icon

Je toto vhodné oblečenie na pohovor?

9. sep 2026

Ahojte, mám 16 ročnú dcéru, ktorá ide v štvrtok na pohovor. Ona už ma vybrané oblečenie vravela, že chcela ku tomu zobrat podpätky ale keďže bude zima tak asi obyčajne botasky. No podľa mňa to nieje veľmi vhodné oblečenie no neviem ju presvedčiť o tom, kedže manžel povedal nech si zoberie čo chce a ja som na služobke. Čo si myslíte vy?

Je toto vhodné oblečenie na pohovor?
Strana
z2
lenka_da
9. sep 2026

@anonym_autor pohovor je na aku poziciu?
To ide na pohovor na brigadu, ci pohovor do skoly?

anonym_62e9cd
9. sep 2026

Neviem sice aky pohovor, ale vhodne to teda naozaj nie je.

anonym_d84673
9. sep 2026

V pohodicke. Má 16 rokov. Dnes je dôležité vedieť komunikovat a nie sedieť v sukni

anonym_0e91d8
9. sep 2026

Podla toho o akú prácu ide, ale ako 16r predpokladám že len nejakú brigádu. Ale tielko s vytasenými prsiami sa nehodí asi nikde.

anonym_260bbc
9. sep 2026

@anonym_autor toto na pohovor absolútne nie, zabije celý svoj potenciál ešte skôr, ako stihne niečo povedať. Celé to pôsobí lacno a gadžovsky.

anonym_02f872
9. sep 2026

Na 16 ročnú ok, veď snáď nepôjde v lodičkách a kostýme. No ja by som k tomu dala ešte dačo cez plecia...rozopnuty svetrik, peknú mikinku...

lauriik
9. sep 2026

Ja by som tiez nesuhlasila.
Ked nic ine tak minimalne tricko vymenit za nejaku koselu alebo nieco slusnejsie.

anonym_eb207f
9. sep 2026

Nie nie je to v pohode.

anonym_1c5221
9. sep 2026

Mala by prejaviť väčšiu úctu k druhej strane a slušnejšie sa obliecť.

anonym_21bb3c
9. sep 2026

Ja robim pohovory a bezne studenti (ci chlapci ci dievcata) k nam chodia takto obleceni. Pre mna to je uplne nepodstatne a nevypoveda to nic o pracovnej schopnosti cloveka. Doba sa dost posunula. Takto sa mladi teraz obliekaju. Jedine, by som zvolila tricko a nie tielko s vystrihom. A neuviedla si podsttnu vec, na aku poziciu sa hlasi. Ak ide robit do piizerie alebo niekde do kancla

lindusss2016
9. sep 2026

Nevyzera to dobre ani len na pobehovanie po meste. Je mlada a urcite aj pekna, ale taketo oblecenie vsetko zabije. Nema to styl, smrnc, nic. Nech sa skusi poradit s AI, ked uz inak nic

rachel36a
9. sep 2026

Pokiaľ ide na pohovor na operátora výroby, tak ok, tam to nik neriesi...ale ak ide na nejakú prácu v kancli, adistentku predaja a pod, tak toto určite nie je vhodné oblečenie na pohovor

lasona
9. sep 2026

Nie, nie je to vhodne oblecenie. Nemusi ist v kostyme, ale slusne nohavice, jemny pulover...noznosti je vela

lukbe
9. sep 2026

Nie.

crazy_cat_lady
9. sep 2026

Nie, na pohovor sa to absolutne nehodi

anonym_5bfd2d
9. sep 2026

Nie je to ok na ziadny pohovor... Na pohovore ide najma o to ukazat, co vie. Ale podvedome svojim vzhladom ukazuje aj svoj pristup, respekt, slusnost. Ked sa nedokaze ani len vhodne obliect na pohovor, ako bude vykonavat svoju pracu? Ked nezvladne tak jednoduchu vec? Vela robi aj prvy dojem, a tymto oblecenim ho zabije...

