Poraďte online obchody s oblečením pre moletky
Ahojte,
Máte nejaké tipy na dobré online obchody pre moletky?
Chcem niečo slušnejšie do práce nejaké casual elegantné oblečenie XL/2XL ale príde mi že veľa obchodov má veľkosť maximum L.
Budem rada za tipy.
Ps. Od rýpačiek nepotrebujem rady tipu že mám schudnúť (už som schudla 15 kíl bez akéhokoľvek ozempicu, mounjara alebo rety ale ide to pomali) ale dovtedy kým neschudnem na konfekčnú veľkosť tak chcem stále niečo pekné na seba.
@anonym_autor takko, Bonprix, a Shein
Kik, takko, tesco, Bonprix vacsinou, teraz som nakupila nejake 2xl veci v primarku
@anonym_autor Skus pozriet Zalando
Bola som prekvapena, ale v lindexe som videla rifle aj vyse 50 velkosti
@anonym_autor Bonprix, About you - filtrujem rovno podľa veľkostí. Občas niečo v Tesco. Pyžamo a tepláky v Tchibo. Najnovšie som objavila Tatuum v Avione v BA. Majú aj online. Trošku drahšie, ale majú pekné veci do veľkosti 46. Bola som pred mesiacom prvý krát a kúpila som si ľanové nohavice, dvoje bavlnené šaty, 3x pulovrik/tričko. Najradšej by som tam vykúpila skoro všetko :D ale cena je vyššia. Veci uplne ako pre mňa do kancelárie. Kupovala som 44, 46. Mám presne krásnych 100 kg, 170 cm a 41 r😉
@anonym_autor Bonprix, About you - filtrujem rovno podľa veľkostí. Občas niečo v Tesco. Pyžamo a tepláky v Tchibo. Najnovšie som objavila Tatuum v Avione v BA. Majú aj online. Trošku drahšie, ale majú pekné veci do veľkosti 46. Bola som pred mesiacom prvý krát a kúpila som si ľanové nohavice, dvoje bavlnené šaty, 3x pulovrik/tričko. Najradšej by som tam vykúpila skoro všetko :D ale cena je vyššia. Veci uplne ako pre mňa do kancelárie. Kupovala som 44, 46. Mám presne krásnych 100 kg, 170 cm a 41 r😉
@anonym_bb2c2e krásnych?
@anonym_bb2c2e krásnych?
@anonym_8fd187 Len som chcela autorke, ktorá položila otázku napísať akú veľkosť kupujem podľa mojich mier. pred troma rokmi som mala 62 kg, ale mám zdravotné problémy. A aj so 100 kg sa potrebujem obliekať slušne. Mám sa pre to zavrieť v byte a plakať do vankúša? Toto nie je téma o chudnutí, ale o tom, kde kúpiť väčšie oblečenie, tak neodbiehajme od témy.
@anonym_bb2c2e Suhlasim. Maju aj vacsie cisla, nielen po 42 ako v niektorych obchodoch. A presne, aj zeny s vacsimi velkostami maju sancu sa obliect pekne. Nova kolekcia je velmi pekna a hlavne aj kombinovatelna. Bola som teraz nedavno a kopa krasnych siat, nohavic, topov, saká, az som si nevedela vybrat 😀 Ale je pravda, ze su to drahsie kusky ale zas kvalitne.

bonprix má väčšie čísla, tam kupujem mame ...