icon

Je trend neholenia žien už aj na Slovensku?

22. júl 2026

Žijem v zahraničí a všimla som si v poslednej dobe veľa mladých báb, ktoré su neoholené. Ale to nie že 3-dňové chlpy. Drží sa v metre a pod pazuchami mačky. A nohy chlpaté, že to ani niektorí chlapi nemajú také husté a dlhé chlpy. Je to aj na Slovensku? No neviem, každý chodí, ako chce, ale vyzerá to nie pekne a aj dosť čudne. Čo je cieľom tejto hair positivity. Najviac to je vidno u takých prírodných typov a pôsobiacich ako lesby.

Strana
z3
d_ivana
23. júl 2026

@anonym_autor Ja som si taký trend na Slovensku zatiaľ nevšimla. Videla som v MHD možno dve-tri mladé ženy s neoholenými nohami. Mne sa páči, že sa neboja ísť proti prúdu. A vidím v tom tiež výhodu pri randení. Muž ich od začiatku uvidí prirodzené, nebudú sa musieť stresovať pred každým stretnutím holením.

lauriik
24. júl 2026

Videla som par bab ale rozhodne to neni nejaky velky trend. Mne osobne je jedno co si kto spravi alebo nespravi s vlastnymi chlpami ☺️ Ja sa holim lebo mne je to neprijemne byt zarastena ale ked niekto ma problemi s pokozkou, je vyhadzany a ma podrazdenu kozu po holeni tak vidim dost dobry dovod na to sa neholit. Ono nakoniec tie chlpy tam nejaku prirodzenu ulohu maju.

pr85
24. júl 2026
@anonym_917e64

@pr85 koho to zaujíma?

@anonym_917e64 Téma je o holení žien a užívateľky poukazujú na to, že muži sa neholia. Tak som na to poukázal.

anonym_64fd92
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3