Kde kúpiť pohodlné spevňujúce legíny?
Baby hľadám legíny, nie vyslovene tvarujuce, ale z nejakej dobrej látky, elastickej a pevnejsej, aby trosku sťahovali, ale nie ze to bude neprijemne na nosenie. Nemáte nejaký tip kde kúpiť? Aj konkrétny model.
Skús Shein alebo Tému. Mám odtiaľ asi 20 legín presne také aké píšeš za pár eur.
Tie isté legíny (nakúpené v Shein) predávajú aj slovenské e-shopy len si na ne daju 300% maržu.
Nebbia 😊 Majú viac modelov z pevnejšieho kvalitného, ale stále veľmi príjemného materiálu. Pekne drží postavu bez toho, aby človeka nepríjemne sťahoval a tak v nich vie normálne fungovať aj cvičiť. Keby sa máme baviť o konkrétnych modeloch, za mňa sú tieto najlepšie: https://www.bestform.sk/p/nebbia-high-waist-pus... Ale v podstate všetky majú zo super materiálu, takže žiadnymi z nich netrafíš vedľa.
Mám aj drahé za 200e, ale naposledy ma prekvapil nákup z Temu, tie legíny sa vyrovnajú tým za 200e…
Mám aj drahé za 200e, ale naposledy ma prekvapil nákup z Temu, tie legíny sa vyrovnajú tým za 200e…
@anonym_autor ktoré?😆podel sa

Ja mam z pepca , su moje oblubene.. znacka bunny ... roky ich mam , asi 3, su perfektne.. vsetko drzi ako predtym