dodatkom "lepšie než biela blúzka a čierne nohavice/sukňa") a že by si k tomu pridala sako, náušnice, prstene... tak reku či máš na mysli pohovor do cirkusu? lebo inak neviem kde si myslíš, že je toto vhodné 🙈
@zuzanka.zuzu nie nemám veru na myslí cirkus. Môže to kľudne dosť štýlovo vyzerať,aj tak podľa mňa, no nič iný vkus.
Alebo este keby si si neobliekla oba diely naraz... Teda tieto nohavice a iny top, alebo tato kosela a ine nohavice...
@vanilkovazmrzka za mňa lacné prevedenie a materiál tak 30 eur. Pôsobí to lacno, ako nejaký set z h&m. Ale môžeme mať rozdielne pohľady.
@ikonica ak je to polyester, tak je to predrazena cinska handra a navyse Zara, znama skandalmi, fuj.