Kde nájsť oblečenie pre chudú a vysokú postavu?
Ahojte, kde nakupujete, aby vam sedelo ak ste velmi chuda a vysoka. (177cm a 50 az 51 kilo)
Úf, to si neviem predstaviť. Ja som pri trošičku vyššej postave mala 57 a všetci ma podozrievali z anorexie...
Oversize pridáva kilá, svetlé farby, široké nohavice, len tie ti pridajú aj na dĺžke nôh, čo asi nepotrebuješ.
Keď chceš dlhé nohavice na chudú postavu, pozri wearmee, kočka je tiež extrémne štíhla a celkom dobre na nej tie veci vyzerajú. Všetko má na gumu v páse, tak si to vieš stiahnuť. Pozri jej videá
To len tak napríklad, prvé video, čo mi vyskočilo. Má veľa vecí a keď si všimneš, je fakt chudá.
Dám ti 10 kíl a budeme obaja v ideálnej váha 😀😀
@anonym_377499 preco by to robila?
@katkazatka úprimne, na 177cm je 50kg naozaj veľmi málo, tak ako napr 90 veľmi veľa.
Ale keď nechce, nevie, nemôže (jej vec) a chce sa len lepšie obliekať, čo je vlastne témou tejto diskusie a nie či pribrať, sú možnosti.
@katkazatka úprimne, na 177cm je 50kg naozaj veľmi málo, tak ako napr 90 veľmi veľa.
Ale keď nechce, nevie, nemôže (jej vec) a chce sa len lepšie obliekať, čo je vlastne témou tejto diskusie a nie či pribrať, sú možnosti.
@tilly ano, je to trochu menej ako by mala mat. Mozno sa tak citi dobre. Mozno sa jej neda. Oblecenie na vysokych stihlych zenach vyzera vyborne.
Autorka poznamky sa urcite nepyta tucnych preco neschudnu.
Oversize veci vyzeraju neskutočne dobre na vysokých a štíhlych kočkach.Teraz je to in.Vzdy lepšie akoby si mala nadváhu.
Oversize veci vyzeraju neskutočne dobre na vysokých a štíhlych kočkach.Teraz je to in.Vzdy lepšie akoby si mala nadváhu.
@anonym_b834e0 ja myslim skor bezne veci, ako rifle uzsie ale dlhe alebo mikinu nejak normalnu nie ako navliecka paplona. S -XS je vsetko kratke , M-L je uz ako deka
@anonym_b834e0 ja myslim skor bezne veci, ako rifle uzsie ale dlhe alebo mikinu nejak normalnu nie ako navliecka paplona. S -XS je vsetko kratke , M-L je uz ako deka
@anonym_autor https://www.tallguys.cz/sk/
@anonym_autor rifle vieš kúpiť aj do 36 dĺžku, čo ty nepotrebuješ, stačí ti 34. Ja som na jar kúpila pár rifli, ktoré mali aj dĺžku cislovanu, tuším only to bolo.
https://www.zalando.sk/levis-wedgie-boot-dzinsy...
Len ako príklad, aj levis máš číslovanie aj dĺžky
https://www.zalando.sk/only-onlroyal-belt-flare...
Tieto sú tiež aj na dĺžku.
Dá sa nájsť.
S mikinami bude väčší problém, ale tiež si vieš filtrovať tall veľkosti
Ľahšie sa oblečieš s 50 kilami a 177 cm, ako s 90 kilami a 177cm. Len musíš hľadať.
@tilly ano, je to trochu menej ako by mala mat. Mozno sa tak citi dobre. Mozno sa jej neda. Oblecenie na vysokych stihlych zenach vyzera vyborne.
@katkazatka má tak 7-10 kg menej, ale keď je spokojná a zdravá, tak to je super, netreba za každú cenu priberať a spĺňať nejaké divné niekym vymyslené ničím nepodložené "normy"... obliecť sa vie
Presne, ako píšeš na štíhlych dlhých ženách vyzerajú veci lepšie, ako na malých pivách.
@katkazatka pyta
@katkazatka s tým ja veľmi nesúhlasím - neplatí to univerźalne… záleží aj ako je štíhla, chudosť sama o sebe nemusí byť výhra…
177 este nie je tak vela, ale chapem, ze tie xs budu asi kratsie. Pozeraj znacky, co maju tall kolekcii. Napr. only. Ja mam 175, ale saty kupujem od nich, inak mi je vacsina moc kratka. Alebo aj vero moda. Daj si na zalando vyhladat tall a mozes vyberat.
@anonym_autor
Neviem koľko máš rokov ale narýchlooxes pozrieť H&M v dievčenských veciach.
Rifle zvyknem z aboutyou alebo Zalando, dávam si filter dĺžku 36 (tiež mám okolo 175cm). A šírku si už daj akú potrebuješ. Zvyčajne kupujem Only značku.

treba pribrat