Poraďte elegantné topánky k bielym šatám
@anonym_autor ak mas do 25, tak tie biele tenisky, ak si starsia, tak elegantne nieco. Bud sandale alebo baleriny
Sandálky alebo pekné šupky v koňakovej farbe+ kabelka.
@anonym_autor sú nevýrazné, potrebujú oživiť farebnými sandálami alebo lodičkami na malom opätku. Tenisky a baleríny nie, bude to vyzerať strašne.
Ak ma byt elegantny, potom teda baleriny. S teniskami bude outfit skor sportovy.
Teraz je toľko pekných kožených sandálok.Baleriny by som k tomu nedávala buď topánky na platforme so soagatovym opätkom, alebo sandále.Pekne cyklámenovej semišové som videla na medicinev
Sandálky alebo pekné šupky v koňakovej farbe+ kabelka.
@anonym_1aba9d ďakujem
Teraz je toľko pekných kožených sandálok.Baleriny by som k tomu nedávala buď topánky na platforme so soagatovym opätkom, alebo sandále.Pekne cyklámenovej semišové som videla na medicinev
@anonym_4b4d3e ďakujem
@anonym_autor sú nevýrazné, potrebujú oživiť farebnými sandálami alebo lodičkami na malom opätku. Tenisky a baleríny nie, bude to vyzerať strašne.
@anonym_7459aa ďakujem
@anonym_autor Ak si nižšej postavy pekné béžové či svetlo hnedé sandalky. Ak si vyššia a máš rada farby kľudne nejaké tyrkysové, oranžové či ružové sandalky. Farbu výber tak aby ladili so zvyškom šatníka nech ich vynosis.
Nejake hnede, bezove sandale, slapky.. alebo aj zlte, modre azurove, aj cervene, zelene 🙂 vlastne hocijake
@anonym_autor Ak si nižšej postavy pekné béžové či svetlo hnedé sandalky. Ak si vyššia a máš rada farby kľudne nejaké tyrkysové, oranžové či ružové sandalky. Farbu výber tak aby ladili so zvyškom šatníka nech ich vynosis.
@anonym_be8c83 ďakujem
Nejake hnede, bezove sandale, slapky.. alebo aj zlte, modre azurove, aj cervene, zelene 🙂 vlastne hocijake
@anonym_f8b50c ďakujem
Zaujalo ma, ako dakuje autoka tym, co jej radia. Neviem prist na to, aky ma kluc.
K týmto satom sa hodia platené espadrilky gant, gant marci pólo ale aj to s ma pekne do CA aj na platforme ak potrebuješ optický predĺžiť nohu. Bude to pekný lezerny outfit. Kožené šľapky konakovej farby birkenstock Madrid big buckle so zlatou sponou, rovnako doplnky k tomu by som volila zlaté. Super budú aj kožené sandalky, pripadne ak chceš opatok, tak teraz sú štýlové kožené šľapky na podpätku, tiež by som šla do konakovej farby, to pozri mango,maju veľmi pekne. Baleríny a tenisky prosím vyskrtni zo zoznamu, teda ak si staršia ako 12 rokov.

Nízke biele tenisky