icon

Kde kúpim pohodlné rifle pre nižšiu ženu?

allia28
Včera o 08:37

Ahojte, poraďe kde kúpim široké mäkké pohodlné rifle na nižšiu postavu (aj keď odstrihnúť spodok nie je problém), aby pekne sedeli na užší pás a úzke boky? Už som pozerala snáď všade, dámske, detské...mne už pripadá, že je to oblečenie pre obrov. Ďakujem za každú cennú radu 🙂

nikha2809
Včera o 09:06

Hm si skúšala?Ja tam si tam kupujem detskú velkost

allia28
autor
Včera o 09:15
@nikha2809

Hm si skúšala?Ja tam si tam kupujem detskú velkost

@nikha2809 Ahoj, ano skúšala, nesadli mi :(

anonym_776c8d
Včera o 09:24

Ja nosim Levis, ale teda nie som mala som utla a mam uzky pas a boky, ale vysku mam 170.. no skratit ti ich vedia kdekolvek.. pas mam 62 boky 84 ak ti to pomoze nosim velkost rifiel 24 u nich.

madeincssr
Včera o 09:44

@allia28 preskenovala si sekace? Najma damske veci (obzvlast extremne cisla) sa tam daju najst aj nove resp. extremne zachovale. A aj v detskej casti.

larsen
Včera o 10:08
@allia28

@nikha2809 Ahoj, ano skúšala, nesadli mi :(

@allia28 V Zalando majú, musíš sa poriadne premerať a tak vybrať. A mne sú dobré aj z H&M detské číslo a také, čo majú v páse gumičku a gombík na prispôsobenie. Ale presne, musím dať upraviť spodok, aby som ich mohla nosiť. Krajčírka vie pekne zachovať ten spodný lem, takže nič nevidieť, že boli skracované.

anonym_37872e
Včera o 10:19

@allia28 to prosim mas kolko cm v pase a cez boky? Lebo ja chodim kupovat dcere, co ma 10,5 roka a vysku 152 cm uz damske, ma obvod bokov 96 cm a M-ka ani nenavlecie na seba, davala som jednej sikovnej krajcirke urobit strih na jej "prdel" a skusim jej usit, aspon take tenke letne, rifle si teda netrufam. Ja som tiez nizka, len 152 cm, a ked som vazila okolo 50 kg, tak som si bezne kupila gate a len skracovala. Zvonace bol problem, lebo boli potom len mierne do zvona.
Mne zas pride, ze vsade su nohavice ako na babiky bez bokov, take xs je fakt ze uzke 🫣.
No ak chces uplne uzucke, tak pozeraj velkosti detske, tie su fakt tak na boky 86 vo velkosti 170, 176, len su dlhe, tak skrat.

allia28
autor
Včera o 10:26
@anonym_37872e

@allia28 to prosim mas kolko cm v pase a cez boky? Lebo ja chodim kupovat dcere, co ma 10,5 roka a vysku 152 cm uz damske, ma obvod bokov 96 cm a M-ka ani nenavlecie na seba, davala som jednej sikovnej krajcirke urobit strih na jej "prdel" a skusim jej usit, aspon take tenke letne, rifle si teda netrufam. Ja som tiez nizka, len 152 cm, a ked som vazila okolo 50 kg, tak som si bezne kupila gate a len skracovala. Zvonace bol problem, lebo boli potom len mierne do zvona.
Mne zas pride, ze vsade su nohavice ako na babiky bez bokov, take xs je fakt ze uzke 🫣.
No ak chces uplne uzucke, tak pozeraj velkosti detske, tie su fakt tak na boky 86 vo velkosti 170, 176, len su dlhe, tak skrat.

@anonym_37872e Tak mám asi 156 cm a 44 kg. Mne aj tie detské prídu široké v páse o bokoch :D Alebo mám len nezvyčajnú postavu.

anonym_64108a
Včera o 10:30

Ja som si teraz kupila v reserved v detskom uplne super pohodlne makkucke s gumou v pase

anonym_ea571e
Včera o 10:33
@allia28

@anonym_37872e Tak mám asi 156 cm a 44 kg. Mne aj tie detské prídu široké v páse o bokoch :D Alebo mám len nezvyčajnú postavu.

@allia28 a ves tie detske maju aj tie gumicky.. alebo ak su cele na gumu, tak by to malo sediet. Ja som.podbne na to vahovo a vyskovo, ale ja zas osi pas nemam a niektore detske nezapnem a dospelacke su mi velke.. Zvycajne som kupovalalv Reserved alebo naposledy v lindex , mali akciu, ale teda to neboli rifle. Tiwz mam prpblem zohnat nieco, co mi sedi.

anjelicek26
Včera o 11:13

Tak velkost mas ako 10-11 rocne dieta vaha-vyska takze tam kludne hladaj detske odelenia reserved, zara, hm, c&A bohuzial bez preskusania to nepojde...

sszuzu8
Včera o 20:07

Pepco kupujem rifle na gumičku 7/8. Pohodlné mäkké a docela kvalitné za tu cenu