icon

Riasenie šiat a veľké prsia: Zväčšuje to objem?

18. jún 2026

Ahojte, ešte som nemala takéto šaty - ale mám väčšie prsia.
Nezväčšuje to ešte objem? To riasenie myslím.

Riasenie šiat a veľké prsia: Zväčšuje to objem?
anonym_a0e1e5
18. jún 2026

@anonym_autor zvacsuje

kiki68
18. jún 2026

@anonym_autor zvacsuje, ale nie tragicky. Napr mne to pekne sadlo a moj muz bol uneseny z toho strihu, ze konecne nechodim ako stara babka 😂

anonym_cbc31b
18. jún 2026

Zväčšuje, tento strih opticky rozširuje v oblasti pŕs, ešte keď si vysoká a stihla len prsia väčšie tak sa da.Vyzera najlepsie na štíhlych, vysokých s A,B prsiami

tanickalab
18. jún 2026

O nieco zvacsuje. Ja tento styl rada nosim.

javorinska
18. jún 2026

prepacte, ale neda mi to, musim sa spytat. 😀 co je to zabickovanie? prvykrat to vidim/pocujem 😀

biba_18
18. jún 2026

zväčšuje. ale nie výrazne. ja mám nejaké D a v pohode ..

biba_18
18. jún 2026
@javorinska

prepacte, ale neda mi to, musim sa spytat. 😀 co je to zabickovanie? prvykrat to vidim/pocujem 😀

@javorinska nariasená látka pomocou gumičiek zvnútra ...

biba_18
18. jún 2026

len teraz pozerám - chceš si kúpiť konkrétne tieto šaty? to treba vyskúšať, lebo tieto gumky sú v takom vzore, sú medzi nimi rozostupy, že by sa ti mohli robiť tunelíky ...

danica2711
18. jún 2026
@javorinska

@javorinska žabičkovanie je také zvláštne zošívanie látky (malých štvorčekov na striedačku, vytvorí sa taký plastický vzor do X). Tamto na obrázku nie je žabičkovanie, len látka nariasená do gumy

anonym_d9697b
18. jún 2026
@danica2711

@javorinska žabičkovanie je také zvláštne zošívanie látky (malých štvorčekov na striedačku, vytvorí sa taký plastický vzor do X). Tamto na obrázku nie je žabičkovanie, len látka nariasená do gumy

@danica2711 žabičkovanie je šitie,kde sa namiesto spodnej nite použije tenká guma,látka je riasená priamo pri šití,žiadne vzory

anonym_2f1734
18. jún 2026

Ja mam C, skusala som presne tieto, no veru nedobre to vyzeralo, aso ovoli tym tenkym ramienlam. Ale, s tymto zabkovanim mam ine, a tie vyzeraju dobre, len maju hore iny strih