icon

Nosíte také topánky von? Ak áno, k čomu?

Včera o 06:48
Strana
z2
anonym_776074
Včera o 06:50

@anonym_autor papuce von nenosim

anonym_c50108
Včera o 06:53

@anonym_autor k rifliam a košeli, šaty riflova bunda, kraťasy ku všetkému okrem kostýmu a kvetovanym satam

tenerifka
Včera o 06:55

Nikdy!!!

anonym_d11243
Včera o 06:56

Papuče 😃

mirage
Včera o 07:08

k ľanovým nohaviciam, voľnej sukni, k rifliam

anonym_f8c510
Včera o 07:21

Dostala som podobne. Nosim ich na dvor-do zahrady 🙈

anonym_8ab3e9
Včera o 07:30

Keď budem mat 80, tak zvážim ich kupu. Zatiaľ nie

autor
Včera o 07:32
@anonym_8ab3e9

Keď budem mat 80, tak zvážim ich kupu. Zatiaľ nie

@anonym_8ab3e9 práveže videla dom ich na mladych babach

anonym_8ab3e9
Včera o 07:34
@anonym_autor

@anonym_autor dnes sa nosí hocičo, alw to neznamená že sa to musí všetkým aj páčiť. Mne sa nepáčia

anonym_e48b9f
Včera o 07:36

Nenosim. Ani ako papuce doma. V zivote by som si take na nohy neobula. Ale kazdy ma iny vkus 🤷‍♀️

anonym_ce4001
Včera o 08:08

Nosí to mama spolužiaka môjho syna. Vždy si ich vsimnem a zamyslim sa či by som si ich obula. Ale ja osobne nie, mám rada tenisky a k tomu prispôsobujem aj oblečenie ale jej sakramentsky pristanú a vôbec to nepôsobí ako papuče. Ona chodí väčšinou v jeansoch a košeli.

autor
Včera o 08:11
@anonym_ce4001

Nosí to mama spolužiaka môjho syna. Vždy si ich vsimnem a zamyslim sa či by som si ich obula. Ale ja osobne nie, mám rada tenisky a k tomu prispôsobujem aj oblečenie ale jej sakramentsky pristanú a vôbec to nepôsobí ako papuče. Ona chodí väčšinou v jeansoch a košeli.

@anonym_ce4001 presne, že takto v obchode sa mi nepáčia, ale keď to vidím na niektorých ženách alebo mladých babach, tak vyzerajú v tom dobre...

muchotrafka298
Včera o 08:19
@anonym_autor

@anonym_ce4001 presne, že takto v obchode sa mi nepáčia, ale keď to vidím na niektorých ženách alebo mladých babach, tak vyzerajú v tom dobre...

@anonym_autor nie vsetko co je trendy je pekne. Ja osobne by som za tieto zdravotne topanky urcite nedala 100 EUR, pretoze tato znacka robi zdravotnu obuv. Neviem kam by som toto nosila a vonku v 40 stupnoch uz vobec nie. Polovica modelov co maju je napodobenina inych znamych znaciek, aspon by si mohli svoje modely vymysliet.

ktobytobolpovedal
Včera o 08:21

Mne sa pacia, ale mne by sa nehodili. Proste su to kusky, ktore treba vediet nosit

viktoriaandrascik
Včera o 08:23

nie toto by som na nohy nedala

iwesska
Včera o 08:24

Ako prezuvky jedine.

mirage
Včera o 08:30

našťastie si každá obliekame, čo chceme, a na čo môžeme minúť vlastné zarobené peniaze. Ja mám birkenstock, nosím podobný štýl ako na fotke, teraz som bola v Madride a bežne ich mali aj mladé baby na sebe.

anonym_5ba914
Včera o 08:38

ja k nicomu, lebo obuv bez upevnenia aspon okolo clenku nie je na chodzu vhodna. mam birkenstocky, ale nie slapky.

danica2711
Včera o 08:43

nie a je mi jedno, či doma, či vonku, nepáčia sa mi

muchotrafka298
Včera o 08:56

Mne osobne sa v takomto type topanok zle chodi. Skusala som, neoslovilo ma to. Vseobecne ja nie som typ na taketo slapky s uzavretou spicou.

doriiis
Včera o 08:57

Ako papuče na doma

bielasovicka
Včera o 09:06

Ja by som sa v takýchto strepala už po 5 metroch 😄

katkazatka
Včera o 09:30

Ved je tam pisane, ze su to papuce. U mna su na rovnakej urovni ako cizmy Ugg. Take nosila moja babka a pripada mi to vrcholne antikoncepcne. A kazda druha baba ma v nich nohy vycaptane dovnutra. Tiez som toho nazoru, ze nie vsetko modne je pekne a vkusne.

anonym_bd2ede
Včera o 09:38
@anonym_autor

@anonym_autor veď mladé baby nosia hocičo. Stalo sa mi že bez okuliarov som vlastnú.neter nespoznala. Široké nohavice staré vyťahané xxl tričko napoli v gatiach, vlasy pomenovatelnej farby

denisa_deniska
Včera o 10:17

Autorka, možno si videla podobný štýl šľapiek na mladých babách, ale určite nie tieto, je tam rozdiel. Nosia sa podľa jednej drahšej značky 🙂 ja osobne by som si to v pohode obula, akurát mi to príde nepraktické 🤷🏼‍♀️ a áno, treba to vedieť nosiť k outfitu.

anonym_24130e
Včera o 10:20

Pytas sa ci nosime take topanky. Nie, nenosim. Ale ak sa tebe pacia, tak si ich kup a nos ich. Naozaj na toto nepotrebujes od nikoho dovolenie a ani schvalenie. Tvoje peniaze, tvoj vkus, tvoje rozhodnutie. Co je ostatnych do toho?

ria_sprout
Včera o 10:23

Neviem nosiť šľapky.ja by som sa v tom zabila.

anonym_c50108
Včera o 10:25

@anonym_autor určite sú kvalitnejšie ako tie umelé šľapky čo nosia ženy, flipflopy a iné Vyzerajú byť pevne a sú kožené voľakedy sa nosili dreváky.Ja si viem predstaviť ich nosiť, ale nepochopila som módu ugg polovicných v zime s hrubou pokožkou.Tieto sa mi páčia, ale chyba mi vpredu otvor na prsty

ankare
Včera o 10:33

@anonym_autor nie

obchod112
Včera o 10:41
@mirage

našťastie si každá obliekame, čo chceme, a na čo môžeme minúť vlastné zarobené peniaze. Ja mám birkenstock, nosím podobný štýl ako na fotke, teraz som bola v Madride a bežne ich mali aj mladé baby na sebe.

@mirage musím sa pridať...nosia sa aj v Holandsku....mám čierne kožené 👌

Strana
z2