icon

Kde kúpiť elastické rifle pre širší pás?

16. sep 2026

Baby prosim kde kupim skinny jeansy resp jegginsy: Mam sirsi pas a stihle nohy, bezne gate mi nesedia a najma vadi mi hruby material. Hladam cosi elasticke, makke, ale nech to je obtiahnute aj na uzsich lytkach. Idealne ak mate konkretny model z eshopu alebo kamenna predajna, ktora je v kazdom nakupaku. Skusala som v c&a ale nesedeli mi. Dakujem

anonym_abc373
16. sep 2026

ja som si kupila skinny jeans v sinsayi par rokov dozadu urcite ich stale maju su dost elasticke aj obtiahnute a celkom dobre vyzeraju aj po rokoch.

anonym_ce56b2
16. sep 2026

Skinny jeans? Sú out a nehodia sa každému. Ani takým s pavúčou postavou.

a0
16. sep 2026

Čo sa týka širší pás a úzke nohy - skús iny strih ako skinny. 🙂 out síce nie sú (v roku 2025 sa vrátili) ale nie sú ani pre typ postavy jablko. Určite ti budú iné stihy viac lichotiť.

simca06022011
16. sep 2026

@anonym_autor tchibo ma jegginy aj treginy, ale bezne aj skinny jeans byvaju s elastanom hocikde, ja som posledne kupovala v c&a, ale osobne som ich vysmarila, kedze tolko elastanu, mne samozrejme hned padali...

ale podla mna tiez, mozno vyskusat iny typ nohavic?? ci potrebujes skinny?

eeffka
16. sep 2026

@anonym_autor presne viem co hladas, moja rada pepco za 7e, treba skusat nie vsetky su rovnake. Maju rozne materialy.

anonym_4d4453
Včera o 04:41

Prečo s takou postavou chceš skinny? Nechcem rýpať ale zamýšľam sa nad tým hocikedy keď vidim ženu s nepomerom pasu a noh prečo nosia skinny alebo leginsy či ako si to nazvala.

autor
Včera o 14:37

Baby, ja sa nepytam aky styl nohavic si mam kupit. Mam rozne, aj volne. Momentalne hladam take, ako som napisala. Dakujem za odpovede k veci, skusim este sinsay, tam som nebola.