icon

Kde kúpim kvalitnú podprsenku 90E za rozumnú cenu?

Včera o 12:06

Žienky prosím Vás kde objednať kvalitnú podprsenku veľkosti 90E. Aby nestala jedna 50€. A nech to aj trocha podrží. Odkojene 2 deti a gravitácia funguje 😂

luciaruz
Včera o 12:11

Za mna jedine bonprix. Super ceny, super kvalita, a velikanske cisla.

kalifka
Včera o 12:19

@anonym_autor síce mám menší obvod 65 E, ale ja viem si kúpiť len v predajniach attractiv.

larinka552
Včera o 12:20

Ja tiez mam z Bonprix. Velke cisla a super cena 👍 Astratex, Triumph su tiez kvalitne ale aj cena je vyssia...

biba_18
Včera o 12:25

tak ja bonprix nepokladám za kvalitné, iba za dostupné 😒 a to mám len D

autor
Včera o 12:27
@biba_18

tak ja bonprix nepokladám za kvalitné, iba za dostupné 😒 a to mám len D

@biba_18 súhlasím!

anonym_1914f2
Včera o 12:29

Shein

alex666
Včera o 12:35

@anonym_autor Astratex ma vsetky mozne cisla a maju par.modelov aj trochu lacnejsich

no1990
Včera o 12:57

Za mňa tesco. Mám 75G-H a kupim v pohode za 10€. Pre istotu si výplň formulár na astratexe či máš ozaj dobrú velkost. Mala som pár kusov z astratexu, ale teraz by som už nekúpila, drahé v pomere cena/výkon. bonprix sú úplná tragédia. Úžasne podprsenky maju v lindexe napr. Ale tam už je cena okolo 40€/kus.

renesance80
Včera o 13:25

@anonym_autor tesco

petulka1986
Včera o 13:31
@renesance80

@anonym_autor tesco

@renesance80 Mark Spencer kvalita vyborna

pumi21
Včera o 13:34

Mne nevyhovuje ani Astratex a Bonprix mi pride ako pre babicky tou modou 😀 Nemozem si pomoct.

rdi
Včera o 13:42

mamina si kupuje astratex, ale tak aj zalezi aky styl chces samozrejme.

nevenka
Včera o 14:29
@pumi21

Mne nevyhovuje ani Astratex a Bonprix mi pride ako pre babicky tou modou 😀 Nemozem si pomoct.

Bonprix ma za mna strasne plytke kosiky, asi zalezi od konkretnych prs, mne ani jedna nesadla, ale ja mam kosik G a nesedela mi ani jedna.
Ja som istu dobu na Astratexe kupovala znacku Ava, su polske tie podprsenky, ale uz ich maju malo, tak som skusila z Allegra a stoja niektore aj 25 eur, co uz je dobra cena.
@pumi21 ale vsak na Astratexe su rozne znacky predsa, to nemozes takto povedat. Keby tam bola "jedna znacka" ako v Bonprixe, tak nepoviem. A napriklad mne sa velmi.pacia niektore, hlavne take hladke, s penovymi makkymi kosickami, len bohuzial, ten strih mi tam u nich tej znacky "astratex" nesadol, ale z inej znacky ano.
@anonym_autor a si si ista, ze potrebujes 90E, ked pises, ze ti nedrzi? To byva vacsinou velkym obvodom a malym kosikom alebo jeho zlym tvarom. Teraz mam drahu Rosa Faia 85G a drzi, zaroven je pohodlna a prsia nevypadavaju, ani v tejto velkosti. Predavacka mi nukala aj 90, no to bolo volne a kosiky pri 85 F mi boli male, bud vypadavali zhora alebo sa kostica zarezavala zboku do prsa.

nevenka
Včera o 14:31
@no1990

Za mňa tesco. Mám 75G-H a kupim v pohode za 10€. Pre istotu si výplň formulár na astratexe či máš ozaj dobrú velkost. Mala som pár kusov z astratexu, ale teraz by som už nekúpila, drahé v pomere cena/výkon. bonprix sú úplná tragédia. Úžasne podprsenky maju v lindexe napr. Ale tam už je cena okolo 40€/kus.

