icon

Kde nakupujete nadčasové a kvalitné oblečenie?

8. feb 2026

Kde nakupujete kvalitné oblečenie? Také, z ktorého nekričí lacnota a po pár vypraniach sa nebude párať? Niečo nadčasové, elegantné.
Pozerala som bežné obchody ako h&m, v tescu, C&A a podobné reťazce, ale nič sa mi tam nepáčilo. Divné strihy, látky.

Strana
z2
ivicatolic
Včera o 08:14
@anonym_737f7c

@ivicatolic lacnota kričí lacnotou už z diaľky. Najmä keď má nejaké dievča na sebe shein veci, tak to vidíš hneď, ak čo i len trošku sa zaujímaš o módu. Lebo to na teba kričí “som najlacnejší polyester”

@anonym_737f7c ok, teda veci z Tesca,HM,C&A lacnotou nekričia? ...😊.... prepáč také isté "šuty" ....zameraj sa teda na materiál a kúp si kvalitu, ale tá stojí 3 krát viac

anonym_737f7c
Včera o 08:25
@ivicatolic

@anonym_737f7c ok, teda veci z Tesca,HM,C&A lacnotou nekričia? ...😊.... prepáč také isté "šuty" ....zameraj sa teda na materiál a kúp si kvalitu, ale tá stojí 3 krát viac

@ivicatolic kričia, preto tam nenakupujem. A áno, radšej dám za kvalitu 3x viac a vydrží mnohonásobne dlhšie ako kupovať lacné handry na jedno, dve použitia.

anonym_600be0
Včera o 08:44

Ono sa to vsetko akosi zopsulo. Fakt na SK kupit nieco kvalitne a v normalnej cene, je skoro nemozne. Ja sem tam nakupim este v Reserved, nie je to znacka, na tie si nepotrpim, kupujem, co sa mi paci, ak sa mi paci znackove, kupim take, ale mam par kuskov za par supiek a kvalita TOP. Zaru tu nemame, tam aspon idu s donou, ked uz kvalita pokulhava. Zvysok mimo Sk, take, co mi cvrkne do nosu. Ja si skor potrpim na obuv a bundy, tie mam kvalitne a aj za vysoke ceny. Tak, ale bunda aspon 2-3roky vydrzi, potom je sidce v kvalitativne v poriadku, ale uz mimo modny trend, tak poduniem a kupim ine.

zuzana76
Včera o 08:54

Peek, zalando, answear, lindex, about you,

gerrwie_girl
Dnes o 07:15

@anonym_autor tu na MK 🙂 uprednostňujem materiály ako hodváb, kašmír, vlna.

mnamko
Dnes o 07:19

@anonym_autor ja na Fb
Giganto moda live alebo
Rebeka fashion

Strana
z2