Páčia sa vám boxerské vrkoče z Kanekalonu na dospelých ženách?
Akoze ženy, rozmohla sa tu taká móda s tymi boxerskými vrkocmi farebnými. Neviem ludia ale paci sa vam to na dospelych ženách? Mne nie pride mi to uplne škaredé, negustiózne, nepasuje to ani jednej. Viem ze ma tu teraz zlincujete ale nie nepasuje to ani vam. A to niesom nejaka stara zena, ktora vsetko moderne odsudzuje. Som mladučká a pride mi to uplne cez. Sama by som si to nedala.
No boxerské sa nepáčia ani mne ale DE copiky, afro alebo vysoký cop áno - ale každá z týchto možnosti len s rovnakou alebo podobnou farbou kanekalonu ako vlasy, nikdy nie farebne
Tak si to nedaj a nechaj iných žiť.
Mne sa to páči ale nehodí sa to každému. Je potreba byť exotický typ. Inak súhlasím v komentárom od
@januska12323
Mne sa to páči ale nehodí sa to každému. Je potreba byť exotický typ. Inak súhlasím v komentárom od
@januska12323
@anonym_ae1f60 nie nieje to pekne vobec. Iba mozno so svojimi vlasmi. Uz konecne nech su zeny ženami. Ani chlapom sa to nepaci.
@anonym_ae1f60 nie nieje to pekne vobec. Iba mozno so svojimi vlasmi. Uz konecne nech su zeny ženami. Ani chlapom sa to nepaci.
@anonym_autor pozri tebe sa to nepáči a im sa to páči. Oni to nosia nie ty 🙂
Mne sa to nepaci ani na zenach, ani na malych dievcatach.. Podla mna je to otrasné
@anonym_autor sama píšeš, že je to móda...tak ako každý módny výstrelok, niekomu to svedčí a niekomu nie, je to ako legíny😁... aj keď tie baby vyzerajú ako... tak si ich dajú na seba, lebo veď je to módne...
a mne to nevadí, keď sa chce niekto "zhovadiť", tak nech, je to jeho vec, mi aj keď to chce veľkú dávku tolerancie, tak sa na to pizri aj ty ...ŽI a NECHAJ ŽIŤ😉
10r dcere sa to velmi paci,ale nemala take vrkoce ale klasicke az zvrchu,ja som na toto lava tak sme jej to dali urobit v Turecku.nechcela tie boxerske.
Mne osobne sa to nepaci, preto si to ja nedam 🙂 a rovnake rozhodnutie spravi kazda sama za seba, netreba preto temy zakladat, je tolko modnych trendov a vystrelkov, ktore sa mi nepacia ale niekomu evidentne ano a je to kazdeho osobna vec co nosi, nenosi a ako sa nosi a nenosi.
mne sa páči, ale je potrebné k tomu mladý vek. Nie 45 r tetka s nadváhou.
10r dcere sa to velmi paci,ale nemala take vrkoce ale klasicke az zvrchu,ja som na toto lava tak sme jej to dali urobit v Turecku.nechcela tie boxerske.
@anonym_254102 na deťoch ok to chapem, ale na dospelych ženách mne sa rozum pozastavi
@anonym_autor v inej diskusii som sa docitala, ze ak mas 50 a viac, si stara 😀 a k veci: za mna otras.
Nepaci sa mi to v tom zmysle, ze ja by som si to nedala. Co maju ini, je mi fuk. Kazdy ma pravo nosit, co chce, a komu sa to nepaci, nemusi sa pozerat. Je to moda ako kazda ina, cize ma svojich privrzencov aj odporcov.
@anonym_autor a co ti to tak strasne vadi? Kazdy clovek si moze so svojim telom aj vlasmi robit co uzna za vhodne. To ze tebe sa to nepaci je iba tvoj problem. Tak sa s nim musis len ty nejako popasovat a vyrovnat. To je ako so vsetkym- tetovania, piercingy atd.
Milujem tieto diskusie na MK. Raz jedna riesi karfioly na chlapcoch, dalsia dlhe nechty, ina gate co nosia teenegerky, potom sa najde taka co riesi to, ze niektora nenosi podprsenku, samozrejme nesmiem zabudnut na tetovanie, pernamentne make-pu a rozne esteticke zakroky... Kurna, konecne pochopte, ze ich zivot, ich rozhodnutie. Starajte sa o seba. Tak ako sa to vam nepaci, im sa to paci. Kde je problem?
