icon

Nosíte ešte skinny jeansy alebo uprednostňujete iný strih?

Včera o 13:57

Diskusia na odreagovanie. Aké nosíte nohavice ? Alebo rifle. Aký strih a odkiaľ kupujete ? Nosíte ešte skinny ?

Strana
z2
lusilla
•
Dnes o 05:48

Ano nosim, mam postavu jablko, som nizka, vo vsetkych inych (este zvonove ako tak ale tie som nosila len ako mlada) vyzeram ako vzducholod tesne nad zemou. Rada by som zmenila strih a aj isla s modou zial vzdy ked si skusim iny strih dopadne to vizualnou katastrofou.

anonym_f914af
•
Dnes o 06:35
@lusilla

Ano nosim, mam postavu jablko, som nizka, vo vsetkych inych (este zvonove ako tak ale tie som nosila len ako mlada) vyzeram ako vzducholod tesne nad zemou. Rada by som zmenila strih a aj isla s modou zial vzdy ked si skusim iny strih dopadne to vizualnou katastrofou.

@lusilla pri postave jablko je dôležité hlavne zamaskovať chýbajúci zadok a nenosiť rifle bez akéhokoľvek dlhšieho vrchu. Pri jablku môžeš aj rovné rifle. Ale s vrchom. Jablká sa väčšinou spoliehajú na to, že majú štíhle nohy. Ale zabúdajú na to, že to vyzerá akoby im tie nohy rástli od pliec, ten chýbajúci zadok pôsobí disproporčne.

aurora33
•
Dnes o 06:41

@anonym_autor nenosím skinny. Sú hnusne

mrtina2
•
Dnes o 07:15

Nosím viac menej skinny a ešte mám dvoje bootcut čo som si kúpila tento rok.

rencicimoncici
•
Dnes o 07:20

Stále nosím skinny, minule som akurát skúšala široké a nepáčilo sa mi to ako to plachtilo🙂)

anonym_ef20cd
•
Dnes o 12:29

nosim aj siroke aj uzke ako k čomu

anickaaa6aaa
•
Dnes o 12:38

nosím skinny aj zvonove, ale take aby boli obtiahnuté po koleno a potom jemne zvonové. tie baggy či ako sa to volá nie je pre moju vekovú kategóriu a aj mladé baby v tom vyzerajú otrasne. ešte keď si dajú široké mikiny hneď vyzerajú "hrubšie"

saxana000
•
Dnes o 14:27

Mam jedny skinny jedny siroke jedny 20 rocne levisky rovne.obleciem si kazde z nich podla toho aku mam naladu.. ale ak by som isla do obchodu uz by som si teraz take nekupila su najnepohodlnejsie zo vsetkych typov.dtrasne uzke dole a stiahnute v pase.radsej mam volnejsie strihy.

Strana
z2