@no1990 ja lutujem, ze uz nemam taky obvod a take mensie kosiky, ale uz som sa vysplhala na 85, kym som mala 75G, tak v Tescu mi sedeli tiez. Ale davno som tam nebola. Nemavaju aj taketo? 85G?

pojezdalova
Včera o 15:51

Za mňa bonprix.Žiadna podprsenka mi nesadla tak ako tá od nich.Aj prsia pekne držali a nevypadávali mi von pri predklone.A vydržala mi teda dosť dlho, tak ju považujem za kvalitnú.A že by bola staromódna si tiež nemyslím.Bola hladká a medzi prsiami kamienky.Za mňa topka, lebo nechcem za podprsenku vyvaliť 50e

anonym_170bd3
Včera o 16:30

čo tak schudnúť a kúpiť nejaká menšiu?🤷‍♀️

oslo1
Včera o 16:47

Ja mam 74 E a len Marks and Spencer. Tam ani nejde o to, ze kosiky sadnu, ale M&S ma dobre siroke ramienka, potom to netlaci/netaha na ramena.

anonym_a1b1e5
Včera o 19:17

@anonym_autor kvalitnu podprsenku pod 50 € nekupis vobec nikde. lacne podprsenky sa vytahuju, pretoze su z nie kvalitnych materialov. A kedze podprsenka je nieco co mas kazdy den, oplati sa do toho naozaj investovat. A ak ako pises nedrzi - chod na brafitting do Attractivu..

anonym_a1b1e5
Včera o 19:21
@luciaruz

Za mna jedine bonprix. Super ceny, super kvalita, a velikanske cisla.

@luciaruz bonprix je vsetko ine len nie kvalita. Chod niekedy do specializovanej predajne, oblec si naozaj kvalitnu podprsenku a potom zistis co je pri podprsenke kvalita..

luciaruz
Včera o 19:40
@anonym_a1b1e5

@luciaruz bonprix je vsetko ine len nie kvalita. Chod niekedy do specializovanej predajne, oblec si naozaj kvalitnu podprsenku a potom zistis co je pri podprsenke kvalita..

@anonym_a1b1e5 kvalitne som mala, si predstav. A nie jednu. Dokonca aj original wonderbru. Ale s bonprixom som mala len tie najlepšie skúsenosti.

ivicatolic
Včera o 20:55

@anonym_autor pripájam sa k ostatným... Bonprix

anonym_f40b6e
Včera o 21:08

Ja som nebola spokojná nikde iba u nás v butiku Marianna boutique mám 85F tiež veľké a ovisnutý po dvoch deťoch no ale do podprsenky investujem. Pod 50€ by som si nekúpila.

Konkrétne toto je moja obľúbená

https://www.moda-pradlo.sk/kosticova-podprsenka...

no1990
Dnes o 05:29
@nevenka

@no1990 ja lutujem, ze uz nemam taky obvod a take mensie kosiky, ale uz som sa vysplhala na 85, kym som mala 75G, tak v Tescu mi sedeli tiez. Ale davno som tam nebola. Nemavaju aj taketo? 85G?

@nevenka práveže majú. A v tých veľkých hlavne. Menšie obvody s veľkými košíkmi majú po jedinom kuse, no tieto väčšie obvody s veľkými košíkmi majú vo výpredaji kľudne aj 5€ kus, nedávno som bola a plný vypredjovy regál s obvodmi 85-90-95

majka35
Dnes o 08:02
@anonym_170bd3

čo tak schudnúť a kúpiť nejaká menšiu?🤷‍♀️

@anonym_170bd3 na to sa ťa niekto pýtal?