icon

Ktorú farbu barefoot topánok vybrať?

11. feb 2026

Ahojte, chcem si objednať jedny z týchto barefoot topánok... Presne tieto mám už v hnedej farbe, mne sú veľmi pohodlné. Rozmýšľam nad tmavou farbou, lebo na svetlých mam fľaky, keď prší. Neviem sa rozhodnúť, ktoré z týchto dvoch. Či čisto čierne alebo tmavomodré s hnedou podrazkou. Aby boli vhodné napr aj k sukni povedzme na pohovor, nedajbože pohreb alebo proste také akcie trošku iné ako len do práce a na prechádzku... Ktoré sú také univerzalnejsie. Poraďte. Ďakujem

Strana
z2
autor
11. feb 2026
anonym_e30607
11. feb 2026

Ani jedny😀tieto topanky su truhliarky🤣

anonym_e8f64b
11. feb 2026

2 sa mi paci viac ..nieje to moj styl ..ale nebudem ta ty zhadzovat ako niekto len za to,ze kazda mame radi daco ine ... dobre pre teba-ze dbas na chodidla a nie na "modu" ...

oceanahory
11. feb 2026

Za mna cierne 👍👌

biba_18
11. feb 2026

si vyententikuj ...
je to úplne jedno čo sa páči nám - mne sa barefootky nepáčia vobec napr... a čo sa týka farebnej kombinácie - mám aj také aj také ... k tvojmu účelu ale čierne

zuzanaete
11. feb 2026

Tie cierne su univerzalnejsie a aj vhodnejsie na vymenovane udalosti.

zuzanaete
11. feb 2026
@anonym_e30607

Ani jedny😀tieto topanky su truhliarky🤣

@anonym_e30607 Keby si len tusila, ako fajne sa nosia. 🙂 Mam ich v inej farbe.

anonym_fbd85f
11. feb 2026

Viac sa mi pacia tie s hnedou podrazkou, univerzalnejsie su tie s ciernou. Barefoot maju svoje benefity a su pohodlne, aj napriek tomu, ze zzit sa s nimi je zo zaciatku narocnejsie, ani mne neboli vzdy uplne esteticke, ale uprimne, v takejto obuvi by som v zivote na pohovor nesla.

anonym_b300fd
11. feb 2026

Sú otrasné, ani zadarmo by som ich nechcela.

anonym_4c20cf
11. feb 2026

Tak mbe sa tiez nepacia, ale, to je moj problem, ak Ti vyhovuju. K sukni a nedajboze na pohreb cierne. Tie modre su asi len k rifliam

anonym_26c658
11. feb 2026

@anonym_autor na prilezitosti, ktore si vymenovala, tak cierne. mam presne tie iste cierne a vyberala som si ich presne z toho isteho dovodu. nie su najkrajsie, ale su pre mna velmi pohodlne. nosim ich casto, ja modu neriesim, hlavne nech sa citim dobre a pohodlne. videla som uz aj tie modre na nohach, ale tie sa hodia skor k tmavomodrym rifliam ako ciernym nohaviciam.

evkamotka
11. feb 2026

Cierne. Inak tieto su velmi pohodlné, chvalim vyber. Hned by som ich brala

klarissa25
11. feb 2026

Boze ja by som tak chcela vyskusat barefoot obuv, aj by to bolo asi dobre na moje haluxy, ale ked ta obuv je strasne skareda, xykrat som si povedala ze si kupim, no vzdy po lustrovani som zhodnotila ze vsetky su otrasne

autor
11. feb 2026
@zuzanaete

@anonym_e30607 Keby si len tusila, ako fajne sa nosia. 🙂 Mam ich v inej farbe.

Ďakujem žienky...

@zuzanaete však? Úplne ľahučké, ohybné. Máš tieto Froddo? Akú farbu?

autor
11. feb 2026
@anonym_26c658

@anonym_autor na prilezitosti, ktore si vymenovala, tak cierne. mam presne tie iste cierne a vyberala som si ich presne z toho isteho dovodu. nie su najkrajsie, ale su pre mna velmi pohodlne. nosim ich casto, ja modu neriesim, hlavne nech sa citim dobre a pohodlne. videla som uz aj tie modre na nohach, ale tie sa hodia skor k tmavomodrym rifliam ako ciernym nohaviciam.

