icon

Páčia sa vám boxerské vrkoče z Kanekalonu na dospelých ženách?

Dnes o 09:02

Akoze ženy, rozmohla sa tu taká móda s tymi boxerskými vrkocmi farebnými. Neviem ludia ale paci sa vam to na dospelych ženách? Mne nie pride mi to uplne škaredé, negustiózne, nepasuje to ani jednej. Viem ze ma tu teraz zlincujete ale nie nepasuje to ani vam. A to niesom nejaka stara zena, ktora vsetko moderne odsudzuje. Som mladučká a pride mi to uplne cez. Sama by som si to nedala.

Strana
z3
anonym_be5adc
Dnes o 09:14

No mne sa to tiež nepáči,príde mi to "lacné"

januska12323
Dnes o 09:29

Tak si to nedaj a nechaj iných žiť.

anonym_f64a25
Dnes o 09:29

No boxerské sa nepáčia ani mne ale DE copiky, afro alebo vysoký cop áno - ale každá z týchto možnosti len s rovnakou alebo podobnou farbou kanekalonu ako vlasy, nikdy nie farebne

anonym_ae1f60
Dnes o 09:30
@januska12323

Tak si to nedaj a nechaj iných žiť.

Mne sa to páči ale nehodí sa to každému. Je potreba byť exotický typ. Inak súhlasím v komentárom od
@januska12323

autor
Dnes o 09:32
@anonym_ae1f60

Mne sa to páči ale nehodí sa to každému. Je potreba byť exotický typ. Inak súhlasím v komentárom od
@januska12323

@anonym_ae1f60 nie nieje to pekne vobec. Iba mozno so svojimi vlasmi. Uz konecne nech su zeny ženami. Ani chlapom sa to nepaci.

double_mom2021
Dnes o 09:44
@anonym_autor

@anonym_ae1f60 nie nieje to pekne vobec. Iba mozno so svojimi vlasmi. Uz konecne nech su zeny ženami. Ani chlapom sa to nepaci.

@anonym_autor pozri tebe sa to nepáči a im sa to páči. Oni to nosia nie ty 🙂

anonym_87ddb5
Dnes o 09:48

Mne sa to nepaci ani na zenach, ani na malych dievcatach.. Podla mna je to otrasné

ivett1
Dnes o 09:49

@anonym_autor sama píšeš, že je to móda...tak ako každý módny výstrelok, niekomu to svedčí a niekomu nie, je to ako legíny😁... aj keď tie baby vyzerajú ako... tak si ich dajú na seba, lebo veď je to módne...
a mne to nevadí, keď sa chce niekto "zhovadiť", tak nech, je to jeho vec, mi aj keď to chce veľkú dávku tolerancie, tak sa na to pizri aj ty ...ŽI a NECHAJ ŽIŤ😉

anonym_254102
Dnes o 09:51

10r dcere sa to velmi paci,ale nemala take vrkoce ale klasicke az zvrchu,ja som na toto lava tak sme jej to dali urobit v Turecku.nechcela tie boxerske.

petamich
Dnes o 09:53

Mne osobne sa to nepaci, preto si to ja nedam 🙂 a rovnake rozhodnutie spravi kazda sama za seba, netreba preto temy zakladat, je tolko modnych trendov a vystrelkov, ktore sa mi nepacia ale niekomu evidentne ano a je to kazdeho osobna vec co nosi, nenosi a ako sa nosi a nenosi.

anonym_4d0a79
Dnes o 09:53

mne sa páči, ale je potrebné k tomu mladý vek. Nie 45 r tetka s nadváhou.

autor
Dnes o 10:03
@anonym_254102

10r dcere sa to velmi paci,ale nemala take vrkoce ale klasicke az zvrchu,ja som na toto lava tak sme jej to dali urobit v Turecku.nechcela tie boxerske.

@anonym_254102 na deťoch ok to chapem, ale na dospelych ženách mne sa rozum pozastavi

anonym_2f4cf6
Dnes o 10:04

@anonym_autor v inej diskusii som sa docitala, ze ak mas 50 a viac, si stara 😀 a k veci: za mna otras.

mandzula
Dnes o 10:07

Nepaci sa mi to v tom zmysle, ze ja by som si to nedala. Co maju ini, je mi fuk. Kazdy ma pravo nosit, co chce, a komu sa to nepaci, nemusi sa pozerat. Je to moda ako kazda ina, cize ma svojich privrzencov aj odporcov.

sense
Dnes o 10:09

Mne sa to nepáči, preto to nenosím. A keď sa to niekomu páči nech nosi

anonym_ae1f60
Dnes o 10:17
@anonym_autor

@anonym_autor a co ti to tak strasne vadi? Kazdy clovek si moze so svojim telom aj vlasmi robit co uzna za vhodne. To ze tebe sa to nepaci je iba tvoj problem. Tak sa s nim musis len ty nejako popasovat a vyrovnat. To je ako so vsetkym- tetovania, piercingy atd.

anonym_63de49
Dnes o 10:22

Milujem tieto diskusie na MK. Raz jedna riesi karfioly na chlapcoch, dalsia dlhe nechty, ina gate co nosia teenegerky, potom sa najde taka co riesi to, ze niektora nenosi podprsenku, samozrejme nesmiem zabudnut na tetovanie, pernamentne make-pu a rozne esteticke zakroky... Kurna, konecne pochopte, ze ich zivot, ich rozhodnutie. Starajte sa o seba. Tak ako sa to vam nepaci, im sa to paci. Kde je problem?

autor
Dnes o 10:23
@anonym_ae1f60

@anonym_autor a co ti to tak strasne vadi? Kazdy clovek si moze so svojim telom aj vlasmi robit co uzna za vhodne. To ze tebe sa to nepaci je iba tvoj problem. Tak sa s nim musis len ty nejako popasovat a vyrovnat. To je ako so vsetkym- tetovania, piercingy atd.

