Kde kúpim kvalitnú podprsenku 90E za rozumnú cenu?
Žienky prosím Vás kde objednať kvalitnú podprsenku veľkosti 90E. Aby nestala jedna 50€. A nech to aj trocha podrží. Odkojene 2 deti a gravitácia funguje 😂
@anonym_170bd3 pri výške 165cm a váhe 54kg mám schudnúť koľko? 4-5kg a čo to vyrieši ? Že v tvári budem vyzerať ako anorektička ? Nie každému sa páčia prepadnute líčka. 😕
Rada dobrá a ďakujem za ňu lebo som si vedomá že mám o 3kg viac ako pred tehotenstvom ale momentálne mi to vyhovuje. A s váhou robiť nechcem nič. Hoci keby som to spevnila bolo by to lepšie určite
@anonym_autor jasnééé pri tej výške a váhe máš popod 90 verímä, jedine že by si bola Schwarznegerova dcéra alebo majiteľka fitka a vo fitku aj počas spánku benčovala. Teraz vážne, zrejme máš zlú veľkosť, a preto Ti všetko padá. Premeraj sa s kamarátkou alebo s nejakou ochotnou predavačkou a vyber správnu veľkosť podprdy.
Mne bonprix nesedel...a tiez sa prikláňam k názoru ze kvalita nic moc. Mam lepsie zo Shein 🙈
@anonym_autor jasnééé pri tej výške a váhe máš popod 90 verímä, jedine že by si bola Schwarznegerova dcéra alebo majiteľka fitka a vo fitku aj počas spánku benčovala. Teraz vážne, zrejme máš zlú veľkosť, a preto Ti všetko padá. Premeraj sa s kamarátkou alebo s nejakou ochotnou predavačkou a vyber správnu veľkosť podprdy.
@kp7333
@anonym_170bd3
Súhlasím môže to byt iná veľkosť. Dnes večer odmeram. Len táto mi v obchodoch tak najviac sedela ale keby sedela dokonale asi nezhaňal inú.
Len aj ten výber v obchodoch je na tie väčšie prsia dosť ombedzeny. Možno aj preto som nenašla vhodnú. A nikdy som neobjednavala stále len čo sa dalo vyskúšať. Ale možno by nebolo od veci ísť niekde do obchodu kde mi pomôžu vybrať správnu veľkosť.
@anonym_autor
Za mňa je podprsenka kus oblečenia do ktorého by som investovala.
Skúsila by som Astratex, prípadne značku Triumph.
Navyše, zdá sa mi, že podprsenky všeobecné stoja minimálne 50€.
Za mňa bonprix.Žiadna podprsenka mi nesadla tak ako tá od nich.Aj prsia pekne držali a nevypadávali mi von pri predklone.A vydržala mi teda dosť dlho, tak ju považujem za kvalitnú.A že by bola staromódna si tiež nemyslím.Bola hladká a medzi prsiami kamienky.Za mňa topka, lebo nechcem za podprsenku vyvaliť 50e
@pojezdalova no tak to mas stastie, mne vypadavali snad zo vsetkych. Mam teraz podprdy za 60+ a konecne ju znesiem na sebe mat cely den. Ale mne sa tie v bonprixe pacia, len...mne nesedia. Ale nemam moc na vyber, lebo potrebujem kosik G-H.
@nevenka ja už neviem ani akú veľkosť mi treba 😂 neviem niekto tu pisal že schudnúť a kúpiť menšiu, ale ja mám 165cm a 54kg a som spokojna so sebou až na tie prsia žiaľ sú väčšie ako by som chcela a po dokojení sú také “mľandravé”. Skúsim si to premerať cez nejakú stránku. Do teraz som kupovala 90E ale samozrejme že to môže byt aj zlá veľkosť.
@anonym_170bd3 a zatial ma co nosit? 90E ani nie je daka velka velkost a zarucene ma zlu velkost obvodu, ako citam jej miery. Ja ked som aj schudla, tak som sla dole len obvodovo a kosik ostal rovnaky, no mozno o cislo mensi. Po schudnuti som nosila 75F. To som mala pri vyske 152 cm asi 49 kg vtedy.
@anonym_170bd3
@anonym_autor to mas 100% zlu velkost, zena! Meriam 152 cm, vazim 70 kg, takze min. 20 kg mam nadvahu a nosim 85G. Tebe treba tak 75-80 max., ale kosik podstatne vacsi tym padom. A nebude Ti nic vypadavat. Jasne, ze Ti to nedrzi, mas velikansky obvod.
@nevenka práveže majú. A v tých veľkých hlavne. Menšie obvody s veľkými košíkmi majú po jedinom kuse, no tieto väčšie obvody s veľkými košíkmi majú vo výpredaji kľudne aj 5€ kus, nedávno som bola a plný vypredjovy regál s obvodmi 85-90-95
@no1990 no pojdem pozriet, len ci bude dostatocny ten kosik. Lebo bezne v obchodoch mas ten obvod 85 (niekedy mi treba 80), a kosik tak max. E. A to je malo.
