icon

Najkrajšie šaty na Beauty Ball 2026

really8
18. jan 2026

Ktore saty sa vam najviac pacili? A co hovorite na outfit sklenarikovej?

Najkrajšie šaty na Beauty Ball 2026
anonym_a532ce
18. jan 2026

Mne sa Sklenarikovej idea paci, smoking na zene, len to prevedenie uz moc nevyslo. Mozno keby mala stekle a smoking jej lepsie sedel. Takto skor vyzeraju s tym chlapikom (aj vdaka jeho okuliarom) ako lesbicky par.

Ale malokto sa mi paci. Ocividne bol trend biela farba a korzery s viditelnymi kosticami. A strasne na tych zenach uz vidno tie plastiky.

Za mna najkrajsia Cirova.

Tento koment pisem z gauca v leginach a muzovom firemnom tricku, vlasy v cope. God bless internet.

andreakotesova
18. jan 2026
@ivicatolic

@really8 tak krásna žena, tu mi prišla ako transvestita 😄😄😄.... to robí s ňou asi ten starý a škaredý ujec 👎👎👎

@ivicatolic ten ujec je jej frajer, známy francúzsky spevák a herec 😁

really8
autor
18. jan 2026
@anonym_a532ce

Mne sa Sklenarikovej idea paci, smoking na zene, len to prevedenie uz moc nevyslo. Mozno keby mala stekle a smoking jej lepsie sedel. Takto skor vyzeraju s tym chlapikom (aj vdaka jeho okuliarom) ako lesbicky par.

Ale malokto sa mi paci. Ocividne bol trend biela farba a korzery s viditelnymi kosticami. A strasne na tych zenach uz vidno tie plastiky.

Tento koment pisem z gauca v leginach a muzovom firemnom tricku, vlasy v cope. God bless internet.

@anonym_a532ce na niektorom rocniku met gala malo vela zien smokingy a roby inspirovane smokingom. Hned ma napadla zendaya ktora bola v bielom obleku s klobukom uplne bozska.
Inak lesbicky par je uplne presne. Este aj tie kratke vlasy

ivicatolic
18. jan 2026
@andreakotesova

@ivicatolic ten ujec je jej frajer, známy francúzsky spevák a herec 😁

@andreakotesova veď viem 😁😁😁, kurňa , čím to je... čím krajšia žena, tým väčší monster?.... Aj Sisa Sklovská a ten trpaslík 😃

pe_mi
18. jan 2026
@really8

@pe_mi musela som si ju najst a omg. Odkedyy je blond?

@really8 ani neviem, nič nemám proti umelým prsiam, či by boli aj jej prirodzené, jeden rok viem že na plese mala aj Malachovská napr. taký otrasný výstrih. To aby si niekto nemyslel, že závidím umelé prsia
Nepáči sa mi to , či je žena mladšia, staršia hentak vyvaliť na udalosti prsia, ale je taká doba asi 🙈

maryetta
18. jan 2026

Nevidela som isto vsetky ale mne stacilo vidiet Gaborikovu. Krásna. Elegantna. A pacila sa mi aj vizaz. Taka ina ale krásna. Zenska.
Niekde som citala ze mala Lucid. Len neviem. I prvotne alebo ako nahradu.

anonym_771bae
19. jan 2026

Mne sa tam nepacil nikto, kazda umele prsa von, mozno Ivana vyzerala normalne, ale vobec nie tak, ze by tam chcela byt. Ostatne lacne polyesterove saty na jedno brdo, nic originalne, ziadna noblesa. AP by mala chodit kanalmi, alebo brucat v base, za to, ako zramovala nevinnu zenu a znicila jej zivot. Aky bol vlastne vyznam toho plesu, okrem toho, ze sa tam len predvadzali?

really8
autor
19. jan 2026
@anonym_771bae

Mne sa tam nepacil nikto, kazda umele prsa von, mozno Ivana vyzerala normalne, ale vobec nie tak, ze by tam chcela byt. Ostatne lacne polyesterove saty na jedno brdo, nic originalne, ziadna noblesa. AP by mala chodit kanalmi, alebo brucat v base, za to, ako zramovala nevinnu zenu a znicila jej zivot. Aky bol vlastne vyznam toho plesu, okrem toho, ze sa tam len predvadzali?

