icon

Kde nakupujete kvalitné a cenovo dostupné oblečenie?

17. jún 2026

Ahojte, zvyknete nakupovať oblečenie v klasických obchodoch typu HM, reserved,... alebo dávate prednosť niečomu kvalitnejšiemu? Sledujete či má aj nejaké certifikáty kvality? Dajte prosím tipy na nejaké značky, ktoré zároveň nezruinujú, potrebujem aktualizovať šatník. Ďakujem

anonym_69e830
17. jún 2026

@anonym_autor nove veci vo vypredajoch... inak na vinted- nove s visackou, alebo bez alebo stav vyborny... zatial som maximalne spokojna a casto tam najde ovela lepsie kusky ako v samotnych obchodoch

luciaruz
17. jún 2026

Ja mam trištvrte šatníka z bonprixu a asi na tom nič meniť nebudem. Som spokojná nadovšetko uz vela rokov.

biba_18
17. jún 2026

a koľko máš rokov? lebo aj od toho záleží ...

muchotrafka298
17. jún 2026

Objednavam si z internetu, BestSecret, Zalando, Zalando Lounge. Obcas si nieco v zlavach kupim v Peek and Cloppenburg alebo Lindex (tam uz menej, lebo sa mi nepacia strihy, velkosti a hlavne ich premrstene ceny). Mohito, Reserved, HM nekupujem, kvalita mizerna a za dost penazi.

anonym_7c00dc
17. jún 2026

@anonym_autor ja nakupujem hlavne online - Zara, stradivarius, tommy hilfiger, ralph laurent, zo športových Oner, Nike, Adidas, On.. proste milion ďalších značiek, kupujem čo sa mi páči. Office oblečenie hlavne zalando about you, anawear.. mám veľmi veľa oblečenia 😃😃

klotildabazarik
17. jún 2026

Uplne jedno ci to kupis na internete alebo v hm kvalita je rovnaka, platis iba za znacku

anonym_37a15a
17. jún 2026

About you, Zalando, rôzne značky, najčastejšie asi Only

autor
17. jún 2026
@biba_18

a koľko máš rokov? lebo aj od toho záleží ...

@biba_18 mam 30, 9 mesacne babo, do xs sa uz asi nevrátim, takze potrebujem v podstate zo všetkého, lebo teraz väčšinou chodím športovo oblečená a rada by som to uz zmenila 😅

tilly
17. jún 2026

Ja mám rada reserved a mohito, treba dávať pozor na materiál, ale to majú vypísané vždy, takže sa tým dá riadiť. Niektoré blúzky, topiky mám aj 10 rokov. Inak celkom môžem aj hm. Pár vecí mám aj bonprix, keďže oni mávajú tall verzie.
Keď chcem značkové, BestSecret.

anonym_4fc25b
17. jún 2026

F&F, Lindex, Tchibo, Bonprix, Lidl.

anonym_0bb339
17. jún 2026

Ja v poslednom čase nakupujem v secandhand a tie kúsky čo sú tam v top stave naozaj super a cena tiež fajn

stellarstar
17. jún 2026

Niečo mám z shein, mám aj z takko aj z nkd dobré veci

anonym_55fe0d
17. jún 2026

@anonym_autor mne co sa tyka ceny-kvality najviac vyhovuje Zara inde malo co kupim. Navyse Zara ma presne aj moj styl takze tam vzdy vyberiem s istotou.

anonym_2a6998
17. jún 2026

@anonym_autor Zara, Best secret značkové tričká, šaty, kožené topánky, HM majú dobré ceny na obycajne veci tričká, mikiny.Obcas v Reserved, Mohito má dosť polyester a vecí do kancelárie to teraz nevynosim

lenka13332
Dnes o 12:40

@anonym_autor nohavice najlepšie v Zara a blúzky a šaty Orsay

1sally12
Dnes o 13:03

About you