Najlepšie legíny na cvičenie
Prosím odporručte mi značku legín ktoré mi aj trošku spravia zadok nadvihnu a dobre sa v nich cviči ale majú normálne švy lebo to bez švov vyzerá ako plienka na mne 😁 ďakujem
@anonym_autor my protein, kolekcia tempo
@anonym_autor za mňa exalted sú top najmä elite a aura modely ale teda, ak nemáš pekný zadok, legíny ti ho neurobia (aj keď si to niektoré myslia). Neviem čo znamená , že to máš ako plienku. Daj si pod legíny bezšvové nohavičky a ani o veľkosť menšie ani o veľkosť väčšie a budeš to mať normálne.
My protein
Za mňa my protein nie su dobre, pri väčšej zaťaží a aktívnom pohybe keď sa spotím tak aj na leginach aj na podprsenke to je vidieť (na čiernej nie ale na farebných veľmi, čo v prípade legín je dosť nepríjemne). Mám lepšiu skúsenosť s nebbia a gymshark tie ma zatiaľ nezradili 😊
Ja mám tieto a už ich mám asi tretie, vysoký pás, za mňa super https://www.decathlon.sk/p/330178-86531-pruzne-...
Gym Glamour
Ja mam nah leginy z Takko a HM, nechapem za tu cenu, ale tie milujem
@anonym_autor gym glamour push up 2.0
@anonym_autor gym glamour push up 2.0
@anonym_e896fe och boze dievcata, keby ste vedeli, ake to je nechutne sa kukat vo fitku na tie vase zarezane zadky🤢a to sa fakt snazim nekukat
@anonym_e896fe och boze dievcata, keby ste vedeli, ake to je nechutne sa kukat vo fitku na tie vase zarezane zadky🤢a to sa fakt snazim nekukat
@anonym_200807 tak nečum. Nikoho nezaujimas.
A je dosť uchylne obkukovať niekoho
@anonym_200807 tak nečum. Nikoho nezaujimas.
A je dosť uchylne obkukovať niekoho
@anonym_e896fe necumim, normalne cvicim a zrazu sa predo mnou zjavi zarezana rit. Uchylne je skor obliect si hentaky kus odevu.
@anonym_200807 @a0 tie gate čo nie sú zošívané cez zadok aj mne nerobí pekný zadok, presne ako píše, ako keby som mala pod leginami plienku, mám okrúhly zadok…
@biba_18 ďakujem za vysvetlenie. Už viem ako 😅 úplne som zabudla, že existujú také, čo na zadku sú v 1 kuse. Ja mám všetky čo sú predelené na zadku.
@anonym_200807 záleží ako ten zadok vyzerá. Pekný guľatý v xs-s veľkosti je hot (aj niektoré influ sú fakt šupy) ale tie veľké, čo vidíš ešte aj pomaly celulitídu, to je hnus. A áno, človek by mal byť tolerantný ale z oboch strán. Fakt obdivujem sebavedomie tých dievčat (ale štipka zdravého úsudku a vkusu by sa zišla tiež)
@anonym_200807 tak prečo kukáš 😅😂
Pre mňa je zas nechutné keď mi nejaká trapka vo fitku kuka na môj vysportovany guľatý zadok v takých legínach. Myslím si o nej že je úchylna.
Pre mňa je zas nechutné keď mi nejaká trapka vo fitku kuka na môj vysportovany guľatý zadok v takých legínach. Myslím si o nej že je úchylna.
@anonym_7719f7 checkujem, ci je volny stroj, na ktory idem. Tak ked tam je zarezana rit, tak ju na sekundu vidim, ne? Uz len niekoho zaujima tvoja rit, aby ju niekto obzeral, mozno tak chlapov. Mi skor pripada, ze tym zarezanym to robi dobre😒
@anonym_7719f7 checkujem, ci je volny stroj, na ktory idem. Tak ked tam je zarezana rit, tak ju na sekundu vidim, ne? Uz len niekoho zaujima tvoja rit, aby ju niekto obzeral, mozno tak chlapov. Mi skor pripada, ze tym zarezanym to robi dobre😒
@anonym_200807 ale áno isté, preto si väčšinou dávajú zarezané legíny baby, ktoré majú zadky pekne a vyšportované. Keby si mala aj ty, tiež by si ho rada ukázala ver mi.
@anonym_7719f7 presne. A najlepšie taká čo je celá mlandravá a ovisnutá 🤣
@anonym_200807 záleží ako ten zadok vyzerá. Pekný guľatý v xs-s veľkosti je hot (aj niektoré influ sú fakt šupy) ale tie veľké, čo vidíš ešte aj pomaly celulitídu, to je hnus. A áno, človek by mal byť tolerantný ale z oboch strán. Fakt obdivujem sebavedomie tých dievčat (ale štipka zdravého úsudku a vkusu by sa zišla tiež)
@anonym_200807 ale áno isté, preto si väčšinou dávajú zarezané legíny baby, ktoré majú zadky pekne a vyšportované. Keby si mala aj ty, tiež by si ho rada ukázala ver mi.
@anonym_7719f7 nie, zadok nevytrcam a neukazujem. Nemam to za potreby, nikoho nezaujima cudzia rit. Do fitka sa chodi cvicit a nie pretrcat, aspon ja to tak mam, evidentne zarezane to maju inak.
@anonym_ccccda ja tiez obdivujem sebavedomie niektorych, podla mna ovela prijatelnejsie vyzeraju bezne leginy ako tie zarezane. Ale sak ok, nech si nosia, budem medzi seriami cumiet do mobilu radsej.
@anonym_200807 mne sa na pekných a hlavne pevných zadkoch páčia aj tie riasené, veď majú čo ukázať. Ale to je tak 1 z 20, čo vidím, zvyšné sú tak povediac rozkysnuté.
@anonym_7719f7 ver že nie
@anonym_7719f7 nie, zadok nevytrcam a neukazujem. Nemam to za potreby, nikoho nezaujima cudzia rit. Do fitka sa chodi cvicit a nie pretrcat, aspon ja to tak mam, evidentne zarezane to maju inak.
@anonym_200807 "nikoho nezaujima cudzia rit"
Teba zjavne áno.
@anonym_7719f7 “ Keby si mala aj ty, tiež by si ho rada ukázala ver mi.”. “ver že nie”
@anonym_7719f7 “ Keby si mala aj ty, tiež by si ho rada ukázala ver mi.”. “ver že nie”
@biba_18 a máš pekný vysportovany guľatý zadok bez celulitídy?
@anonym_200807 "nikoho nezaujima cudzia rit"
Teba zjavne áno.
@anonym_7719f7 🤦♀️zjavne mas problem s citanim s porozumenim
@anonym_7719f7 si jediná na svete, máš ten pocit? v živote by som si neobliekla také leginy proste…
@anonym_7719f7 🤦♀️zjavne mas problem s citanim s porozumenim
@anonym_200807 prosimta vysvetlí mi vetu "čítať s porozumením" v kontexte ktorý sme si doteraz písali. Lebo toto tu je také in, že keď už nevies čo napísať, napíšeš "nevieš čítať s porozumením"
Kde konkrétne som ťa neporozumela? 🙈

@anonym_autor plienka? To si neviem predstavit