icon

Predali by ste značkový zrazený sveter?

9. jan 2025

Predali by ste zrazeny sveter? Uviedli by ste miery, no nie info, ze sa zrazil? Na nizsiu postavu by sa mohol hodit. Nazor na toto?

Strana
z2
januska12323
9. jan 2025

Ani neznačkový zrazeny, veď je poškodený.

bubalea
9. jan 2025

Presne tak, je poškodený, istotne by som to tam v popise uviedla. Veď to je zavádzanie spotrebiteľa. 🙂

thereisabear
9. jan 2025

Veď daj do popisu pravdivé informácie, teda aj že sa zrazil.

markusrasford
9. jan 2025

Daroval nie predal

katarinaba
9. jan 2025

Preda sa vsetko, co najde kupca. Ale toho potencionalneho treba informovat. Ak sa jedna o sveter istej velkosti a po prani sa zrazil na inu velkost, napis o tom. Daj miery, fotky. Popis ci ostala zachovana aspon prijemnost materialu, elasticita alebo ina vlastnost, ktoru sveter povodne mal. A otazkou je aj cena. Ak by si nevedela dlhsie predat, treba dat nizsiu. Ak ani potom, tak skusit darovat.

autor
9. jan 2025

A ked majitel nevie s istotou ze sa zrazil? Len je kratsi zrazu. Rozmery by boli v inzerate.

pralinka86
9. jan 2025

Ked je zrazu kratsi, tak sa mohol len zrazit, ze?
A samozrejme uviest info do inzerátu. Vidat take inzeráty.. Mozno sa najde niekto komu to vadit nebude a bude sediet

queen_mary
9. jan 2025

Neuviedla by som, ale premerala a napisala konkretne cm.

pralinka86
9. jan 2025

Ešte mi napadlo, co je to za material, taka vlna je na dotyk ina po zrazeni... Takze moze to byť nielen vidno, ale aj citit

martul
9. jan 2025

silou mocou sa snažíš obhájiť samu seba? Nie, je poškodený.

rivini
9. jan 2025

V ziadnom pripade. Zrazena vlna je znicena vlna

januska12323
9. jan 2025

Podľa teba sa veci bežne po oprati skratia?

autor
9. jan 2025

@rivini tak vlna to nie je. Dnes uz malicko veci mas vlnenych. A na zle opranej vlnenej veci to veru vidiet hned.

autor
9. jan 2025

@januska12323 Clovek priberie, vyrastie?

autor
9. jan 2025

Vidim, ze ste velmi moralne zalozeny. Dakujem. Kiez by takych ludi bolo viac.

moonlight1210
9. jan 2025

Ak to predas s uvedenim, ze je zrazeny (lebo teroeticky sa moze novemu majitelovi zrazit dalej), preco nie. Predaj.

marsmykkok
9. jan 2025

Nie, ak chcem kúpiť sveter, tak preto, že mi je zima a hoci som ja napríklad nízka aj minule som vrátila sveter, ktorý nebol dlžkou po boky, ale len po pás. A aj keby niekomu nevadilo napol holé brucho, zase nesedí zrazený ako originál kratší sveter na šírku, teda toto je poškodená vec nevhodná aj pre nižšieho. Prečo to vlastne chceš predávať? Ak je to "storočný" sveter čo 200te pranie neprežil chod do Humana kontajnera, ak si ho kúpila a oprala podľa pokynov a zrazil sa, tak reklamuj, ak si ho neprala podľa pokynov a zrazil sa tvoj problém a tiež by som ho hodila do koša.

deti95060810
9. jan 2025

len darovala...

autor
9. jan 2025

@marsmykkok kam si to vratila? Do obchodu, ci predajcovi na bazar?

moonlight1210
9. jan 2025

@januska12323 pokial su z prirodnych vlakien a nemaju primes umelych, zvycajne sa trochu zrazia. Lebo vyrobca nevyraba z praneho materialu. To by bola voda, cistenie, atd, vysoke naklady.
Takze 99% veci sa po prvom oprati aspon kusok zrazi.

autor
9. jan 2025

@deti95060810 komu darovat? Ved ked to ludom vadi aj pri kupe, bude to vadit aj pri darovani. Vidis co tu pisu. Nechceli by to.

majlo1234
9. jan 2025

Ja mam za symbolicku cenu merino set, ktory je zrazeny. Bud si ho niekto kupi, alebo ho dam do humany. Uvadzam ze je zrazeny, co znamena, ze je mensi, “hutnejsi” a nie tak pohodlny

marsmykkok
9. jan 2025

autorka do obchodu. A ty máš skade ten sveter? Predtým slúžil a prežil prania či hned prvé dopadlo zle?

autor
9. jan 2025

@majlo1234 samozrejme na merine to vidiet. Zrazene merino nepredas, s tym mozes rovno podkurit.

autor
9. jan 2025

@marsmykkok bol dlhsie v skrini, takze preto neviem ci sa zrazil, alebo bol vzdy kratsi a nevadilo mi to

kukuk29
Autor odpoveď zmazal
autor
9. jan 2025

@kukuk29 A kam sa vyraca? Ved tu sami moralne zalozeny ludia napisali. Neucili ta citat?

hipuska
9. jan 2025

Tak, pranim sa zrazi tak 60% veci. Takze, zalezi od materialu samozrejme, bo na tej vlne to naozaj citit. Nikde, ked som kupovala synovi tricka - ze 134 nebolo uvedene, ze su zrazene. Ale, sedeli tak realne na 116.

kukuk29
9. jan 2025

ale očividne tebe by to nevadilo ...s kľudom angličana by si niekoho oklamala 🙈

januska12323
9. jan 2025

@moonlight1210 tak kúsok zmenšený a zrazený je rozdiel. Menší by mi nevadil ak by som bola celkovo menšia.

Strana
z2