@anonym_ae1f60 viesco mi na tom vadi? Ze ked sa zena zhovadi. Ja by som in to rozplietla a krasne ich učesala aby vynikla ich ženská krasa. Lebo ked si to daju tak vynikne vsetko zle. Ja to nehovorim ze v zlom ale v dobrom, ze to ludom nepasuje. A neklamem ich do tvare ako iní ludia.

mandzula
Dnes o 10:24
@anonym_63de49

Milujem tieto diskusie na MK. Raz jedna riesi karfioly na chlapcoch, dalsia dlhe nechty, ina gate co nosia teenegerky, potom sa najde taka co riesi to, ze niektora nenosi podprsenku, samozrejme nesmiem zabudnut na tetovanie, pernamentne make-pu a rozne esteticke zakroky... Kurna, konecne pochopte, ze ich zivot, ich rozhodnutie. Starajte sa o seba. Tak ako sa to vam nepaci, im sa to paci. Kde je problem?

@anonym_63de49 Este pripominam leginy, to je extra vdacna tema.😃

autor
Dnes o 10:25
@anonym_63de49

@anonym_63de49 vidim ze to chces riesit aj ty ked tuto diskusiu otváraš 😉😏

mandzula
Dnes o 10:25
@anonym_autor

@anonym_ae1f60 viesco mi na tom vadi? Ze ked sa zena zhovadi. Ja by som in to rozplietla a krasne ich učesala aby vynikla ich ženská krasa. Lebo ked si to daju tak vynikne vsetko zle. Ja to nehovorim ze v zlom ale v dobrom, ze to ludom nepasuje. A neklamem ich do tvare ako iní ludia.

@anonym_autor Ani ja im neklamem, proste to nekomentujem. Nikto sa ma zatial nepytal, ci mu to pristane.

anonym_63de49
Dnes o 10:26
@anonym_autor

@anonym_autor a tebe nenapadlo, ze im je ta tvoja zenska krasa uplne ukradnuta a vobec nechcu vyzerat ako jemne bezbranne zienky? Co ked chcu vyzerat ako muzatky? Co s tym narobis?

anonym_ae1f60
Dnes o 10:27
@anonym_63de49

@anonym_63de49 asi maju prilis nudny zivot, nieco ako Monika Haklova, minule mi vyskocilo od nej na fb video, ze pri mori riesili s kamaratkami ze tam sami fesaci a hnusne partnerky rozkysnute maju.. ja sa divim, ze vobec ludia maju energiu a chut na taketo prizemne veci… v zivote som nesedela na plazi a necumela na to aky atraktivny chlap je tam s akou neatraktivnou zenou, takisto kto chodi bez podprdy (chodi tak aj moja dcera - jednoducho neznesie podprsenku tak co jej ju mam nasit na kozu 🤣), alebo kto ma neoholene nohy.. je mi to uplne jedno kazdy nech si robi so sebou co chce, ak je tak spokojny tak mna to nema co zaujimat. A uz vobec by mi nenapadlo o tom zakladat diskusiu.

autor
Dnes o 10:28
@anonym_63de49

@anonym_autor a tebe nenapadlo, ze im je ta tvoja zenska krasa uplne ukradnuta a vobec nechcu vyzerat ako jemne bezbranne zienky? Co ked chcu vyzerat ako muzatky? Co s tym narobis?

@anonym_63de49 ani muzatka tak nevyzera

anonym_ae1f60
Dnes o 10:29
@anonym_autor

@anonym_autor ale teba co trapia ze sa druhi zhovaduju? Je to ich volba. Ci kto si ty ze mozes urcovat ako ma zena vyzerat a co je pekne a co nie? Sa trosku preber, bez urazky.

autor
Dnes o 10:29
@anonym_ae1f60

@anonym_autor ale teba co trapia ze sa druhi zhovaduju? Je to ich volba. Ci kto si ty ze mozes urcovat ako ma zena vyzerat a co je pekne a co nie? Sa trosku preber, bez urazky.

@anonym_ae1f60 ha ha ha. Ocividne si to nepochopila 😂

autor
Dnes o 10:30

Vidim ze sa tu urážajú tie s copikmi

anonym_1e1b50
Dnes o 10:30

@anonym_autor nepaci sa mi to, ani ked su zeny na "ježka"

anonym_ae1f60
Dnes o 10:31
@anonym_autor

@anonym_ae1f60 ha ha ha. Ocividne si to nepochopila 😂

@anonym_autor no nie ani to nikdy nepochopim, ze kto dava inym pravo posudzovat druhych. Alebo este dalsia moznost- zase diskusia na rozprudenie vasni.

anonym_ae1f60
Dnes o 10:31
@anonym_autor

Vidim ze sa tu urážajú tie s copikmi

@anonym_autor nie nemam copiky, ak narazas na to.

Strana
z3