@anonym_autor a co ti to tak strasne vadi? Kazdy clovek si moze so svojim telom aj vlasmi robit co uzna za vhodne. To ze tebe sa to nepaci je iba tvoj problem. Tak sa s nim musis len ty nejako popasovat a vyrovnat. To je ako so vsetkym- tetovania, piercingy atd.
@anonym_ae1f60 viesco mi na tom vadi? Ze ked sa zena zhovadi. Ja by som in to rozplietla a krasne ich učesala aby vynikla ich ženská krasa. Lebo ked si to daju tak vynikne vsetko zle. Ja to nehovorim ze v zlom ale v dobrom, ze to ludom nepasuje. A neklamem ich do tvare ako iní ludia.
Milujem tieto diskusie na MK. Raz jedna riesi karfioly na chlapcoch, dalsia dlhe nechty, ina gate co nosia teenegerky, potom sa najde taka co riesi to, ze niektora nenosi podprsenku, samozrejme nesmiem zabudnut na tetovanie, pernamentne make-pu a rozne esteticke zakroky... Kurna, konecne pochopte, ze ich zivot, ich rozhodnutie. Starajte sa o seba. Tak ako sa to vam nepaci, im sa to paci. Kde je problem?
@anonym_63de49 Este pripominam leginy, to je extra vdacna tema.😃
@anonym_63de49 vidim ze to chces riesit aj ty ked tuto diskusiu otváraš 😉😏
@anonym_ae1f60 viesco mi na tom vadi? Ze ked sa zena zhovadi. Ja by som in to rozplietla a krasne ich učesala aby vynikla ich ženská krasa. Lebo ked si to daju tak vynikne vsetko zle. Ja to nehovorim ze v zlom ale v dobrom, ze to ludom nepasuje. A neklamem ich do tvare ako iní ludia.
@anonym_autor Ani ja im neklamem, proste to nekomentujem. Nikto sa ma zatial nepytal, ci mu to pristane.
@anonym_autor a tebe nenapadlo, ze im je ta tvoja zenska krasa uplne ukradnuta a vobec nechcu vyzerat ako jemne bezbranne zienky? Co ked chcu vyzerat ako muzatky? Co s tym narobis?
@anonym_63de49 asi maju prilis nudny zivot, nieco ako Monika Haklova, minule mi vyskocilo od nej na fb video, ze pri mori riesili s kamaratkami ze tam sami fesaci a hnusne partnerky rozkysnute maju.. ja sa divim, ze vobec ludia maju energiu a chut na taketo prizemne veci… v zivote som nesedela na plazi a necumela na to aky atraktivny chlap je tam s akou neatraktivnou zenou, takisto kto chodi bez podprdy (chodi tak aj moja dcera - jednoducho neznesie podprsenku tak co jej ju mam nasit na kozu 🤣), alebo kto ma neoholene nohy.. je mi to uplne jedno kazdy nech si robi so sebou co chce, ak je tak spokojny tak mna to nema co zaujimat. A uz vobec by mi nenapadlo o tom zakladat diskusiu.
@anonym_autor a tebe nenapadlo, ze im je ta tvoja zenska krasa uplne ukradnuta a vobec nechcu vyzerat ako jemne bezbranne zienky? Co ked chcu vyzerat ako muzatky? Co s tym narobis?
@anonym_63de49 ani muzatka tak nevyzera
@anonym_autor ale teba co trapia ze sa druhi zhovaduju? Je to ich volba. Ci kto si ty ze mozes urcovat ako ma zena vyzerat a co je pekne a co nie? Sa trosku preber, bez urazky.
@anonym_autor ale teba co trapia ze sa druhi zhovaduju? Je to ich volba. Ci kto si ty ze mozes urcovat ako ma zena vyzerat a co je pekne a co nie? Sa trosku preber, bez urazky.
@anonym_ae1f60 ha ha ha. Ocividne si to nepochopila 😂
Vidim ze sa tu urážajú tie s copikmi
@anonym_autor nepaci sa mi to, ani ked su zeny na "ježka"
@anonym_ae1f60 ha ha ha. Ocividne si to nepochopila 😂
@anonym_autor no nie ani to nikdy nepochopim, ze kto dava inym pravo posudzovat druhych. Alebo este dalsia moznost- zase diskusia na rozprudenie vasni.
Vidim ze sa tu urážajú tie s copikmi
@anonym_autor nie nemam copiky, ak narazas na to.

No mne sa to tiež nepáči,príde mi to "lacné"