Kde kúpiť elastické rifle pre širší pás?
Baby prosim kde kupim skinny jeansy resp jegginsy: Mam sirsi pas a stihle nohy, bezne gate mi nesedia a najma vadi mi hruby material. Hladam cosi elasticke, makke, ale nech to je obtiahnute aj na uzsich lytkach. Idealne ak mate konkretny model z eshopu alebo kamenna predajna, ktora je v kazdom nakupaku. Skusala som v c&a ale nesedeli mi. Dakujem
Skinny jeans? Sú out a nehodia sa každému. Ani takým s pavúčou postavou.
Čo sa týka širší pás a úzke nohy - skús iny strih ako skinny. 🙂 out síce nie sú (v roku 2025 sa vrátili) ale nie sú ani pre typ postavy jablko. Určite ti budú iné stihy viac lichotiť.
@anonym_autor tchibo ma jegginy aj treginy, ale bezne aj skinny jeans byvaju s elastanom hocikde, ja som posledne kupovala v c&a, ale osobne som ich vysmarila, kedze tolko elastanu, mne samozrejme hned padali...
ale podla mna tiez, mozno vyskusat iny typ nohavic?? ci potrebujes skinny?
@anonym_autor presne viem co hladas, moja rada pepco za 7e, treba skusat nie vsetky su rovnake. Maju rozne materialy.
Prečo s takou postavou chceš skinny? Nechcem rýpať ale zamýšľam sa nad tým hocikedy keď vidim ženu s nepomerom pasu a noh prečo nosia skinny alebo leginsy či ako si to nazvala.
Baby, ja sa nepytam aky styl nohavic si mam kupit. Mam rozne, aj volne. Momentalne hladam take, ako som napisala. Dakujem za odpovede k veci, skusim este sinsay, tam som nebola.

ja som si kupila skinny jeans v sinsayi par rokov dozadu urcite ich stale maju su dost elasticke aj obtiahnute a celkom dobre vyzeraju aj po rokoch.