čo tak schudnúť a kúpiť nejaká menšiu?🤷♀️
@anonym_170bd3 Dovtedy bude chodit na volnobeh? 🤣
budem za divnu, ale neviem... s tou velkostou som radsej za jednu dve kvalitne podprsenky.. a kde ich zohnat? v astratexe za mna uz davno nie, kvalita sa zhorsila a teda mne tie podprsenky nesedia vobec a to som si fakt zvykla objednavat aj 4-6 podprseniek naraz... posledne objednavky som komplet vratila. Bonprix mi nikdy nesedel, velke podprsenky vyzeraju podla mna z tade ako tie babkovske na dojky. Ja mam teraz tak malo podpseniek.. starsie dve z astratexu, ked este spacer za nieco stal, a z tchiba mam dalsie... ale nevystuzene, makke, lebo mi v nich je bezne dni dobre. Su tu diskusie takeot uz, chvalili si aj lindex zeny, tak tam absolutne mi nic nesedelo :D
Inak naozaj pri takej hmotnosti nemozes mat takuto velkost, ja mam 115cm cez prisia a 90E mi je velka, zvacsa potrebujem 85E, 90C-D,... popozeraj aj youtube su videa ako spravne si vybrat podprsenku, kde ti ma byt tesna a kde nie, aku velkost vybrat,...
@no1990 no pojdem pozriet, len ci bude dostatocny ten kosik. Lebo bezne v obchodoch mas ten obvod 85 (niekedy mi treba 80), a kosik tak max. E. A to je malo.
@anonym_334c15 musíš si uvedomiť že velkost košíka označuje rozdiel medzi obvodom cez prsia a obvodom pod prsiami, to znamená že ak máš pod prsiami 80cm a cez prsia 105 cm podprsenka je vo veľkosti 75/H alebo 80/G. Proste obvod 75G ma košík o číslo menší ako obvod 80G - jeho ekvivalent je 75/H. Cize si odmerať obvod pod prsiami, na základe toho vyberáš číslo 75cm/80cm/85cm… obvykle to číslo obvodu je o trošičku menšie ako reálny obvod. Ja mam obvod 78cm a nosim podprsenky 75cm. Ak sadne obvod tak až potom vyberas správnu velkost košíka. Zober krajcirsky meter a hod tu obvod cez prsia a obvod tesne pod prsiami
budem za divnu, ale neviem... s tou velkostou som radsej za jednu dve kvalitne podprsenky.. a kde ich zohnat? v astratexe za mna uz davno nie, kvalita sa zhorsila a teda mne tie podprsenky nesedia vobec a to som si fakt zvykla objednavat aj 4-6 podprseniek naraz... posledne objednavky som komplet vratila. Bonprix mi nikdy nesedel, velke podprsenky vyzeraju podla mna z tade ako tie babkovske na dojky. Ja mam teraz tak malo podpseniek.. starsie dve z astratexu, ked este spacer za nieco stal, a z tchiba mam dalsie... ale nevystuzene, makke, lebo mi v nich je bezne dni dobre. Su tu diskusie takeot uz, chvalili si aj lindex zeny, tak tam absolutne mi nic nesedelo :D
Inak naozaj pri takej hmotnosti nemozes mat takuto velkost, ja mam 115cm cez prisia a 90E mi je velka, zvacsa potrebujem 85E, 90C-D,... popozeraj aj youtube su videa ako spravne si vybrat podprsenku, kde ti ma byt tesna a kde nie, aku velkost vybrat,...
@anonym_3f3af2 kks že 115cm 🙂
@anonym_3f3af2 kks že 115cm 🙂
@explorer666 preco? normalnejsie ako si myslis, mam uplne bezny rozmer este :D
@anonym_334c15 musíš si uvedomiť že velkost košíka označuje rozdiel medzi obvodom cez prsia a obvodom pod prsiami, to znamená že ak máš pod prsiami 80cm a cez prsia 105 cm podprsenka je vo veľkosti 75/H alebo 80/G. Proste obvod 75G ma košík o číslo menší ako obvod 80G - jeho ekvivalent je 75/H. Cize si odmerať obvod pod prsiami, na základe toho vyberáš číslo 75cm/80cm/85cm… obvykle to číslo obvodu je o trošičku menšie ako reálny obvod. Ja mam obvod 78cm a nosim podprsenky 75cm. Ak sadne obvod tak až potom vyberas správnu velkost košíka. Zober krajcirsky meter a hod tu obvod cez prsia a obvod tesne pod prsiami
@no1990 a co myslis? kolke tomu rozumeju? 🙂 🙂 🙂
Uz to tu odznelo,...Tesco. Samozrejme treba hladat a hladat, ale su fakt kvalitne a viac nez 10-15€ za podprdu nedam. Mam 85E, cize sucitim...ta gravitacia je svina 🙈
Uz to tu odznelo,...Tesco. Samozrejme treba hladat a hladat, ale su fakt kvalitne a viac nez 10-15€ za podprdu nedam. Mam 85E, cize sucitim...ta gravitacia je svina 🙈
@katkaseiner ak stoji 10-15 € kvalitna byt nemoze....
@katkaseiner ak stoji 10-15 € kvalitna byt nemoze....
@anonym_a1b1e5 praveze su fakt fajn. Ja sa nehadam, ale mala som aj drahe a prt vydrzali. Odvtedy z tesca kupujem. Ked sa vynosia, letia do koša a cloveku nie je luto tych penazi

@anonym_a1b1e5 absolutne nesúhlasím. Moja bola dokonalá vo všetkých smeroch. Teba bavi vsetko negovať? Neexistuje pre teba možnost, ze dakto ma lepsie skusenosti ako ty?
@luciaruz ja tvoju skusenost nepopieram a to ze pre teba je/bola dokonala, je skvele. Ale ja hodnotim znacku vseobecne, kedze som ju videla na daleko viac telach a prsiach ako ty. Ked budes mat za sebou roky predaja spodnej bielizne potom sa s tebou o tom co je kvalitne a co nie je pobavim...