icon

Používate dáždnik ako ochranu pred UV žiarením?

21. jún 2026

Ahojte, prosim pouzivate niektora dazdnik proti slnku? Ide mi o to ze sa musim pocas najvascieho slnka presuvat z domu na zastavku, mam to tak 10minut chodze po priamom slnku. Ocenim kazdu radu, vdaka

patrike
21. jún 2026

A mas nejaku chorobu, kvoli ktorej neznesies 10 minut slnka ?

sara07
21. jún 2026

nie ale uprimne mohol by to niekto začat použivat lebo by som bola exot, už ma to tiež napadlo
už ked mám vejár tak sa divaju nejak divne a pritom v takom madride je to do pohody

sara07
21. jún 2026
@patrike

@patrike lenže teraz to slnko fakt hnusne pečie + ideš po asfalte , dusno
ja mám trasu čo najviac po tieni a teda mám iné zachádzky pre tieň

autor
21. jún 2026

No ja prave tien nemam a pred slnkom sa chranit chcem.

autor
21. jún 2026
@patrike

@patrike a ty mas nejaku chorobu ked sa musis vyjadrit ku teme, ktora sa ta ocividne netyka?

tundra
21. jún 2026

@anonym_autor pozri dazdnik na hlavu

amelie2017
21. jún 2026

Kludne si ho zober. Zijem v Spanielsku a vela ludi chodi s dazdnikom. Turisti z Azie, Holandania, ale aj domaci sa najdu. Vacsinou starsi. Ja uz som tiez parkrat isla.

aurelia2000
21. jún 2026
@sara07

nie ale uprimne mohol by to niekto začat použivat lebo by som bola exot, už ma to tiež napadlo
už ked mám vejár tak sa divaju nejak divne a pritom v takom madride je to do pohody

@sara07 Ja nosím klobúk s veľkou strieškou a tiež som za exota. Kolegynka premáva so slnečníkom, čo je vlastne hodvabny rucne maľovaný dáždnik, mne sa to páči.

aurelia2000
21. jún 2026
@patrike

@patrike trochu skús nasobit a sčítavať

tundra
21. jún 2026
@aurelia2000

@patrike trochu skús nasobit a sčítavať

@aurelia2000 mozno aj,rozmyslat,by nebolo zle🤣

autor
21. jún 2026

no, ide mi o to , ze je vhodny hocijaky daznik? alebo je pre ochranu potrebny nejaky slecialny UV dazdnik proism? to ze budem za "exota" mi je s prepacenim u prdele :D

aurelia2000
21. jún 2026
@anonym_autor

no, ide mi o to , ze je vhodny hocijaky daznik? alebo je pre ochranu potrebny nejaky slecialny UV dazdnik proism? to ze budem za "exota" mi je s prepacenim u prdele :D

@anonym_autor daj si do guglu pojem uv dáždnik, normálne to existuje. Je trochu špeciálnejsi ako obyčajný.

terezka1947
21. jún 2026

@anonym_autor na nete je ich kopa, inšpirovala si ma...tak som pozerala

anonym_a6815c
21. jún 2026

Nosím klobúk, alebo šiltovku

anonym_9dec6b
21. jún 2026

Tu v Košiciach som to videla ale hlavne u moslimiek 🙂 je to elegantné

sara07
21. jún 2026
@aurelia2000

@sara07 Ja nosím klobúk s veľkou strieškou a tiež som za exota. Kolegynka premáva so slnečníkom, čo je vlastne hodvabny rucne maľovaný dáždnik, mne sa to páči.

@aurelia2000 mne žial klobuky nepristanu a v lete do prace skôr športovo , ten daždnik ma už tiež napadol

catherin4
21. jún 2026

Ja by som si dazdnik nebrala, to by ma ani nenapadlo. Pred slnkom sa chranim opalovacim kremom s OF 50.

anonym_9a50c1
21. jún 2026
@catherin4

Ja by som si dazdnik nebrala, to by ma ani nenapadlo. Pred slnkom sa chranim opalovacim kremom s OF 50.

@catherin4
Chod do Azije je to bezne tam sa neopaluju