@anonym_771bae neprisli sme sem moralizovat iba sa bavit povrchne o krase a o tom co sa nam pacilo. Velmi by ma zaujimalo ake saty by si si ty predstavovala ako vhodne. Nemam pocit ze by mali vsetky kozy ven

anonym_81fa7a
19. jan 2026

Za mňa osobne – ak to má mať ambíciu byť na úrovni Met Gala, tak z hľadiska kreativity outfitov hostí je to strašná, ale naozaj strašná nuda. Dress bol code black tie creative, kde sa odev stáva umeleckým vyjadrením, očakávala som oveľa väčšiu kreativitu, no realita bola skôr klasika. Klasické róby (do minúty aj zabudnem, čo bolo oblečené) cecky von, žiadne pozitívne prekvapenie.

Na druhej strane, vizuál, téma a jej spracovanie (content) boli veľmi pekné – rovnako aj stoly a prestieranie. Pekná, jednotná línia.

anonym_3b5f46
19. jan 2026

Mne sq Sklenarikova pacila 🙂 Jej outfit mal gule, isla z nej sila. Ak bol dress code black tie crratovl

brendaa
19. jan 2026

@really8 mne sa nepáči už dávno stratila šmrnc... podobá sa na chlapa... nie každému ide pánsky štýl...napríklad herečka Diane Keaton, nosila pánsky štýl a jej to veľmi, pristalo...
Z tohto bálu sa mi najviac páčila Sisa 👌.
Ivana Gáboríková krásna žena, ale tu sa mi nepáčili šaty ani vizáž...

anonym_a208f8
19. jan 2026

Sklenarikova sa mi paci, uces bomba, aj outfit. Je v lige, kde na saty ala Drobena z Popolusky sa moze zvysoka. Je to vlastne nie ina liga, je to uplne iny sport. A na dobry den kozy ven odkazana nie je- fotky a prehliadky sa nerataju, tam jej za to platia tazke love. Vsetky tie krinoliny vychodoeuropskeho stylu by na nej boli smiesne.
Doplnim, ze ine topanky by mohla mat, ale ona opatky nosi malo, co vidam na foto.

charlotte3003
19. jan 2026
@anonym_a532ce

Veronika Wagner Husárová za mňa 👍👍👍

alex666
19. jan 2026

Nahodou mne sa Sklenarikova pacila. Jej outfit mal gule, isla z nej vnutorna sila. Ako jedonu som si ju zapamätala, ostatne saty mi nejako splynuli v jedno. Vsetky mi prisli podobne, nudne, cipkovane, priesvitne, kozy von...
Mne sa paci aj jej uces, je smrncovny a hodi sa k jej veku. Jedine prejav v rozhovoroch ma taky ozaj zvlastny, zrejme tym, ze dlho nezije na SK a tazko uz hlada slova.

anonym_b19d47
19. jan 2026

Nechcem hejtovat ale za mna nevhodne oblecena este nedospela dcera Belohorcovej. Na taketo vystrihy prsa ven ma este dost casu. Inak saty su pekne. Ta influencerka Katka-toto nechapem, akoze znalkyna mody ale tieto saty podla mna nie su pekne, vyzera v nich divne, este aj ten zhrbeny postoj , no neviem. Slecna v bledomodrom vedla nej neviem kto je ale ci jej pri tanci ten prehodeny sal cez hole prsia neodfuklo, netusim. Za mna nie. Pacila sa mi Ivana Gaborik a Maria Zelinova. Sklenarikova je krasna zena a nemusela mat vyslovene robu ale tento pansky styl sa mi tam nehodi a nepaci sa mi na nej. Za mna skoda ze sa dala tak nakratko ostrihat, akoby zostarla.

