icon

Poraďte športové nohavice pre ženy s váhou 75 kg

xckaretxxx
Dnes o 09:43

Ahojte. Mame vo firme sportovy deň. Potrebujem si kúpiť nejaké vhodné sportove nohavice. S ktorými modelmi ste spokojne? Poprosím o tipy. Dakujem pekne.

anonym_1450d8
Dnes o 09:52

@xckaretxxx Pre moletku? Pri tej váhe som mala NF veľ.36-38.

xckaretxxx
autor
Dnes o 09:54
@anonym_1450d8

@anonym_1450d8 mam iba 162 cm

xckaretxxx
autor
Dnes o 09:55
@xckaretxxx

@anonym_1450d8 mam iba 162 cm

@xckaretxxx širšie stena, trochu trčí brucho.

xckaretxxx
autor
Dnes o 09:57
@xckaretxxx

@xckaretxxx širšie stena, trochu trčí brucho.

@xckaretxxx hľadám rovny strih, niečo elasticke, aby mi stiahli brucho. V kamenných predajnach som nič nenasla

veronicka88
Dnes o 09:58
@xckaretxxx

@xckaretxxx hľadám rovny strih, niečo elasticke, aby mi stiahli brucho. V kamenných predajnach som nič nenasla

@xckaretxxx normálne by som si kúpila pekne tepláky a neriešila. gate/h&m/c&a/Tesco....čierne alebo tmavé a išla tak.

anonym_f733cf
Dnes o 10:02

@xckaretxxx Ved normalne obycko teplaky, hlavne ziadne obtiahnute leginy so zarezom v strede a k tomu kratky croptop. Alebo uz mozno aj nejake 3/4aky a obycajne tricko volnejsieho dlhsieho strihu. Hlavne ziadne velke vystrihy a kratke tricenka. Nech je pekne vsetko schovane 🙂 Sama mam tolko kg a do fitka chodim presne v obycajnych ciernych 3/4koch a ciernom klasickom tricku.

anonym_f733cf
Dnes o 10:03
@xckaretxxx

@xckaretxxx Tak ono kazdy vie ake mas brucho, nevidia ta prvy den. Tak nemusis nic stahovat.

dusankomoj
Dnes o 10:04
@xckaretxxx

@xckaretxxx pozri v Tchibo,na 100% nájdeš. Sú nezničiteľné a určite ich nebudeš mať na jedno použitie.

muchotrafka298
Dnes o 10:13

Vzala by som nejake teplaky alebo leginy a hotovo. Ziadne drahe nohavice by som si na tento ucel nekupovala. Nehovoriac o tom, ze si nizka a tam sa tazsie hlada, kedze nohavice su vacsinou na vyssie postavy. Sportove nohavice ma napriklad Abraka, ale tam to nemas ihned, musis objednat cez eshop a bolo by potrebne Ti ich skratit na tvoju vysku a ked nesadnu, mas smolu.

procrastique
Dnes o 10:15

Nemám síce 75kg ale tieto sú super podľa mňa. Na "firemnú verejnosť" by som určite nešla v legínach.
https://www.zalando.sk/aimn-outdoorove-nohavice...

veronicka88
Dnes o 10:16
@procrastique

Nemám síce 75kg ale tieto sú super podľa mňa. Na "firemnú verejnosť" by som určite nešla v legínach.

@procrastique áno ale nie na brucho,veď bude vyzerať ako Obelix 🤷(ospravedlňujem sa autorke ale mám kúsok menej kíl ale postavou asi rovnako)toto určite nie je riesenie

veselo_neveselo
Dnes o 10:21

Ty nemas ziadne volnocasove nohavice, nechodis nikam do prirody? Brala by som tie co mam doma.

Ja mam uz dlho jedny outdoorove z decathlonu, a su paradne. Normalne na trekking nohavice, strecovy polyester, su lahke, rovny strih, zips a trochu pruzny pas. Popozersj, a najlrpsie ak mas moznost sinist vyskusat.

