icon

Kde kúpiť štýlové oblečenie do kancelárie?

Včera o 11:24

Ahojte, prosím vás tie čo pracujete v kancelárii a máte byť slušnejšie oblečené, kde nakupujete pekné košele blúzky, tričká... Mám pocit že všade všetko široké, krátke, už ma ide poraziť. Ďakujem za tip kde nakupovať 🥴

biba_18
Včera o 11:27

😏 všade kde uvidíš košeľu, tam vojdi. ja nakupujem ale na internete, nebaví ma chodiť po obchodoch a skúšať…

autor
Včera o 11:30
@biba_18

😏 všade kde uvidíš košeľu, tam vojdi. ja nakupujem ale na internete, nebaví ma chodiť po obchodoch a skúšať…

@biba_18 veď práveže pozerám eshopy... tiež nerada behám po obchodoch.

anonym_e2e705
Včera o 11:34

@anonym_autor Zara, about you, answear, zalando.

crazy_cat_lady
Včera o 11:39

Mohito/reserved/stradivarius..

biba_18
Včera o 12:03

nakupujem na about, answear a zalando… rôzne značky…

anonym_68dc83
Včera o 12:08

Tchibo, Bonprix, F & F v Tescu...

anonym_9bc63b
Včera o 12:18

Tak ja zas potrebujem všetko vyskúšať, popozerať. Ešte som nekúpila šaty len tak z netu, alebo aj oblečenie.
možno keby si napísala mesto v ktorom bývaš tak by ti niekto napísal aj konkr. obchody kde sa dá niečo pekné nakúpiť.

biba_18
Včera o 12:35
@anonym_9bc63b

Tak ja zas potrebujem všetko vyskúšať, popozerať. Ešte som nekúpila šaty len tak z netu, alebo aj oblečenie.
možno keby si napísala mesto v ktorom bývaš tak by ti niekto napísal aj konkr. obchody kde sa dá niečo pekné nakúpiť.

@anonym_9bc63b veď objednáš a vyskúšaš. keď ti sadnú si necháš. keď nie, vrátiš…

anonym_554e33
Včera o 13:01
@biba_18

@anonym_9bc63b veď objednáš a vyskúšaš. keď ti sadnú si necháš. keď nie, vrátiš…

@biba_18 niektori ludia maju strasny problem s vracanim tovaru, radsej ani neobjednavaju. Ja to nechapem, ja len objednavam. Ale poznam takych.

anonym_ea8a6b
Včera o 19:24

@anonym_autor teraz mám pocit, že je všetko vrchné oblečenie krátke a gate vysoké . Otras

biba_18
Včera o 20:34
@anonym_ea8a6b

@anonym_autor teraz mám pocit, že je všetko vrchné oblečenie krátke a gate vysoké . Otras

@anonym_ea8a6b naozaj nie ☺️

janka12335
Včera o 20:34

Mango