Kde kúpim pohodlné rifle pre nižšiu ženu?
Ahojte, poraďe kde kúpim široké mäkké pohodlné rifle na nižšiu postavu (aj keď odstrihnúť spodok nie je problém), aby pekne sedeli na užší pás a úzke boky? Už som pozerala snáď všade, dámske, detské...mne už pripadá, že je to oblečenie pre obrov. Ďakujem za každú cennú radu 🙂
Ja nosim Levis, ale teda nie som mala som utla a mam uzky pas a boky, ale vysku mam 170.. no skratit ti ich vedia kdekolvek.. pas mam 62 boky 84 ak ti to pomoze nosim velkost rifiel 24 u nich.
@allia28 preskenovala si sekace? Najma damske veci (obzvlast extremne cisla) sa tam daju najst aj nove resp. extremne zachovale. A aj v detskej casti.
@nikha2809 Ahoj, ano skúšala, nesadli mi :(
@allia28 V Zalando majú, musíš sa poriadne premerať a tak vybrať. A mne sú dobré aj z H&M detské číslo a také, čo majú v páse gumičku a gombík na prispôsobenie. Ale presne, musím dať upraviť spodok, aby som ich mohla nosiť. Krajčírka vie pekne zachovať ten spodný lem, takže nič nevidieť, že boli skracované.
@allia28 to prosim mas kolko cm v pase a cez boky? Lebo ja chodim kupovat dcere, co ma 10,5 roka a vysku 152 cm uz damske, ma obvod bokov 96 cm a M-ka ani nenavlecie na seba, davala som jednej sikovnej krajcirke urobit strih na jej "prdel" a skusim jej usit, aspon take tenke letne, rifle si teda netrufam. Ja som tiez nizka, len 152 cm, a ked som vazila okolo 50 kg, tak som si bezne kupila gate a len skracovala. Zvonace bol problem, lebo boli potom len mierne do zvona.
Mne zas pride, ze vsade su nohavice ako na babiky bez bokov, take xs je fakt ze uzke 🫣.
No ak chces uplne uzucke, tak pozeraj velkosti detske, tie su fakt tak na boky 86 vo velkosti 170, 176, len su dlhe, tak skrat.
@allia28 to prosim mas kolko cm v pase a cez boky? Lebo ja chodim kupovat dcere, co ma 10,5 roka a vysku 152 cm uz damske, ma obvod bokov 96 cm a M-ka ani nenavlecie na seba, davala som jednej sikovnej krajcirke urobit strih na jej "prdel" a skusim jej usit, aspon take tenke letne, rifle si teda netrufam. Ja som tiez nizka, len 152 cm, a ked som vazila okolo 50 kg, tak som si bezne kupila gate a len skracovala. Zvonace bol problem, lebo boli potom len mierne do zvona.
Mne zas pride, ze vsade su nohavice ako na babiky bez bokov, take xs je fakt ze uzke 🫣.
No ak chces uplne uzucke, tak pozeraj velkosti detske, tie su fakt tak na boky 86 vo velkosti 170, 176, len su dlhe, tak skrat.
@anonym_37872e Tak mám asi 156 cm a 44 kg. Mne aj tie detské prídu široké v páse o bokoch :D Alebo mám len nezvyčajnú postavu.
Ja som si teraz kupila v reserved v detskom uplne super pohodlne makkucke s gumou v pase
@anonym_37872e Tak mám asi 156 cm a 44 kg. Mne aj tie detské prídu široké v páse o bokoch :D Alebo mám len nezvyčajnú postavu.
@allia28 a ves tie detske maju aj tie gumicky.. alebo ak su cele na gumu, tak by to malo sediet. Ja som.podbne na to vahovo a vyskovo, ale ja zas osi pas nemam a niektore detske nezapnem a dospelacke su mi velke.. Zvycajne som kupovalalv Reserved alebo naposledy v lindex , mali akciu, ale teda to neboli rifle. Tiwz mam prpblem zohnat nieco, co mi sedi.
Tak velkost mas ako 10-11 rocne dieta vaha-vyska takze tam kludne hladaj detske odelenia reserved, zara, hm, c&A bohuzial bez preskusania to nepojde...
Pepco kupujem rifle na gumičku 7/8. Pohodlné mäkké a docela kvalitné za tu cenu

Hm si skúšala?Ja tam si tam kupujem detskú velkost