Keď si muž obuje topánky na vyššom podpätku
Ahojte, mám otázku, aký máte názor na to, ak si muž obuje topánky na vyššom podpätky? Konkrétne mám na mysli členkové čižmy na blokovom podpätku cca 6cm … viem, že to je prvok dámskeho botníka, ale cisto čierne členkové čižmy na podpatku mi prídu ako veľmi zaujímavý prvok, ktorý by nemusel provokovať ani iné pohlavia …
@anonym_af2582 takže už teraz budú muži nosiť topánky na opätku bežne po ulici? A my ženy budeme nosiť pracovné topánky? Keď si kupujem korčule, kupujem si dámske, nie pánske. Keď idem pracovať do záhrady, nedám si montérky. Kam to pôjde ďalej?
@anonym_dc0aca čo máš proti montérkam? Čo si obliekaš do záhrady? Ja som chodila na poľnohospodársku strednú a montérky sme mali povinné.
A tým čižmám si čo oblečieš? Že ťa lákajú aj iné kúsky z dámskeho šatníka?
Nosiť ženské prvky a zároveň vyzerať ako alfa samec dokáže len Lenny Kravitz, ostatným to veľmi neodporúčam 😁
Jednoducho, su medzi nami ludia, ktori maju odlisne vnimanie spolocenskych pravidiel. Muz, ktory sa verejne rozhodne takto prezentovat si je vedomy, ze jeho konanie bude mat nepatrny vpliv nato, ako ho bude verejnost vnimat. Ak dokazes v sebe najst presvedcenie a odhodlanie si stat sa svojim, vobec sa nemusis zamyslat nad tym, ako ta ludia budu vnimat. Ale vyzaduje si to urcity typ osobnej odvahy.
Jednoducho, su medzi nami ludia, ktori maju odlisne vnimanie spolocenskych pravidiel. Muz, ktory sa verejne rozhodne takto prezentovat si je vedomy, ze jeho konanie bude mat nepatrny vpliv nato, ako ho bude verejnost vnimat. Ak dokazes v sebe najst presvedcenie a odhodlanie si stat sa svojim, vobec sa nemusis zamyslat nad tym, ako ta ludia budu vnimat. Ale vyzaduje si to urcity typ osobnej odvahy.
@thunderbird s týmto sa celkom stotožňujem … ak je človeku pohodlne v hocicom a je za tým len to, že sa v tých topánkach proste cíti pohodlne a dobre sa mu nosia, tak prečo nie …
Aj môj otec mal také na podpätku. Boli to pánske topánky asi na 4 cm podpätku, vtedy to nosil každý tretí muž. Bola to taká móda. Akosi to vyšlo z módy a teraz sa to vracia. Možno 🙂

Tu asi ani nejde o to, či muža berie niekto vážne alebo nie… skôr asi o to, ako veľmi je ok nerozdeľovat topánky na mužské a ženské … áno jasne že muž v štekľoch asi nie je ok, ale primeraný opätok, ak sa mu v tom chodí dobre a páčia sa mu, prečo nie ?