icon

Ktoré značky kabeliek sú teraz najpopulárnejšie?

18. jún 2026

Aké značky kabeliek preferujete? Alebo kľudne nejaké no name? Vôbec neviem čo sa teraz nosí už 3 roky chodím s kabelkou zo zary a striedam ju s takou z mohita. Chcela by som niečo lepšie ďakujem za inspo.

anonym_457200
18. jún 2026

@anonym_autor nekupujem znackove. Zbytocne vyhodene peniaze. Kupim si daku za 10€ a som spoko 🤣

anonym_d617ca
18. jún 2026

Coach polene

anonym_64fa5c
18. jún 2026

Ja mám Michael Kors niekoľko kabeliek, Poléne, potom z CCC Mexx, Nine West a Furla. Teraz chcem Fossil, len to nedoručujú na SVK.

anonym_457200
18. jún 2026
@anonym_64fa5c

Ja mám Michael Kors niekoľko kabeliek, Poléne, potom z CCC Mexx, Nine West a Furla. Teraz chcem Fossil, len to nedoručujú na SVK.

@anonym_64fa5c tak sup sup do dubaja po nu 🤦‍♀️🤣

anonym_9c94bc
18. jún 2026

MK canvasova je za mňa top👍

anonym_b2048e
Včera o 05:14

@anonym_autor Tak hlavne aby bola kožená: Nie akože náhrady eko kože a podobne. Tie nič nevydržia.

anonym_e8af89
Včera o 06:00

Longchamp L od kupenia po rozpadnutie. Tmavomodru … alebo peknu orginal kozenu. Zo secondhand mam Hugo Boss za malo penazi a je super. Mam rada klasiku co sa hodi ku vsetkemu

leni1977
Včera o 06:06

Karl Lagerfeld, Furla, Michael Kors

tilly
Včera o 06:21

Michael kors, ale len malé logo, žiadne nápisy a je veľmi kvalitná. Coccinelle, furla.
Hlavne, aby to bola dobrá koža, žiadny polyuretán.

katarinaba
Včera o 06:39

Mam znackove kozene - Michael Kors, Furla. A mam aj zo Shein ci Temu za par supov. Mne je jedno aky material, aka farba, aky tvar, ci sa nosia alebo nenosia - ak mi raz padne nieco do oka a paci sa to mne, tak si to kupim. Nepozeram na druhych. Mam zlate topanocky? Tak si kupim zlatu kabelku. Mam cierne, tak kupim ciernu. Mam zelene aj zelenu kabelku, aj v cervenej klasickej aj bordovej. Co sa nosi a co nie, ci znacka, ci koza - naco si vytvarat tieto priblble problemy?

tenerifka
Včera o 07:16

Ja vzdy kupujem kozene kabelky a vydrzia mi dlhe roky, vacsinou ma znacka vobec nezaujima. Naposledy som si kupila v Thajsku, kozenu, klasicku... Mam aj Michael Kors, ale bola to jedina biela kabelka co som u nas zohnala (ja nekupujem tieto veci online, musim to mat najprv v ruke)

anonym_c22392
Včera o 07:17

Ja mam: Gucci, Prada, MUI MIU, LV a YSL, Chloe, Mulberry.

danica2711
Včera o 08:19

radím prestať pozerať po značkách a po tom, čo nosia iné ženy a proste si kúpiť kabelku, ktorá sa ti páči a hodí sa k tvojmu šatníku, Ďalším kritériom voľby je kvalitná koža

annel19
Včera o 10:23

Ja osobne nepreferujem zahraničné značky. Radšej kúpim od slovenských výrobcov. ( Ľúbivé, ammyla) Mám dve a stačia mi. Jedna väčšia čierna a druha mala béžová na leto. Hlavne nech sú kvalitné.

katkazatka
Včera o 10:38

Pred pár rokmi, keď bol ošial značiek a hlavne veľké logo všade na tričkách, nohaviciach, kabelkách, tiež som tomu podlahla. Dnes už taká hlúpa nie som. Keď vidím kabelky Guess, Michael Kors, Lagerfeld a rôzne iné značky za ktoré si vypýtajú niekoľko stoviek eur a sú to gumáky, už by som takú hlúposť neurobila. Nekvalitné, lacné, nevkusné kabelky site v Cine, ktoré stoja veľa len kvôli tomu, že tam je nejaký trapný nápis. Keď vidím kabelky Guess, alebo Lagerfeld s tým trápnym bielym panákom.. Dnes si kúpim peknú vkusnu kabelku, ktorú si môžem dať aj za päť rokov a nemusím dať za ňu stovky eur.

monro
Včera o 11:15

Mam Michael Kors (ale len kožené) a potom Liu Jo.

bielasovicka
Včera o 12:22

Mňa vôbec nezaujíma ktorá kabelka je "najpopulárnejšia", kupujem takú aká sa páči mne, žiadna extra značka, žiadna koza ale ekokoza. Nosím jednu už 4 roky, a je ako nová. Kupujem do 30 eur vo výpredaj kabeliek.

autor
Včera o 13:52

Zas nemusí byť každému jedno čo sa nosí či? Mne natom napríklad záleží lebo už mám dosť sudenia za svoj život blbé pohľady blbé poznámky mi stále hrajú v hlave. Kto nezažil nepochopí. Reči to sa už nenosí máš to hrozné a bla bla. Áno ľudia sú krutí aj v dospelosti

autor
Včera o 13:53

V každom prípade ďakujem ženám ktorým to nie je jedno za rady pekný víkend ❤️

tilly
Včera o 15:50
@katkazatka

Pred pár rokmi, keď bol ošial značiek a hlavne veľké logo všade na tričkách, nohaviciach, kabelkách, tiež som tomu podlahla. Dnes už taká hlúpa nie som. Keď vidím kabelky Guess, Michael Kors, Lagerfeld a rôzne iné značky za ktoré si vypýtajú niekoľko stoviek eur a sú to gumáky, už by som takú hlúposť neurobila. Nekvalitné, lacné, nevkusné kabelky site v Cine, ktoré stoja veľa len kvôli tomu, že tam je nejaký trapný nápis. Keď vidím kabelky Guess, alebo Lagerfeld s tým trápnym bielym panákom.. Dnes si kúpim peknú vkusnu kabelku, ktorú si môžem dať aj za päť rokov a nemusím dať za ňu stovky eur.

@katkazatka aj MK aj kl vieš kúpiť kvalitné veci. Len netreba siahať po takých, kde je veľké logo, majú aj také, kde je logo úplne maličké a veci sú kvalitné a aj drahšie. Guess nie je značka, to je načančaný odpad.
Ja som veľké logá alebo logá všade vždy neznášala q vždy som si vybrala.