Riasenie šiat a veľké prsia: Zväčšuje to objem?
@anonym_autor zvacsuje, ale nie tragicky. Napr mne to pekne sadlo a moj muz bol uneseny z toho strihu, ze konecne nechodim ako stara babka 😂
Zväčšuje, tento strih opticky rozširuje v oblasti pŕs, ešte keď si vysoká a stihla len prsia väčšie tak sa da.Vyzera najlepsie na štíhlych, vysokých s A,B prsiami
prepacte, ale neda mi to, musim sa spytat. 😀 co je to zabickovanie? prvykrat to vidim/pocujem 😀
prepacte, ale neda mi to, musim sa spytat. 😀 co je to zabickovanie? prvykrat to vidim/pocujem 😀
@javorinska nariasená látka pomocou gumičiek zvnútra ...
len teraz pozerám - chceš si kúpiť konkrétne tieto šaty? to treba vyskúšať, lebo tieto gumky sú v takom vzore, sú medzi nimi rozostupy, že by sa ti mohli robiť tunelíky ...
@javorinska žabičkovanie je také zvláštne zošívanie látky (malých štvorčekov na striedačku, vytvorí sa taký plastický vzor do X). Tamto na obrázku nie je žabičkovanie, len látka nariasená do gumy
@javorinska žabičkovanie je také zvláštne zošívanie látky (malých štvorčekov na striedačku, vytvorí sa taký plastický vzor do X). Tamto na obrázku nie je žabičkovanie, len látka nariasená do gumy
@danica2711 žabičkovanie je šitie,kde sa namiesto spodnej nite použije tenká guma,látka je riasená priamo pri šití,žiadne vzory
Ja mam C, skusala som presne tieto, no veru nedobre to vyzeralo, aso ovoli tym tenkym ramienlam. Ale, s tymto zabkovanim mam ine, a tie vyzeraju dobre, len maju hore iny strih

@anonym_autor zvacsuje