icon

Ako zabrániť padaniu ramienok na podprsenke?

16. aug 2026

Mám novú podprsenku, obvod sedí, košíky tiež, ale ramienka mi počas dňa stále schádzajú z pliec. Utiahnem ich a o chvíľu sú zase dole. Znamená to zlý strih alebo sa to dá nejako vyriešiť bez kupovania ďalšej?

anonym_f7f70b
16. aug 2026

Nesadla ti nejde len o kosiky a odvod ale prave aj o dlzku ramienok. Niektore sa daju upravit ine nie takze ak na tvojej ramienka sa nedaju upravit tak si si vybrala zle. Mozes ramienka miernr zosit na jednom konci cim ich skratis.

anonym_25a91d
16. aug 2026

utiahni čo najviac.

biba_18
16. aug 2026

to je materiálom ramienok. tie nové to aj mne robia a lezie mi to na nervy. ja to robím tak že si nastavím dĺžku a normálne napevno to ručne zastehujem… mám intimissimi…

autor
16. aug 2026
@biba_18

to je materiálom ramienok. tie nové to aj mne robia a lezie mi to na nervy. ja to robím tak že si nastavím dĺžku a normálne napevno to ručne zastehujem… mám intimissimi…

@biba_18 Vidíš, to mi nenapadlo, zašiť ich.

stankadu
16. aug 2026

Su aj take silikonove "drziaky" (neviem ako to spravne nazvat 😃). Das na plece a do toho ramienko a uz sa nezosmykuje. Prip. je aj take akoby kratsie ramienko a tym si vies vzadu spojit ramienka, aby ich tahalo k sebe.

ivicatolic
16. aug 2026

@anonym_autor znamená to zhrbenie

julia_romeo
17. aug 2026

Nemusi to byt ze podprsenka nesadla. Moze to byt aj tym ake mas ramena... Rozhodne ich neutahuj co najviac, ako radi tuto vyssie niekto. Utiahni ich tak aby sa pod ne dal strcit 1 prst, ak nepomoze, kup si prekrizovac ramienok...