icon

Obrúčky pre rok 2025

smutna_popoluska
19. mar 2025

Ahojte, budem sa vydávať budúci rok a vzhľadom na rastúce ceny zlata by sme chceli so snúbencom obrúčky kúpiť čím skôr. Padla aj úvaha, či by sa neoplatilo kúpiť niekde v zahraničí - Maďarsko alebo Poľsko… máte s tým niekto skúsenosti od minulého roka po súčasnosť? Na co si dať pozor? Pripadne ktoré zlatníctva odporúčate? Aka cena (za take obyč bez kamienkov a iných srandiciek) je taká povedzme že primeraná? Ďakujem veľmi pekne za všetky rady.

simona1998
•
19. mar 2025

@smutna_popoluska ja som platila 580€ bez dph skoro 2r dozadu 🙂 čisto zlate obrúčky

mimicka2013
•
19. mar 2025

@smutna_popoluska my sme si teraz objednali z ikamea. Nenasla som lepsiu cenu nikde asi preto ze je to priamo vyrobca a nie obchod

magduska77
•
19. mar 2025

Ahoj. My sme si davali robit minuly rok v jednom malom zlatnictve. Normalne by nas vysli cca 800€ ale povedali, ze ak donesieme zlato na vykup tak sa cena znizi. Prinesli sme stare retiazky aj take co mali pokazene zapinanie a oni ich roztavili a spravili z nich obrucky. Cele nas to vyslo okolo 300€ 🙂 Skus sa popytat u vas v zlatnictve ci maju taku moznost 🙂

pl2y
•
19. mar 2025

My sme mali zlatníctvo rydl..manzel hladkú a ja som si dala dokonca brilianty a aj tak sme sa zmestili do ceny 880 eur..majú veľmi velky vyber, je najlepšie vybrat na nete, nech viete co je vo vašom rozpočet a prísť si pozrieť už konkrétne modely, ..ale napr nám vraveli že je aj rozdiel v tom či je obrucka sekana(z celej takej hmoty nasekaju obrúčky) alebo jednotlivý kus robeny samostatne

nikha2809
•
20. mar 2025

Dva roky dozadu sme mali svadbu, nasla som obrúčky na stránke Savicky, dala do košíka, že ešte porozmýšľam a o chvíľu mi volali a ponúkli cez 200€ zľavu na ne.To len taky tip 😂

smutna_popoluska
autor
•
21. mar 2025

@nikha2809 už pozerám 😀

hulica
•
21. mar 2025

@smutna_popoluska my sme riesili obrucky zo sofia.sk 🙂 Maju podla mna v pohode ceny aj obrucky su pekne na vyber. Navyse maju aj svoje predajne cize si viete ist obrucky pozriet, vyskusat, no kocky su ochotne poslat aj realnu fotku ked sa s nimi dohodnete 🙂

smutna_popoluska
autor
•
21. mar 2025

UPDATE: pustila som sa trochu do hľadania, do pár klenotníctiev som aj volala, najlepšie asi vychádza zatiaľ Zlato Lux ak sa jedna o nákup v predajni a obyč obrúčky, ale nie najtensie, tam sa dá zmestiť do 650-700 EUR (najtensie aj pod 600), ale nevzťahuje sa na nich bezplatný servis (na stránke nemajú všetok tovar a prave obyčajne obr tam nie sú, to len na predajni a keď nie je veľkosť tak treba objednať na predajni).
Eshop Savicki ponuka obrúčky v raritnom čiernom zlate za ceny približne rovnaké ako biele zlato, majú doživotný servis a ďalšie benefity, tiež keď ste šikovne, viete si zariadiť veľmi peknú zľavu, len treba využiť všetky možnosti ktoré ponúkajú na stránke (odber newslettera a ďalšie asi dve veci).
Našla som na nete, že najvýhodnejšie ceny na nákup šperkov by mali byt v januári, júli a auguste, ale tiež by možno stalo za to počkať aj na black friday.
Snáď to niekomu pomôže, lebo mne ste pomohli, takze ďakujem 🙂

mamaaja82
•
21. mar 2025

My mame z panaks,dala som aj svoje zlato a doplacali sme 40€.Za mna su oni top.

bessie12
•
21. mar 2025

@smutna_popoluska my sme kupovali obrúčky minulý rok v zlatnictve Egne. Vyšli nás ovela lacnejšie ako v NL. Dokonca poslali aj do zahraničia, čo si veľmi ceníme.

nina19833
•
24. mar 2025

My sme kupovali tu : https://www.sofia.sk/sk/sperky/zlato/obrucky Podla mna tam sa cenovo tiez v pohode zmestis a vies si ist aj vyskusat na predajnu. 🙂