Leginy by sim nutne nekupovala, ak uz nemas ziadne doma. A ak ano, tak len take so sirsou naihavicou a s dlhsim trikom, ci bavlnenou tunikou - zalezi, co za sporty budete robit?

muchotrafka298
Dnes o 10:21
@veronicka88

@procrastique áno ale nie na brucho,veď bude vyzerať ako Obelix 🤷(ospravedlňujem sa autorke ale mám kúsok menej kíl ale postavou asi rovnako)toto určite nie je riesenie

@veronicka88 presne a este jej budu aj dlhe, kedze modelka ma 175 cm na obrazku a jej su dlhe, co ich ma nazberane po celych nohach. Takze niekto, kto ma o viac ako 10 cm menej si bude po nich slapat. TIez si myslim, ze toto su nohavice pre stihlu vyssiu zenu.

anonym_7db24c
Dnes o 10:27
@veselo_neveselo

Ty nemas ziadne volnocasove nohavice, nechodis nikam do prirody? Brala by som tie co mam doma.

Ja mam uz dlho jedny outdoorove z decathlonu, a su paradne. Normalne na trekking nohavice, strecovy polyester, su lahke, rovny strih, zips a trochu pruzny pas. Popozersj, a najlrpsie ak mas moznost sinist vyskusat.

Leginy by sim nutne nekupovala, ak uz nemas ziadne doma. A ak ano, tak len take so sirsou naihavicou a s dlhsim trikom, ci bavlnenou tunikou - zalezi, co za sporty budete robit?

@veselo_neveselo tiež mám najlepšie z decathlonu trochu voľnejšie.Aj veľkosti desia dobre k tomu funkčné voľné tricko
@xckaretxxx

kp7333
Dnes o 10:32

@xckaretxxx pozri v Tchibe sportove leginy. Mavaju aj take zvonove, ale tie budu asi dlhe na tvoju vysku. K leginam mavaju aj predlzene sportove tricka.

muchotrafka298
Dnes o 10:34

Za mna je dost dolezite (tiez nemam idealnu postavu), ze ake tam budu sportove aktivity a na akych sa autorka otazky bude zucastnovat. Lebo napriklad my sme mali tak, ze sme boli v Teamup alebo na volejbale/futbale. Mala som oblecene leginy a funkcne tricko, co nosim bezne na cvicenie.

anonym_d79580
Dnes o 10:47
@procrastique

@procrastique takéto nohavice nevyzerajú dobre na postave akú opisuje autorka

xckaretxxx
autor
Dnes o 10:52
@veselo_neveselo

@veselo_neveselo leginy nenosím ani doma, doma a do prírody nosím klasické tepláky. Ja viem, že nemám modelkovsku postavu, preto si chcem kúpiť niečo lepsie, určite by to nebolo iba na túto príležitosť. Moja predstava je rovný strih bez gumičky dole, aby ma to ešte neskracovalo. Preto hľadám pomoc tu.

avanka
Dnes o 11:36
@kp7333

@xckaretxxx pozri v Tchibe sportove leginy. Mavaju aj take zvonove, ale tie budu asi dlhe na tvoju vysku. K leginam mavaju aj predlzene sportove tricka.

@kp7333 ja mám 175 cm a Tchibo zvonove sú tak na výšku 165 max

anonym_2d6e39
Dnes o 11:48
@anonym_1450d8

@anonym_1450d8 so 75 kilami urcite nenosis 36, mozno tak v New yorkeri a Mohite, kde 36 je realne 40. Tam si kuoujem 32, co he realne 36.

anonym_1450d8
Dnes o 11:50
@anonym_2d6e39

@anonym_1450d8 so 75 kilami urcite nenosis 36, mozno tak v New yorkeri a Mohite, kde 36 je realne 40. Tam si kuoujem 32, co he realne 36.

@anonym_2d6e39 Tam nenakupujem.