Páčia sa vám boxerské vrkoče z Kanekalonu na dospelých ženách?
Akoze ženy, rozmohla sa tu taká móda s tymi boxerskými vrkocmi farebnými. Neviem ludia ale paci sa vam to na dospelych ženách? Mne nie pride mi to uplne škaredé, negustiózne, nepasuje to ani jednej. Viem ze ma tu teraz zlincujete ale nie nepasuje to ani vam. A to niesom nejaka stara zena, ktora vsetko moderne odsudzuje. Som mladučká a pride mi to uplne cez. Sama by som si to nedala.
@anonym_a69d4f lebo si sa mi tu rozpísala jak pri Biblii dokonca dva komentare pod sebou, tak asi som ti stúpila na nôžku a tiez si ich nosila. Urcite 😂
@anonym_autor nie nenosila. Mne sa to tiez nepaci… ale nemam potrebu rozkazovat inym zenam co maju a co nemaju nosit… ani nemam potrebu to hodnotit ani o tom zakladat temu … ale tak ano, kazdy sme nejaky…
@anonym_autor nie nenosila. Mne sa to tiez nepaci… ale nemam potrebu rozkazovat inym zenam co maju a co nemaju nosit… ani nemam potrebu to hodnotit ani o tom zakladat temu … ale tak ano, kazdy sme nejaky…
@anonym_a69d4f hej hej 😏😂😀
Mne sa to nepaci, ale nevadi mi, ak si to niekto da spravit. Ved ja to nenam na hlave.
Mne sa nemusi pacit Tvoje auto a nebudem Ti radit, aby si si kupila ine, lebo ja som zhodnotila, ze to Tvoje eeee.... A ked budes odporovat, tak Ta budem presviedcat.
Jednoducho, kazdy nech si nosi, kupuje ... co chce, hlavne, ze je on spokojny a ostatni nech si myslia a robia, kupuju tiez, co chcu
@anonym_autor dala som si ho spraviť minulý rok 42 ročná 😃😃 mužom sa to viac páčilo hádam ako ženám 🙂🙂🙂

@anonym_autor mna? A to uz preco. Ja nezakladam temu o tom, co sa mi nepaci a nosia to ini ludia. Tak neviem kto z nas dvoch je rozladeny 🤷♀️
@anonym_a69d4f lebo si sa mi tu rozpísala jak pri Biblii dokonca dva komentare pod sebou, tak asi som ti stúpila na nôžku a tiez si ich nosila. Urcite 😂