icon

Používate dáždnik ako ochranu pred UV žiarením?

21. jún 2026

Ahojte, prosim pouzivate niektora dazdnik proti slnku? Ide mi o to ze sa musim pocas najvascieho slnka presuvat z domu na zastavku, mam to tak 10minut chodze po priamom slnku. Ocenim kazdu radu, vdaka

patrike
•
21. jún 2026

A mas nejaku chorobu, kvoli ktorej neznesies 10 minut slnka ?

sara07
•
21. jún 2026

nie ale uprimne mohol by to niekto začat použivat lebo by som bola exot, už ma to tiež napadlo
už ked mám vejár tak sa divaju nejak divne a pritom v takom madride je to do pohody

sara07
•
21. jún 2026
@patrike

@patrike lenže teraz to slnko fakt hnusne pečie + ideš po asfalte , dusno
ja mám trasu čo najviac po tieni a teda mám iné zachádzky pre tieň

autor
•
21. jún 2026

No ja prave tien nemam a pred slnkom sa chranit chcem.

autor
•
21. jún 2026
@patrike

@patrike a ty mas nejaku chorobu ked sa musis vyjadrit ku teme, ktora sa ta ocividne netyka?

tundra
•
21. jún 2026

@anonym_autor pozri dazdnik na hlavu

amelie2017
•
21. jún 2026

Kludne si ho zober. Zijem v Spanielsku a vela ludi chodi s dazdnikom. Turisti z Azie, Holandania, ale aj domaci sa najdu. Vacsinou starsi. Ja uz som tiez parkrat isla.

aurelia2000
•
21. jún 2026
@sara07

nie ale uprimne mohol by to niekto začat použivat lebo by som bola exot, už ma to tiež napadlo
už ked mám vejár tak sa divaju nejak divne a pritom v takom madride je to do pohody

@sara07 Ja nosím klobúk s veľkou strieškou a tiež som za exota. Kolegynka premáva so slnečníkom, čo je vlastne hodvabny rucne maľovaný dáždnik, mne sa to páči.

aurelia2000
•
21. jún 2026
@patrike

@patrike trochu skús nasobit a sčítavať

tundra
•
21. jún 2026
@aurelia2000

@patrike trochu skús nasobit a sčítavať

@aurelia2000 mozno aj,rozmyslat,by nebolo zle🤣

autor
•
21. jún 2026

no, ide mi o to , ze je vhodny hocijaky daznik? alebo je pre ochranu potrebny nejaky slecialny UV dazdnik proism? to ze budem za "exota" mi je s prepacenim u prdele :D

aurelia2000
•
21. jún 2026
@anonym_autor

no, ide mi o to , ze je vhodny hocijaky daznik? alebo je pre ochranu potrebny nejaky slecialny UV dazdnik proism? to ze budem za "exota" mi je s prepacenim u prdele :D

@anonym_autor daj si do guglu pojem uv dáždnik, normálne to existuje. Je trochu špeciálnejsi ako obyčajný.

terezka1947
•
21. jún 2026

@anonym_autor na nete je ich kopa, inšpirovala si ma...tak som pozerala

anonym_a6815c
•
21. jún 2026

Nosím klobúk, alebo šiltovku

anonym_9dec6b
•
21. jún 2026

Tu v Košiciach som to videla ale hlavne u moslimiek 🙂 je to elegantné

sara07
•
21. jún 2026
@aurelia2000

@sara07 Ja nosím klobúk s veľkou strieškou a tiež som za exota. Kolegynka premáva so slnečníkom, čo je vlastne hodvabny rucne maľovaný dáždnik, mne sa to páči.

@aurelia2000 mne žial klobuky nepristanu a v lete do prace skôr športovo , ten daždnik ma už tiež napadol

catherin4
•
21. jún 2026

Ja by som si dazdnik nebrala, to by ma ani nenapadlo. Pred slnkom sa chranim opalovacim kremom s OF 50.

anonym_9a50c1
•
21. jún 2026
@catherin4

Ja by som si dazdnik nebrala, to by ma ani nenapadlo. Pred slnkom sa chranim opalovacim kremom s OF 50.

@catherin4
Chod do Azije je to bezne tam sa neopaluju

marlen16
•
2. júl 2026

@anonym_autor ahoj, ja som si kúpila úplne skvelý z decathlonu (golfový dáždnik profilter UV 50). A tiež je mi jedno, že na mňa niekto pozerá. Nech pozerá :D v zahraničí to je úplne bežné. Ja som veľmi bledá, 5min na slnku mi stačí, aby ma spálilo, a navyše mi je zle, keď som dlhšie na slnku. A toto pomáha fakt dosť.