anonym_771499
9. sep 2026

Nech si dá nejaké slušné nohavice a svetrík, balerínky. To bude vyzerať lepšie. A prajem veľa šťastia na pohovore 🙂

ivicatolic
9. sep 2026

@anonym_autor k tomuto podpätky????? prehliadla som niečo? 🤣😭🤣 a asi Je aj dôležité do akej sféry.pracovnej ide

tykat
9. sep 2026

Takto podla toho co viem ake maju tieto decka brigady
- do skladu balit baliky OK
- na recepciu nie
- do Mekaca OK
- na upratovačku OK
- na uvadzacku do kina nie
- roznasat letaky OK
- strazit niekomu deti OK
- vencit psa OK

anonym_9b8884
9. sep 2026

Urcite by som nesla na pohovor nikam v bledych rifliach a tielku.. ani keby to mala byt upratovacka, a tenisky tiez nie.. ak chce rifle dala by som si cierne slim a k tomu koselu, kludne aj lanovu, uzavrete nizke topanky.. Navyse to oblecenie co ma na sebe vobec nelahodi jej postave, vyzera v tom ako knedla..
@anonym_autor

anonym_c2159c
9. sep 2026

@anonym_autor V tom veku asi nejde o nic vazne, nechala by som ju tak, ako chce ist, mozno aj sama zisti (a to je potom zistenie, ktoremu naozaj uveri), ze takto teda nie.

anonym_0b23ec
9. sep 2026

@anonym_autor záleží na akú brigádu ale podľa mňa nie je moc práce navyše si dať na seba aspoň slušnejší vrch. Tielko sa podľa mňa na pohovor nehodí. Ak ide robiť niečo administratívnejšie,napríklad vrámci praxe, tak sa na jej mieste oblečiem slušne. Ale minimálne tielko by som v každom prípade vymenila. Nemusí ísť v šatoch, ale tielko a baggy rifle fakt slušne nepôsobia. A môžeme hovoriť koľko chceme, že sa tak dnes mladí obliekajú, pohovor s ňou nebude robiť človeka z jej generácie. Neubudne z človeka sa obliecť málinko slušnejšie.

anonym_35c271
9. sep 2026

@anonym_autor aspoň tričko prosím, to tielko je des!

anonym_658dbe
9. sep 2026

stvrtok mambyt chladno nech si da namiesto tielka tricko alebo mikinu a je to ok

mullerova46
9. sep 2026

@anonym_autor tenké ramienka nie sú vhodné 🙂

bielasovicka
9. sep 2026

@anonym_autor tielko na pohovor? Určite nie.

anonym_26c54f
9. sep 2026

@anonym_autor Predpokladam, ze 16 rocna este chodi do skoly a na pohovor nejde do korporatu alebo do banky ale len na nejaku brigadu. I v tomto pripade, ak prizmurim oci nad riflami, to tielko urcite nie, vyzera to ako tielko na spanie. Nech si da aspon nejaky top alebo tricko bez napisov. Tenisky su najmensi problem. A naozaj, tie rifle jej vobec nelichotia, su jej velke a zbytocne jej pridavaju objem. Nemusi ist v satach ci kostyme ale toto fakt nie. Na ihrisko hrat basket je to ok ale na pohovor cele zle. Autorka dopln info na aky pohovor-kam, to je podstatne.

2691
9. sep 2026

@anonym_autor určite nie! V TIELKU s veľkým výstrihom?
Pošli iné foto s blúzkou

lienka9
9. sep 2026

@anonym_autor stvrtok ma byt hlavne dost chladno,takze ked si cez to da nejaky svetrik bude to ok..hole plecia sa uplne az tak nehodia,ale zas nema nejaky extra vystrih..pokial je to nieco na styl Mcdonald a podobne je to ok,ak chce ist na nejaku pracu v administrative vtedy mozno trocha slusnejsie.

anonym_e82313
9. sep 2026

@anonym_autor podľa môjho názoru by mala mať elegantnú blúzku a elegantné nohavice a buď baleríny, alebo lodičky. Ale to naozaj záleží na pozícii. Ak ide len aby sa nepovedalo a prácu nechce, tak potom to nevadí.

Strana
z2