@anonym_26c658 ja tiež neriešim a nosím, čo mi je pohodlné. Teraz mám na zimu klasické topánky a nohy ako vo zveráku

autor
11. feb 2026
@klarissa25

Boze ja by som tak chcela vyskusat barefoot obuv, aj by to bolo asi dobre na moje haluxy, ale ked ta obuv je strasne skareda, xykrat som si povedala ze si kupim, no vzdy po lustrovani som zhodnotila ze vsetky su otrasne

@klarissa25 napr táto značka je z tých užších. A nie sú až tak drahé, tie hnedé čo mám, sú pohodlné a mne neprídu až také široké, keď ich mám na nohách..ale v živote som nemala pohodlnejšiu obuv a kúpila som ich preto, aby som sa haluxom vyhla

autor
11. feb 2026
@evkamotka

Cierne. Inak tieto su velmi pohodlné, chvalim vyber. Hned by som ich brala

@evkamotka ďakujem.

deedol
11. feb 2026

cierne

anonym_26c658
11. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_26c658 ja tiež neriešim a nosím, čo mi je pohodlné. Teraz mám na zimu klasické topánky a nohy ako vo zveráku

@anonym_autor inak ja na zimu nosim, bud snehule. konkretne mam head bastia z sportisima, su super na haluxy. vpredu ma vobec netlacia. a take slusnejsie mam rieker so sirokou spickou. nenasla som ich uz v ponuke na ich stranke, ale vyzeraju nejako takto, len su trosku vyssie
https://www.rieker-eshop.sk/damska-kotnikova-ob...

a0
11. feb 2026
@klarissa25

@klarissa25 je to o zvyku. Mne kedysi prišli tiež hnusné ale ako ich mali moje deti, tak som ich vyskúšala až mi príde ten tvar úplne v poriadku a viac škaredé mi prídu klasické komerčné. Ak chceš len vyskúšať, tak si vezmi anatomics, stoja okolo 30€. Keď ich aj vyhodíš, nebude ti to ľúto 🙂

autor
11. feb 2026
@a0

@klarissa25 je to o zvyku. Mne kedysi prišli tiež hnusné ale ako ich mali moje deti, tak som ich vyskúšala až mi príde ten tvar úplne v poriadku a viac škaredé mi prídu klasické komerčné. Ak chceš len vyskúšať, tak si vezmi anatomics, stoja okolo 30€. Keď ich aj vyhodíš, nebude ti to ľúto 🙂

@a0 ináč presne, mne sa zdá teraz ten ich tvar roztomilý🤣 dnes som videla jednu kocku v bf ráno v autobuse a hneď som sa pousmiala, že aké podarené labky 🙂

autor
11. feb 2026
@a0

@a0 tie anatomické sú pohodlné? Máš nejaké? Kvalitou sú aké?

autor
11. feb 2026
@anonym_26c658

@anonym_autor inak ja na zimu nosim, bud snehule. konkretne mam head bastia z sportisima, su super na haluxy. vpredu ma vobec netlacia. a take slusnejsie mam rieker so sirokou spickou. nenasla som ich uz v ponuke na ich stranke, ale vyzeraju nejako takto, len su trosku vyssie
https://www.rieker-eshop.sk/damska-kotnikova-ob...

@anonym_26c658 ja mám jedny Rieker letné so širšou špičkou. Tiež pozerám od nich, ale zatiaľ som nenašla...ale keď sa mi zničia tieto zimné, tak určite budem pozerať tie Rieker

a0
11. feb 2026
@anonym_autor

@a0 tie anatomické sú pohodlné? Máš nejaké? Kvalitou sú aké?

@anonym_autor každý rok si kupujem platenky. A vlastne ich mám jednu sezónu, v septembri ich vyhadzujem ale viac menej nosím len tie, lebo sú za mňa fakt pohodlné, len teda sú širšie oproti froddo a o dosť 🙂. Ale čo ešte mám veľmi rada, tak koel 🙏

pralinka25
11. feb 2026

cierne.

kupila som som si bf merrell po tom co ma na troch poznavackach uplne zlikvidovali 3 rozne tenisky. na 4 som v merrellkach bola uplne v pohode. a to mam standardnu nohu.

anonym_7b73f7
11. feb 2026

Treba si vyhladat clanok s podologickou mudr. Mertl a ta pekne vysvetluje, ako su taketo topanky pre nohu skodlive.

ivicatolic
11. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor za mňa celé čierne, mám podobné Baťovky

ivicatolic
11. feb 2026
@klarissa25

@klarissa25 áno sú škaredé, aj môj muž odpadával v obchode, že čo to dávam na nohy, no keď máš zdr. problém, nie je čo riešiť 😊

zuzanaete
11. feb 2026
@anonym_autor

Ďakujem žienky...

@zuzanaete však? Úplne ľahučké, ohybné. Máš tieto Froddo? Akú farbu?

@anonym_autor mam tieto

autor
12. feb 2026
@zuzanaete

@anonym_autor mam tieto

@zuzanaete tie sú krásne. Možno ich kúpim o rok. Len asi ich nosis, keď je sucho,však? Ja hľadám teraz na jar tmavé, keď prší, aby som nemala fľaky.

Strana
z2