icon

Kde kúpiť lacné a spoľahlivé slnečné okuliare?

any_soj
Včera o 13:34

Ahojte. Viem, že to nebude dokonalosť, ale kde kúpiť lacnejšie slnečné okuliare, ktoré ale majú ozaj funkčné filtre...? V Tedi a podobne sa toho bojím, že to reálne asi moc oči neochráni... V DMke by ste sa spoľahli? Alebo kde? Samozrejme nie priamo pozerať do slnka :D Ale predsa len, s okuliarmi sa rozšíria zreničky, a keď nemajú skutočný filter, tak viac uškodila, ako bez nich...
Len dlho mi isto nevydržia bez škrabancov a podobne, nechcem drahé...
Ďakujem ❤️

domiklik
Včera o 13:44

@any_soj dm, lindex, kietla z druhej ruky sa občas najdu

baboobchod
Včera o 13:49

Ak športovejšieho dizajnu, tak možno decathlon?

anonym_e27a2e
Včera o 13:55

aj tie najlacnejšie majú filter https://hnonline.sk/hnporadna/podnikanie/459048...

katarinkalilly
Včera o 13:55

Skús aj Optika Mánia,občas tam majú zľavy

taktotedanie
Včera o 13:56

@any_soj z druhej ruky kupis, davaj pozor ci niesu sklicka poskriabane alebo decathlon
Ak naozaj mate zlu financnu situaciu tak pre dobry pocit kupte aj z dmka 🤷🏻‍♀️ viac vam urobi aj dobra siltovka , v lete mimo slnka samozrejme v inkriminovane hodiny
Osobne si nemyslim, ze 30€ ,ak viete kedy je leto a budete pocitat s tymto vydavkom nie je problem nieco odlozit spod vianocneho stromceka, od januara prisporit 5€ dietatu a v maji ma nove kietla okuliare

tundra
Včera o 14:04

@any_soj kup si polaroidy a budes spokojna,cena od cca.30€

anonym_0c5d15
Včera o 14:17

Polaroid.

petrao2
Včera o 14:39

@any_soj mam z DM aj z tesca
Obe su za tu cenu super

any_soj
autor
Včera o 15:11
@taktotedanie

@any_soj z druhej ruky kupis, davaj pozor ci niesu sklicka poskriabane alebo decathlon
Ak naozaj mate zlu financnu situaciu tak pre dobry pocit kupte aj z dmka 🤷🏻‍♀️ viac vam urobi aj dobra siltovka , v lete mimo slnka samozrejme v inkriminovane hodiny
Osobne si nemyslim, ze 30€ ,ak viete kedy je leto a budete pocitat s tymto vydavkom nie je problem nieco odlozit spod vianocneho stromceka, od januara prisporit 5€ dietatu a v maji ma nove kietla okuliare

@taktotedanie vdaka. ja hľadám sebe 🙂 nemáme extrémne zlú situáciu, ale nechcem platiť zbytočne za značku či za štýl.
Každopádne šiltovka neurobí nič. Teda urobí že nebudem žmúriť, ale žiarenie sa odráža od všetkého, čiže nestačí, že mi nesvieti do očí, treba filter...

majlo1234
Včera o 15:13
@any_soj

@taktotedanie vdaka. ja hľadám sebe 🙂 nemáme extrémne zlú situáciu, ale nechcem platiť zbytočne za značku či za štýl.
Každopádne šiltovka neurobí nič. Teda urobí že nebudem žmúriť, ale žiarenie sa odráža od všetkého, čiže nestačí, že mi nesvieti do očí, treba filter...

@any_soj tiez sa pridavam k polaroidom, mam viacero a su super

maddie1711
Včera o 15:51

Polaroid je podľa mna v pohode hlavne pomer cena/vykon.

mima172
Včera o 15:58

Odporúčam viac x spomínaný Decathlon.

giovanna99
Včera o 16:19

U nas maju napriklad s polarizacnymi sklami v obchode Coop Jednota za 15€...aj v 101 drogerie som minule videla tiez za cca 15€

hradnapani
Včera o 16:22

filter maju aj lacne, ja si kupujem v DM najcastejsie. Ale problem su skrabance a aj castym cistenim sa moze filter casom stratit na tychto lacnejsich, Takze ja si kupujem kazdy rok nove a starsie nam ako nahradne.

hrvn
Včera o 16:23

Pozri Layoners

majasimon
Včera o 16:24

Z Takka, aj DM.
Všetky premerané na očnej klinike, sú v poriadku

guudy
Včera o 16:52

@any_soj ja by som si nekupila nikde, kde su vystavene volne na stojane ako v DM. Nemas istotu, ci nie su uz poskrabane, mikroskrabance neuvidis…ale to som ja

taktotedanie
Včera o 17:25
@any_soj

@any_soj tato info v prispevku chybala
Skusila by som decathlon alebo sportove obchody

ewellina
Včera o 17:35

Ja som kúpila v Decathlone a super sú.

bluea
Včera o 17:39

my uz jedine polaroid, najlepsia cena/kvalita, daju sa kupit od nejakych 20eur ked vychytas zlavu. mozes si poskusat napriklad v ccc a potom pohladat najlepsiu cenu v eshopoch

sisska96
Včera o 18:23

V optike je aj kvalita

natalka13
Včera o 18:50

Polaroid, polarizujuce skla su super

anika
Včera o 19:11

Za mna exisport

anonym_c5cbbc
Včera o 19:49

@any_soj
Neviem preco ale mne vadia slnecne okuliare daako mi moc menia realitu

anonym_0c2654
Dnes o 01:31
@anonym_c5cbbc

@any_soj
Neviem preco ale mne vadia slnecne okuliare daako mi moc menia realitu

@anonym_c5cbbc Aj mne mne sa zda, ze v nich aj menej pocujen

andreatytler
Dnes o 02:26

@any_soj Ja by som si lacne slnecne okuliare nekupila. Presne ako vravis, zrenicka sa rozsiri a tym padom oko straca svoju prirodzenu ochranu pred slnecnymi lucmi. Musim vediet ze ma okuliare ochrania.
Kupovala som Ray Ban pred 20 rokmi. Stali ma polku vyplaty ale su pekne a skvele sedia aj po 20 tich rokoch.