Máte alebo kúpili by ste červenú kabelku?
Máte červenú kabelku? Kúpili by ste červenú kabelku? Alebo akú výraznejšiu farbu máte? Nosím oblečenie väčšinou čierne, hnedé, modré. Rozmýšľam na leto oživiť šatník farebnejšou kabelkou. Samozrejme kvalitnou koženou.
@anonym_autor mam cervenu, ruzovu aj cyklamenovu kabelku a aj topanky
Mne cervena farba nepristane, ani na obleceni. Kabelky mam len biele a cierne (a jednu hnedu) , kozene, a kabelka mi musi ladit s topankami.....
Mam cervenu MK crossbody ( leto)ruzove fialovu ( na zimu)kremovo bielu atd . Kvalita nikdy neposobi lacno . Naopak vyrazne pigmenty su top. Mam jednu hravu farebne divoku desiqual na leto k jedno farebnym outfitom ma ruzovu zelenu bielu hnedu..Cim viac ma zena kabeliek tym dlhsie jej vydrzia 😃ako nove .
Mam cerveny elegantny MK ruksak.
Kabekly mam: sede, bezove, cierne, 2 kabelky mam s monogramom.
Ako spomenute hore, ak cervena tak dobra kvalita (znacka).
@anonym_autor ano mam cervenu.milujem ju
Ja by som si ju nekupila, lebo by som ju tazko kombinovala.Ja nemam velmi cit na kombinaciu viacerych farieb alebo vzorov. Mne to pride ako dost vyrazna farba sama o sebe, takze len k nejakym jednofarebnym outfitom alebo potom k niecomu cervenemu (napr. vzor na satach cerveny a pod.). Ak by som si mala vybrat, tak by som isla radsej do vinovej alebo burgundy ako do nejakej koralovej alebo ostrocervenej. Ja mam kabelky viac menej neutralne, hnede, cierne, tmavomodru, tmavozelenu, mama aj pudrovo ruzovu na leto. Mne sa tieto farby lahsie davaju k obleceniu.
Nie, evokuje mi to takú lacnotu 🙂 kabelka má byť nadčasová, kombinovateľná, nie ako päsť na oko k tmavému outfitu.
@denisa_deniska mam krvavo cervenu, drahu, nadcasovu kabelku , ma cca 13 rokov. K nej take iste lodicky a sandalky. Je stale pekna, elegantna. Lacno urcite neposobi. Lacno posobi nevkusna kabelka akejkolvek farby.
nekombinujem kabelku s topánkami. červenú nemám, mám burgundy, ale mala som jednu krásnu vínovú svetlejšiu, tá bola nádherná, som ju vynosila….
Ja mam aj 2 a nenosim ich vobec. Parkrat som ich vyvetrala, ale nejak boli na mna vyrazne
jasné, červená kabelka (aj červené lodičky) musia byť, ale nie taká jasná, krikľavá červená, skôr tmavočervená
@anonym_autor mám červenú crossbody, a cyklámenovu shoperku.Na leto mám rada farby
Ďakujem žienky za názory. Upustila som od toho, keďže veru by som ju fakt nevynosioa. Mám čiernu crossbody, hnedú väčšiu do práce a ešte by dom chcela nejakú jednu trochu veselsiu, ale nie moc
Ďakujem žienky za názory. Upustila som od toho, keďže veru by som ju fakt nevynosioa. Mám čiernu crossbody, hnedú väčšiu do práce a ešte by dom chcela nejakú jednu trochu veselsiu, ale nie moc
@anonym_autor ked Ti mozem poradit, ak chces nejaku farbu, tak pozri tmavomodru, sivu, tmavozelenu alebo konakovu. Hodia sa k vacsine inych farieb a nie su take fadne ako klasicka cierna alebo tmavohneda.
@anonym_autor ked Ti mozem poradit, ak chces nejaku farbu, tak pozri tmavomodru, sivu, tmavozelenu alebo konakovu. Hodia sa k vacsine inych farieb a nie su take fadne ako klasicka cierna alebo tmavohneda.
@muchotrafka298 ďakujem, presne rozmýšľam nad nejakou konakovou alebo olivovom zelenou... Aj keď moja srdcovka je teraz hnedá, veľmi sa mi začala pacit
Nosím výrazné kabelky celý život,prevažne červené,teraz mam tmavomodrú.
@janinah 😱
Cervenu farbu zboznujem. Na obleceni,topankach aj kabelkach.Jedine ruz cerveny nenosim,hoci sa mi paci,ale nie na mne.
@anonym_autor Mám červenú kabelku a nosím ju keď potrebujem rozbiť outfit 🙂

Mám krásnu stredne veľkú červenú kabelku od ľúbivé, je matná a dlho som mala aj lesklú. Nevidím na Tom nic lacné ani vulgárne. Ale ja mám rada farby a čierna je smrrrrrt, takže u mňa sa nájdu aj viac farebné kabelky.
@dankabg tie čo píšu lacné a vulgárne majú v hlave ešte natlačené názory od čias komunizmu. Ja napríklad červené nenosím, lebo mi nepristane, ale už som videla rôzne krásne kúsky