Máte problém s vyhŕňaním oblečenia pri nosení ruksaku?
Ahojte, máte niekto skúsenosť s tým, že vám ruksak stále vyhŕňa oblečenie? 😅 Mám dve malé chodiace deti, takže som klasickú kabelku vzdala a začala nosiť ruksak, aby som mala voľné ruky. Lenže odkedy ho nosím, stále mám vyhrnuté tričko alebo mikinu, dnes šaty a ide ma z toho poraziť. Neviem, či je problém v type ruksaku, materiáli oblečenia alebo v tom, ako ho nosím. Máte niečo podobné? Pomohol vám iný typ ruksaku alebo nejaký trik? Ďakujem vopred za radu a pomoc.
Pri spravne nastavenych ramennych popruhoch sa nic nevyhrna, mas ich pridlhe, treba ich nastavit.
@anonym_autor Mám vela ruksakov a ani jeden mi nič nevyhňa.
Nejako tu nesedí strih ruxaka alebo mas zle nastavené ramienka mne to tiež rucakynnezvyknu robiť ale už som sa s tým pri nejakom dieťati streta že sa mu toto robilo...
Asi by som iný rucak skúsila... Ja som tiež ruksakova aj keď nejdem s deťmi...
zle nastavené ramienka, mne vyhŕňa jedno jediné tričko ale to preto, že je krátke a končí práve na úrovni spodnej hranice ruksaku. Inak s tým problém nemám.
to je take nezenske
@anonym_autor nosím rôzne typy ruksakov a nie, tento problém nemám 😀 ramienka máš ok?
@anonym_autor nosím rôzne typy ruksakov a nie, tento problém nemám 😀 ramienka máš ok?
@michaela329 Ja neviem, píšu vyššie, že sú asi dlhé, mne sa zdajú akurát :-/
Aj mne to robi 🙂 asi ho mam prilis nizko, skusim dat vyssie
Aj mne to robi. Ramienka mam tak, aby bol pohodlny, a neboleli z neho ramena.
Zvykla spm si, ze sa musim kazdu chvilu kontrolovat a tricko/mikinu potiahnut naspat.
Ked si ramienka utiahnem viac, nieje mi ten ruksak pohodlny, a navyse ma zacnu po chvilke priserne boliet plecia a z toho potom mi vyrazaju krce do cely ruk.
No radsej si budem podchvilou zahat tricko nazad, jak potom skucat od bolesti.

@anonym_autor nosím ruksak- cross body styl- čiže jeden stredový popruh cez hrudník. Kúpila som v športovom obchode