icon

Kupujete drahé slnečné okuliare alebo šetríte?

Včera o 15:36

Pozerám si nové slnečné okuliare a neviem sa rozhodnúť, či investovať do kvalitnejšieho modelu, alebo kúpiť niečo lacnejšie.

Mám totiž pocit, že slnečné okuliare patria medzi veci, ktoré človek skôr či neskôr niekde zabudne, stratí alebo si na ne sadne. 😅

Kupujete si drahšie okuliare, alebo pri tejto veci radšej šetríte? 🕶️
Neviem sa rozhodnúť, dilema ...

marhulka13
Včera o 15:39

Na šoférovanie mám kvalitné ale mám aj skôr také všelijaké imidzovky, to len tak podľa oblečenia či situácie

ivik4
Včera o 15:43

Denne nosim drahšie ale mam doma aj par imidzoviek . Sem tam si ich dám

anonym_9744b7
Včera o 15:45

@anonym_autor
Lacnejsie- na drahe si sadnem, stratim, 🤨

sense
Včera o 15:46

Nenosim drshe ani ziadnej imidzove, mam obycajne Z decathlon, najlepšie mi sedia a vyhovuju pro soferovani. Minule som kupila 3 kusy, a uz mam len jedny. Zvycajne nikdy nic nestratim nezabudnem, vynimks su len okuliare

petamich
Včera o 15:47

Ja si uz roky kupujem jedny a tie iste, idealne ked su v akcii 🙂 na slnecnych okuliaroch neulietavam, ak splnaju normu na filter a pod. tak som spokojna, ked najdem take co sa mi hodia, co je u mna velky problem, prave preto stale tie iste tocim.

maddie1711
Včera o 15:51

Ja kvalitne a drahšie. Nezabúdam, nestrácam. Skôr by som sa stratila ja bez nich. Mám dioptricke 😂😂

sasa1310
Včera o 16:02

@anonym_autor kupujem v optike polarizačné. Každú sezónu mám dvojo nositeľných. Vždy sú značky polaroid. Ja vidím dobre totiž len s polarizačnými. A šoférujem čiže nosím ich celý rok, aj v zime, keď slnko svieti

biba_18
Včera o 16:08

mám drahšie a dávam si na ne pozor..

catherin4
Včera o 16:12

Ja si kupujem len lacne, tiez to casto niekde stratim, zabudnem

anonym_abe8bb
Včera o 16:17

mam 2x raybany a stacia mi ..jedny extremne stare-tie uz beriem len tak ked viem ze znicim a sruhe ani nie rok stare - na tie si davam pozor a beriem len do mesta prace a tak

anonym_e09f15
Včera o 16:17

Nemam extra drahe ale dioptricke… mam ich uz velmi dlho. Iba 1 mi doteraz ukradli a jedny dioptricke sa po 10 rokoch rozpadli. Na sucasne si davam velky pozor, lebo su moje idealne, len su take stare, ze nevidiet model na rame … myslim, ze nie su moderne, tak ich uz nerobia

glorikarebeka
Včera o 16:24

Mám len značkové, ale ja mám zatiaľ len slnečné

anonym_84f969
Včera o 16:28

Nemám žiadne. Nepotrebujem ich

anonym_0a65eb
Včera o 16:38

@anonym_autor kupujem lacne, lebo vsetky, aj tie lacne musia splnat ochranne normy. Takze sa neoplati moc investovat do drahsich. Na co

esther100
Včera o 16:38

Myslím,že okuliare sú vec do ktorej sa oplatí investovať.oči si treba chrániť

anonym_31a6a9
Včera o 16:48

Nikdy som nestratila alebo neprisadla okuliare, bud ich mam na ociach, alebo na hlave 🙂 ale nekupujem drahe, za mna zbytocnost

cyberk
Včera o 16:54

Tento rok som si povedala, ze sa plesknem a kupim drahe. Slnecne okuliare su pre mna doplnok k outfitu. Nikdy sa mi este nestalo, ze by som ich niekedy stratila/poskodila. Tu kvalitu dost vidno oproti lacnym.

zuzana76
Včera o 17:00

Mam drahsie dioptricke, uz ich mam 13 rokov, nestratila som a davam pozor na ne, stale su ako nove, dioptrie sa mi nezmenili, pouzivam vonku a na soferovanie

moonlight1210
Včera o 17:03

Drahsie. Davam si do nich rovno vymenit dioptricke skla v povodnej farbe (napr. ruzovej, alebo s roznymi prechodmi medzi farbami).

Zatial som prisla o jedine, ktore viem, kto mi vzal. Teda neviem meno, ani kde byva, ale boli to pani s dcerou, s ktorymi som sa bavila na prechadzke so psikmi. Okuliare som mala na tricku. Myslim, ze ked som sa zohla pre psiky, tak mi vypadli. Lebo ked som sa s tymi dvoma rozlucila a poodisla asi 50 metrov, tak som si vsimla, ze okuliare uz nemam. Vratila som sa spat a okuliare tam nikde neboli.
Tie dve medzitym sadli do auta a odisli.

Nikto iny tam okrem nas nebol, ani za tu kratku chvilu nesiel okolo. Takze mi vychadza, ze ich vzali oni.
Neviem, na co im boli dioptricke okuliare, ked vymena skiel zrovna na tychto nebola prave lacna, lebo boli krehke.

anonym_a105dc
Včera o 17:20

Ja kupujem lacné cyklistické okuliare z Decathlonu za nejakých 6 eur/kus. Sú funkčné, pohodlné a keď sa pokazia alebo ich stratím, nič sa nedeje. Kúpim nové. Naposledy som si kúpil rovno 3 kusy (do zásoby) 😀

guudy
Včera o 17:24

Este nikdy sa mi nestalo, ze by som okuliare stratila alebo zlomila. Davam si na vsetky pozor, pretoze mam dioptricke. Vsetky mam slusnej kvality z optiky.

anonym_09f7d7
Včera o 23:07

@anonym_autor kupujem vždy v optike, mám 3 kusy. Cena za kus od 100 do 200 eur. Neviem čo je drahé pre teba, ak máš na mysli Gucci, Dior, také fashion nekupujem. Optika je optika a rámy mám krajšie ako Dior 🤷‍♀️Na svoje veci si dávam pozor, nikdy som ich nestratila ani nezničila

anonym_578dea
Včera o 23:19

@anonym_autor posledne som kupila lacne z dm asi za 5 eur- este boli v zlave- a sluzia uz dva roky. Su aj jedine co mam

oblecenie99
Dnes o 00:54

Mám také klipy na moje dioptrické 😎 cize vlastne nula eur, lebo dioptrické si kupujem tak cca raz za 4 roky. Málokedy tu funkciu využijem, mňa vyrušuje, že som "v tme", úplne strácam pocit istoty vtedy.. fakt najčastejšie v aute, ináč ani moc nie.

anonym_4156a0
Dnes o 04:26

Mám aj aj, tie drahšie ani nenosím, lebo sa o ne bojím, hocikde ich odložim, nie vždy mám púzdro, v aute sa mi válajú často po zemi, zbytočne som vyhodila 200€, je to zbytocná starosť

malalienka85
Dnes o 05:53

kupujem drahsie znackove a davam si na ne pozor

maminkadeticiek
Dnes o 11:23

No urcite by som zacala tym,ze nekupovat v optike kamennej,ale na eyerim.sk.Ten rozdiel v cene je neskutocny v porovnani s kamennymi predajnami,sakaznicky servis maju super a mas tam.istotu originalov.