icon

Kde kupujete oblečenie do kancelárie?

Včera o 16:00

Prajem pekný podvečer.
Po viac ako 6 rokoch na rodičovskej sa vraciam do práce. Nastupujem späť do kancelárie na pozíciu personalistky a začínam riešiť aj takú prízemnú vec - oblečenie 🙂

Okrem toho, že som zväčšila objem 🙂 tak asi budem musieť obmeniť šatník, nie som si istá, či sa stále nosí to, čo pred 6 rokmi.
Kde dnes kupujete také tie základné kusy oblečenia do kancelárie - nohavice, saká, košele, blúzky? Ideálne všetko naraz, kde sedia veľkosti a ideálne eshop 🙂 Ďakujem.

marca12
Včera o 16:03

@anonym_autor Reserved,mohito,orsay,C&A

anonym_17474b
Včera o 16:04

Mango

valria
Včera o 16:05

@anonym_autor Kdekoľvek kúpiš za akúkoľvek cenu. Ide o to, aké máš preferencie, možnosti, vkus.

anonym_50e857
Včera o 16:08

Mohito, Magno, Orsay, Sinsay, Resevred, CA, niekedy HM alebo NY - občas chytím niečo celkom nositeľné.

autor
Včera o 16:12
@valria

@anonym_autor Kdekoľvek kúpiš za akúkoľvek cenu. Ide o to, aké máš preferencie, možnosti, vkus.

@valria To je pravda 🙂 Skôr ma zaujímajú konkrétne obchody, kde ste boli spokojné s kvalitou a dali sa tam kúpiť také základné kúsky do kancelárie.

olgad4
Včera o 16:15

Monterky, baganže, víkendy, sviatky v práci ....

a0
Včera o 16:16

Reserved, Zara, orsay, Ralph Lauren a sem tam AY a Zalando + si dávam veci šiť, keď sa mi niečo páči ale je to príliš drahé 🙂.

moze
Včera o 16:19

Ja som si nakupila na temu/shein. Bluzky, elegantne nohavice, saka, saty. Maju omnoho lepsi vyber ako kamenne/online obchody tu na Slovensku. Ale zavisi aj od postavy. Ja som stihla a vysoka, takze mi vsetko perfektne sedelo.

lacibo
Včera o 17:52

@anonym_autor H&M, Reserved, Lindex.. hlavne si kupuj tak, aby vsetko so vsetkym ladilo, aj obuv a kabelky k tomu - dnes je móda velmi tvárna - to iste oblecenie s malými obmenami ( doplnky, obuv) vyuzijes aj do kancelarie aj vecer do mesta.. hlavne si najdi svoj štyl a strihy ktore ti pristanu, par zakladnych farieb a nakupuj len to, co sa ti hodi ku zvysku satnika , tak aj usetris a budes vzdy pekne upravena aj s pár kusmi oblečenia

anonym_78bae5
Včera o 17:56

Nechcem vidiet to oblecenie zo shein 🤢

biba_18
Včera o 18:01

v obchode? 😂
ja drvivú vačšinu oblečenia nakupujem na zalando, answear a aboutyou. rôzne značky… keď idem do kamennej predajne tak zara, peppe jeans, sem tam H&M (ale tam treba hľadať medzi handrami). kedysi aj orsay ale podľa mňa sa pokazili. reserved detto…

beata_k
Včera o 18:13

@anonym_autor Aby si nebola prekvapena, ze ti stacia teplaky. Dnes su pohovory cez Teams 😀
Zenice ti poradili dobre znacky. Nieco urcite najdes.

simsalabim
Včera o 18:38

Vacsinou Lindex, Tchibo, Orsay a Zalando. A Bonprix. Malokedy v obchode, vacsinou vsetko online.

anonym_17ebc7
Včera o 23:14

Ja mam najradsej znacku Morgan, kupujem na Answear

lucik194
Dnes o 05:12

no v prvom rade by som si zistila, ci za 6 rokov sa zmenil / nezmenil dress code v praci a podla toho sa zariadila.

za mna par kuskov stardivarius, peek & cloppenburg, AY rozne znacky