Predali by ste značkový zrazený sveter?
Predali by ste zrazeny sveter? Uviedli by ste miery, no nie info, ze sa zrazil? Na nizsiu postavu by sa mohol hodit. Nazor na toto?
@hipuska Správnym praním sa určite nezrazí 60 percent vecí, ja kupujem aj lacné veci a veru neviem si spomenúť, čo sa mi naposledy zrazilo. Možno 2 roky dozadu pyžamo z Lidla trocha. Skôr sa stretávam s inými vadami, teda robenie minidierok, žmolky a tak. Ak sa mi niečo zrazilo, tak skôr veľmi staré veci (10 ročné a tak) čo už sa prali aj 100 krát a nastala únava materiálu a proste zmenili tvar.
Hovoríš ze je značkový. Tak prečo to neides reklamovať? Ináč mne sa nikdy nič nezrazilo. A to nemám drahé značkové veci.
Kazdy sudny clovek rozozna, ze sa sveter zrazil. Bola by mi hanba nieco take vobec darovat, nie to este predat
@marsmykkok no neviem.. mne sa zrazi vela veci, aj tych, co periem na programe "delicate" na 30 stupnov.. Ponozky takmer vsetky sa mi zrazia.
charita..
@marsmykkok tak my sme si s kolegynou objednali rovnake nohavice. Kedze ma vacsi zadok, stehna, dlzka jej bola akurat. Mne boli strasne dlhe, tak sme sa dohadovali s dalsou kolegynou, ze mi ich skrati - cca 10cm. Obidve sme si nohavice oprali - moje sa zbehli, takze ich nebolo treba skracovat, ale jej nohavice ostali rovnako dlhe 😅🤷

@kukuk29 Si velmi zly clovek. Tu ma ludia presvedcili, pisem to v komentaroch a potom prides ty a budes tu utocit. No hnus, ze niekto ako ty ma pristup na internet. Fuj, ty....