icon

Kde nájsť podprsenku bez bolesti ramien?

Včera o 16:45

Baby, ja som uz zúfalá. Z každej podprsenky ma tak neskutocne bolia plecia ze mi je až do placu. Bolia ma väzy, mravci mi v prstoch na rukach, idem sa zblázniť. Bola som aj v attractive a nic. Ako toto vyriešiť? Kde najst podprsenku ktorá mi sadne a nebudem konečne trpiet?

domkakvet
Včera o 16:52

@anonym_autor skus si len povolit ramienka.

anonym_04dba9
Včera o 16:53

@anonym_autor popozeraj astratex, majú veľmi veľa druhov aj so širšími ramienkami. Treba len skúšať, ktorý strih sadne.

anonym_0845c3
Včera o 17:22
@anonym_04dba9

@anonym_autor popozeraj astratex, majú veľmi veľa druhov aj so širšími ramienkami. Treba len skúšať, ktorý strih sadne.

@anonym_04dba9 no lenže to je taká rada ..skúšať ...a tie prachy čo do toho vrazí

anonym_04dba9
Včera o 17:30
@anonym_0845c3

@anonym_04dba9 no lenže to je taká rada ..skúšať ...a tie prachy čo do toho vrazí

@anonym_0845c3 veď sa to dá bez problémov vrátiť, keď nesadne. Píšem z vlastnej skúsenosti, tiež som hľadala vhodnú podprsenku. Objednala som viac kúskov a čo nesadli, vrátila. Poštovné obojstranne tiež zdarma.

anonym_0845c3
Včera o 17:37
@anonym_04dba9

@anonym_0845c3 veď sa to dá bez problémov vrátiť, keď nesadne. Píšem z vlastnej skúsenosti, tiež som hľadala vhodnú podprsenku. Objednala som viac kúskov a čo nesadli, vrátila. Poštovné obojstranne tiež zdarma.

@anonym_04dba9 ok.ale keď ju skúsi ,moze sa zadať že je ok a po pár hodinovom nosení zistí že nie je

autor
Včera o 17:47

Skúšala som uz vsetky mozne typy. Ja som z toho uz na prášky, tie bolesti su neznesitelne. Ramienka nemam velmi pritiahnuté. Chcem taku co mi tie prsia podrží bez toho aby som prisla o plecia

anonym_e8b60a
Včera o 17:51

kúp si so širokými ramienkami odľahčujúcu, neskutočná úľava.. z bonprixu 20-30e

anonym_d9b602
Včera o 17:53

Cvicis?
Toto mozno nebude len o podprsenke, ale aj zlom drzani tela, nasledne bolesti chrbta a vacsie prsia tomu len pridavaju...

A este mi napadlo skusala si strih ala sportive podprsenky, teda aby vzadu na chrbte sa to krizilo/spajalo v strede

veselo_neveselo
Včera o 20:37

@anonym_autor
Bola si na poriadnom bra fittingu? Pozri aj Triola, Triumph, alebo potom dalej hladaj ine specializovane obchody. Musis len hladat, pokial nenajdes.
Chod aj na fyzioterapiu, ak ta boli chrbat uz to mozno treba napravat aj cvicenim...
No a ked uz mas tak velke problemy, nezvazis redukciu prs?

autor
Včera o 20:47
@veselo_neveselo

@anonym_autor
Bola si na poriadnom bra fittingu? Pozri aj Triola, Triumph, alebo potom dalej hladaj ine specializovane obchody. Musis len hladat, pokial nenajdes.
Chod aj na fyzioterapiu, ak ta boli chrbat uz to mozno treba napravat aj cvicenim...
No a ked uz mas tak velke problemy, nezvazis redukciu prs?

@veselo_neveselo bola som v attractive v Nitre. U nas v meste nie je predajňa kde by Ti vedeli poriadne poradiť, som uz z toho vazne zúfalá. Ano, zvažujem uz aj úpravu len sa velmi bojim bolesti

veselo_neveselo
Dnes o 07:50
@anonym_autor

@veselo_neveselo bola som v attractive v Nitre. U nas v meste nie je predajňa kde by Ti vedeli poriadne poradiť, som uz z toho vazne zúfalá. Ano, zvažujem uz aj úpravu len sa velmi bojim bolesti

@anonym_autor
Zbehni do BA, tam obid za jeden den par obchodov, mozno budes mat lepsiu skusenost ako v nitre. Baby z BA snad doporucia kam je najlepsie ist.
A co sa volesti tyka, za mna lepsie trochu viac bolesti v kratkom case a potom mat klud, ako cely zivot bojovat s bolestou ktora len tak sama neprejde. Tam musis dojst sama, do toho bodu.