anonym_771bae
20. jan 2026
@really8

@anonym_771bae neprisli sme sem moralizovat iba sa bavit povrchne o krase a o tom co sa nam pacilo. Velmi by ma zaujimalo ake saty by si si ty predstavovala ako vhodne. Nemam pocit ze by mali vsetky kozy ven

@really8 keby som sa hrala uz na taku slachtu, vrazim prachy do siat od Blanky Matragi napriklad.

really8
autor
20. jan 2026
@anonym_771bae

@really8 keby som sa hrala uz na taku slachtu, vrazim prachy do siat od Blanky Matragi napriklad.

@anonym_771bae no to si sa vyznamenala😂
Nehovorim ze blanka nerobi pekne saty. Ale pre mna je to 20 rokov to iste a jej saty boli pre mna zaujimave ked som mala 20.

muchotrafka298
20. jan 2026
@really8

@anonym_771bae no to si sa vyznamenala😂
Nehovorim ze blanka nerobi pekne saty. Ale pre mna je to 20 rokov to iste a jej saty boli pre mna zaujimave ked som mala 20.

@really8 presne, ze ona ma pekne saty, ale sije x rokov stale to iste, tie iste typy, vzory, vtedy to bolo wow, teraz uz ma odbyt len v arabskych krajinach.

anonym_6d25ab
20. jan 2026

@really8 Sklenarikova stratila svoju ženskosť už je z nej iba opuchnutá staršia pani.Za pár rokov odkedy sa stala mamou veľmi zostarla.Este ten Bob účes bol príjemná zmena teraz by sa hodila ako partnerka k tej lesbe Ivane čo tetuje.
Pekné šaty aj farbou mala Sisa Sklovska a Čírová, Skoncova zaujímavá vizaz, Gaborikovej prospeli tmavšie vlasy.Dokladne som si pozrela partnerov sú veľmi nesympaticki cim krajšia je žena, tým horší chlap.Cirovej manžel vyzerá ako gej.

adik64
20. jan 2026

Kočky, viete tu prosím hodiť link, kde sa dajú pozrieť jednotliví účastníci? Niečo málo som videla, ale niektoré, čo tu spomínate, by som rada pozrela 🙂

muchotrafka298
20. jan 2026
@adik64

Kočky, viete tu prosím hodiť link, kde sa dajú pozrieť jednotliví účastníci? Niečo málo som videla, ale niektoré, čo tu spomínate, by som rada pozrela 🙂

@adik64 pozri si na topkach v sekcii Prominenti, tam je kopa fotiek z toho Beauty Ballu.

really8
autor
20. jan 2026
@anonym_6d25ab

@really8 Sklenarikova stratila svoju ženskosť už je z nej iba opuchnutá staršia pani.Za pár rokov odkedy sa stala mamou veľmi zostarla.Este ten Bob účes bol príjemná zmena teraz by sa hodila ako partnerka k tej lesbe Ivane čo tetuje.
Pekné šaty aj farbou mala Sisa Sklovska a Čírová, Skoncova zaujímavá vizaz, Gaborikovej prospeli tmavšie vlasy.Dokladne som si pozrela partnerov sú veľmi nesympaticki cim krajšia je žena, tým horší chlap.Cirovej manžel vyzerá ako gej.

