Ktoré značky kabeliek sú teraz najpopulárnejšie?
Aké značky kabeliek preferujete? Alebo kľudne nejaké no name? Vôbec neviem čo sa teraz nosí už 3 roky chodím s kabelkou zo zary a striedam ju s takou z mohita. Chcela by som niečo lepšie ďakujem za inspo.
Coach polene
Ja mám Michael Kors niekoľko kabeliek, Poléne, potom z CCC Mexx, Nine West a Furla. Teraz chcem Fossil, len to nedoručujú na SVK.
Ja mám Michael Kors niekoľko kabeliek, Poléne, potom z CCC Mexx, Nine West a Furla. Teraz chcem Fossil, len to nedoručujú na SVK.
@anonym_64fa5c tak sup sup do dubaja po nu 🤦♀️🤣
MK canvasova je za mňa top👍
@anonym_autor Tak hlavne aby bola kožená: Nie akože náhrady eko kože a podobne. Tie nič nevydržia.
Longchamp L od kupenia po rozpadnutie. Tmavomodru … alebo peknu orginal kozenu. Zo secondhand mam Hugo Boss za malo penazi a je super. Mam rada klasiku co sa hodi ku vsetkemu
Michael kors, ale len malé logo, žiadne nápisy a je veľmi kvalitná. Coccinelle, furla.
Hlavne, aby to bola dobrá koža, žiadny polyuretán.
Mam znackove kozene - Michael Kors, Furla. A mam aj zo Shein ci Temu za par supov. Mne je jedno aky material, aka farba, aky tvar, ci sa nosia alebo nenosia - ak mi raz padne nieco do oka a paci sa to mne, tak si to kupim. Nepozeram na druhych. Mam zlate topanocky? Tak si kupim zlatu kabelku. Mam cierne, tak kupim ciernu. Mam zelene aj zelenu kabelku, aj v cervenej klasickej aj bordovej. Co sa nosi a co nie, ci znacka, ci koza - naco si vytvarat tieto priblble problemy?
Ja vzdy kupujem kozene kabelky a vydrzia mi dlhe roky, vacsinou ma znacka vobec nezaujima. Naposledy som si kupila v Thajsku, kozenu, klasicku... Mam aj Michael Kors, ale bola to jedina biela kabelka co som u nas zohnala (ja nekupujem tieto veci online, musim to mat najprv v ruke)
Ja mam: Gucci, Prada, MUI MIU, LV a YSL, Chloe, Mulberry.
radím prestať pozerať po značkách a po tom, čo nosia iné ženy a proste si kúpiť kabelku, ktorá sa ti páči a hodí sa k tvojmu šatníku, Ďalším kritériom voľby je kvalitná koža
Ja osobne nepreferujem zahraničné značky. Radšej kúpim od slovenských výrobcov. ( Ľúbivé, ammyla) Mám dve a stačia mi. Jedna väčšia čierna a druha mala béžová na leto. Hlavne nech sú kvalitné.
Pred pár rokmi, keď bol ošial značiek a hlavne veľké logo všade na tričkách, nohaviciach, kabelkách, tiež som tomu podlahla. Dnes už taká hlúpa nie som. Keď vidím kabelky Guess, Michael Kors, Lagerfeld a rôzne iné značky za ktoré si vypýtajú niekoľko stoviek eur a sú to gumáky, už by som takú hlúposť neurobila. Nekvalitné, lacné, nevkusné kabelky site v Cine, ktoré stoja veľa len kvôli tomu, že tam je nejaký trapný nápis. Keď vidím kabelky Guess, alebo Lagerfeld s tým trápnym bielym panákom.. Dnes si kúpim peknú vkusnu kabelku, ktorú si môžem dať aj za päť rokov a nemusím dať za ňu stovky eur.
Mňa vôbec nezaujíma ktorá kabelka je "najpopulárnejšia", kupujem takú aká sa páči mne, žiadna extra značka, žiadna koza ale ekokoza. Nosím jednu už 4 roky, a je ako nová. Kupujem do 30 eur vo výpredaj kabeliek.
Zas nemusí byť každému jedno čo sa nosí či? Mne natom napríklad záleží lebo už mám dosť sudenia za svoj život blbé pohľady blbé poznámky mi stále hrajú v hlave. Kto nezažil nepochopí. Reči to sa už nenosí máš to hrozné a bla bla. Áno ľudia sú krutí aj v dospelosti
V každom prípade ďakujem ženám ktorým to nie je jedno za rady pekný víkend ❤️
Pred pár rokmi, keď bol ošial značiek a hlavne veľké logo všade na tričkách, nohaviciach, kabelkách, tiež som tomu podlahla. Dnes už taká hlúpa nie som. Keď vidím kabelky Guess, Michael Kors, Lagerfeld a rôzne iné značky za ktoré si vypýtajú niekoľko stoviek eur a sú to gumáky, už by som takú hlúposť neurobila. Nekvalitné, lacné, nevkusné kabelky site v Cine, ktoré stoja veľa len kvôli tomu, že tam je nejaký trapný nápis. Keď vidím kabelky Guess, alebo Lagerfeld s tým trápnym bielym panákom.. Dnes si kúpim peknú vkusnu kabelku, ktorú si môžem dať aj za päť rokov a nemusím dať za ňu stovky eur.
@katkazatka aj MK aj kl vieš kúpiť kvalitné veci. Len netreba siahať po takých, kde je veľké logo, majú aj také, kde je logo úplne maličké a veci sú kvalitné a aj drahšie. Guess nie je značka, to je načančaný odpad.
Ja som veľké logá alebo logá všade vždy neznášala q vždy som si vybrala.

@anonym_autor nekupujem znackove. Zbytocne vyhodene peniaze. Kupim si daku za 10€ a som spoko 🤣