Kde nakupovať dámske oblečenie vo veľkosti XS?
Ahojte , máte niekto rovnakú skúsenosť? Objednávam roky zaru - pred tehotenstvom S,M.
Teraz dokonca po deťoch mi je S veľké a z väčšiny kusov XS ani nemaju.. a to mam 34 rokov a vidim dievčatá užšie od mňa.. kde nakupujete tieto menšie veľkosti aby aj sedeli ako maju ?
zara kids ...
Sú všade.
v bežných obchodoch
Pomaly v každom obchode vidím xs , 34.
Treba sa vybrať do obchodov a mať oči otvorené.A vôbec, neprovokuj.Ja som sa vyžrala z 36 na 40 a zle sa mi to aj číta 😂😂😂
Ja mam XS, max S (po 2 detoch) a nakupujem v beznych obchodoch. Ak znackove Karl Lagerfeld, Armani, Guess, Liu jo, Calvin Klein. Ak bezne obchody- vsade- Zara, Terranova, Bershka, Reserved … Z netu Temu- tam maju vsetko aj XS. XS je uplne bezna velkost nie je problem v ziadnom obchode- aspon podla mojich skusenosti.
Ano ale moj problem je ze ani to xs mi nesedí ako xs kedysi, a to mam normálnu váhu žiadna podvýživa. Pri rovnakých kg som pred 10 rokmi nosila s - m a teraz aj to xs v pase nesedí
Uplne vsade, dokonca aj xxs… fakt vynimocne nemaju z niektorych veci xs
Bershka ma aj xxs
Vsade maju xs. Este som nenasla obchod z beznych modnych retazcov, kde by nemali
Online vacsinou, alebo Zalando Lounge ma kopec xs, lebo to vacsina ludi nemoze kupit na seba skrz postavu. S tymto ja problem nemam. Hej, niektore sme po detoch take chrde zostali. U nas je to v rodine
Aj ja nosím xs a ešte som sa s tým nestretla že by nemali moju veľkosť. Jedine že by išlo o nejaký ,,mega,, kúsok… ale bežne veci no problem
Sú všade.
@anonym_0095c3 presne, vsade a boli sme v Sinsay s dcerou a saty XS boli jak na dieta, teda dcera si musela kupit az L-ko 🤪. Akoze ja viem, ze kvalita asi nebude uzasna, ale mne tam dost veci pride ok, len tie velkosti, ako na deti...
Uplne vsade, dokonca aj xxs… fakt vynimocne nemaju z niektorych veci xs
@anonym_599410 vo veľa obchodov XS a34 sú reálne S, az M. Obchody majú hrozné číslovanie v Mohite kupujem 32 ktoré je reálne S/M.
@anonym_1f0e25

@anonym_autor teraz je moderne oversized, proste priber