Kde nakupujete nadčasové a kvalitné oblečenie?
Kde nakupujete kvalitné oblečenie? Také, z ktorého nekričí lacnota a po pár vypraniach sa nebude párať? Niečo nadčasové, elegantné.
Pozerala som bežné obchody ako h&m, v tescu, C&A a podobné reťazce, ale nič sa mi tam nepáčilo. Divné strihy, látky.
@anonym_737f7c ok, teda veci z Tesca,HM,C&A lacnotou nekričia? ...😊.... prepáč také isté "šuty" ....zameraj sa teda na materiál a kúp si kvalitu, ale tá stojí 3 krát viac
@ivicatolic kričia, preto tam nenakupujem. A áno, radšej dám za kvalitu 3x viac a vydrží mnohonásobne dlhšie ako kupovať lacné handry na jedno, dve použitia.
Ono sa to vsetko akosi zopsulo. Fakt na SK kupit nieco kvalitne a v normalnej cene, je skoro nemozne. Ja sem tam nakupim este v Reserved, nie je to znacka, na tie si nepotrpim, kupujem, co sa mi paci, ak sa mi paci znackove, kupim take, ale mam par kuskov za par supiek a kvalita TOP. Zaru tu nemame, tam aspon idu s donou, ked uz kvalita pokulhava. Zvysok mimo Sk, take, co mi cvrkne do nosu. Ja si skor potrpim na obuv a bundy, tie mam kvalitne a aj za vysoke ceny. Tak, ale bunda aspon 2-3roky vydrzi, potom je sidce v kvalitativne v poriadku, ale uz mimo modny trend, tak poduniem a kupim ine.
@anonym_autor tu na MK 🙂 uprednostňujem materiály ako hodváb, kašmír, vlna.
Ono sa to vsetko akosi zopsulo. Fakt na SK kupit nieco kvalitne a v normalnej cene, je skoro nemozne. Ja sem tam nakupim este v Reserved, nie je to znacka, na tie si nepotrpim, kupujem, co sa mi paci, ak sa mi paci znackove, kupim take, ale mam par kuskov za par supiek a kvalita TOP. Zaru tu nemame, tam aspon idu s donou, ked uz kvalita pokulhava. Zvysok mimo Sk, take, co mi cvrkne do nosu. Ja si skor potrpim na obuv a bundy, tie mam kvalitne a aj za vysoke ceny. Tak, ale bunda aspon 2-3roky vydrzi, potom je sidce v kvalitativne v poriadku, ale uz mimo modny trend, tak poduniem a kupim ine.
@anonym_600be0 ver mi ze to nie je len na Slovensku. My sme v Irsku, a to co tu je obchodoch je uplny des. Muz si teraz kupil nove adidas teplaky, po 3 mesiacoch su uplne vyzmolkovane a to su cista bavlna. 5 rocne teplaky, tiez adidas, vyzeraju lepsie a nenajdes tam jednu zmolku. Ja mam rada Superdry mikiny, stare modely vo mam v skrini su este stale v dobrom stave, najnovsia ktoru nemam ani rok vyzera ako handra. Ceny isli hore a kvalita je uplny otras
@anonym_autor Podla mna sa v tych beznych neda velmi nakupit. Su tam obycajne nudne veci pochybnej kvality alebo gycove. Tiez nakupujem na vinted ale idem po konkretnych znackach. Mam rada buffet, laformela, my essential wardrobe, weekday na rifle, rotate, ganni tricka, touche prive, sister jane, carhartt a podobne.
@anonym_autor Answear alebo Zalando
@anonym_600be0 ver mi ze to nie je len na Slovensku. My sme v Irsku, a to co tu je obchodoch je uplny des. Muz si teraz kupil nove adidas teplaky, po 3 mesiacoch su uplne vyzmolkovane a to su cista bavlna. 5 rocne teplaky, tiez adidas, vyzeraju lepsie a nenajdes tam jednu zmolku. Ja mam rada Superdry mikiny, stare modely vo mam v skrini su este stale v dobrom stave, najnovsia ktoru nemam ani rok vyzera ako handra. Ceny isli hore a kvalita je uplny otras
@jablkovastrudla veru mas pravdu, myslis, ze investujes do znacky a po 2 praniach vyhodis. My uz addidas, nike a pod.nenakupujeme, to je sitove uz roky. Na sport uz ideme ine znacky. Niekedy aj neznackova vec je kvalitnejsia.
A este najhorsie, ak dobru, odskusanu vec vyradia, to ma uz ide vystriet

@ivicatolic lacnota kričí lacnotou už z diaľky. Najmä keď má nejaké dievča na sebe shein veci, tak to vidíš hneď, ak čo i len trošku sa zaujímaš o módu. Lebo to na teba kričí “som najlacnejší polyester”
@anonym_737f7c ok, teda veci z Tesca,HM,C&A lacnotou nekričia? ...😊.... prepáč také isté "šuty" ....zameraj sa teda na materiál a kúp si kvalitu, ale tá stojí 3 krát viac