@anonym_6d25ab ja si divim ze sa vam pacila sklovska. Mne teda vobec

really8
autor
20. jan 2026
@adik64

muchotrafka298
20. jan 2026
@really8

@anonym_6d25ab ja si divim ze sa vam pacila sklovska. Mne teda vobec

@really8 najhorsia vizaz za mna a tie saty, no poviem otrasne a to im este lichotim. Ona sa proste nevie obliect, nevie. Kolotocarka, preplacane, polohola.

alex666
20. jan 2026
@anonym_b19d47

Nechcem hejtovat ale za mna nevhodne oblecena este nedospela dcera Belohorcovej. Na taketo vystrihy prsa ven ma este dost casu. Inak saty su pekne. Ta influencerka Katka-toto nechapem, akoze znalkyna mody ale tieto saty podla mna nie su pekne, vyzera v nich divne, este aj ten zhrbeny postoj , no neviem. Slecna v bledomodrom vedla nej neviem kto je ale ci jej pri tanci ten prehodeny sal cez hole prsia neodfuklo, netusim. Za mna nie. Pacila sa mi Ivana Gaborik a Maria Zelinova. Sklenarikova je krasna zena a nemusela mat vyslovene robu ale tento pansky styl sa mi tam nehodi a nepaci sa mi na nej. Za mna skoda ze sa dala tak nakratko ostrihat, akoby zostarla.

@anonym_b19d47 Suhlasim ohladne Belohorcovej dcery. Niekde som citala ze ona ma vraj iba 15 rokov? Vyzera a posobi o dost starsie a ako matka nechapem Belohorcovu, ze ma potrebu svoju dceru, ktora je este polodieta, takto vystavovat.
A k jej dcere - akoze ok, ved je pekna, ale za mna nicim extra zaujimava. Taka ta klasicka krasa.

muchotrafka298
20. jan 2026
@alex666

@anonym_b19d47 Suhlasim ohladne Belohorcovej dcery. Niekde som citala ze ona ma vraj iba 15 rokov? Vyzera a posobi o dost starsie a ako matka nechapem Belohorcovu, ze ma potrebu svoju dceru, ktora je este polodieta, takto vystavovat.
A k jej dcere - akoze ok, ved je pekna, ale za mna nicim extra zaujimava. Taka ta klasicka krasa.

@alex666 ano, je to decko, co ma 15 rokov, od 12 rokov ma tento styling, co ju ikskrat kritizovali, hejtovali, ale ona sa nedala. Lebo proste jej dcera si bude robit co chce. Keby nemala znamych rodicov, tak o nu v modelingu ani nezakopnu.

anonym_2d0049
20. jan 2026
@really8

@anonym_2d0049 super, si lepsia ako my. Dovidenia

@really8 nie lepsia,ale mudrejsia.venujem sa uslachtilym temam,nie hlupostiam.dovi

really8
autor
20. jan 2026
@anonym_2d0049

@really8 nie lepsia,ale mudrejsia.venujem sa uslachtilym temam,nie hlupostiam.dovi

@anonym_2d0049 napr komentovaniu hlupych tem?

luccija
20. jan 2026
@muchotrafka298

@alex666 ano, je to decko, co ma 15 rokov, od 12 rokov ma tento styling, co ju ikskrat kritizovali, hejtovali, ale ona sa nedala. Lebo proste jej dcera si bude robit co chce. Keby nemala znamych rodicov, tak o nu v modelingu ani nezakopnu.

@muchotrafka298 čím skôr ju matka uvedie do spoločnosti, tým skôr si niekoho zazobaného nájde🙂mne sa páči ako všetky tie ohrdnute, rozvedené zrazu prídu na rodnú hrudu podobne ako Vadkerti

anonym_3b5f46
20. jan 2026
@luccija

@muchotrafka298 čím skôr ju matka uvedie do spoločnosti, tým skôr si niekoho zazobaného nájde🙂mne sa páči ako všetky tie ohrdnute, rozvedené zrazu prídu na rodnú hrudu podobne ako Vadkerti

@luccija tak Vadkerti trosku ina liga, ona je aspon inteligentna. Ale spominam si ako Belohorcova, ked zila na Miami, vypisovala posty na IG, ze ako je tam dobre a ako jej vsetci na Slovensku zavidia. No a teraz jej je aj slovenska smotanka dobra 🙄