Šaty vhodné na letnú svadbu
Ahojte,
su tieto saty vhodne na svadbu? Je to presne moj styl. Jednuduche linie, bez ozdob a caciek… lenze neviem, ci su dostatocne slavnostne. Mam 39 rokov. Svadbs bude v juni. Obrad aj hostina budu na jednom mieste.
Pripadne mi dajte nejake odporucanie. Mam cca 157 cm. Cize trosku problem 😂
Dakujem za kazdu radu, kritiku, odporucanie
@anonym_9b31dd ja bezne z next objednavam pre deti. Aj zo zalanda znacku next. Vzdy ked som z ich stranky nieco pre seba objednala, vsetko mi bolo velke … kazda jedna vec
@anonym_autor Tak najmenšiu veľkosť tam majú č.32. Ak ti je aj toto veľké, tak šikovná krajčírka by to isto vedela zúžiť. Neviem či niekde vôbec je menšia veľkosť ešte. Tak potom jedine z tých čínskych stránok s otáznou kvalitou...
Mne nechtarka hovorila že si objednala šaty zo shein na ples a bola spokojná. Stáli ale 60€, že riskla. A dobre. Tak možno ti prídu fajn. Záleží od ceny a nemajú žiadne recenzie?
@anonym_autor Tak najmenšiu veľkosť tam majú č.32. Ak ti je aj toto veľké, tak šikovná krajčírka by to isto vedela zúžiť. Neviem či niekde vôbec je menšia veľkosť ešte. Tak potom jedine z tých čínskych stránok s otáznou kvalitou...
@anonym_9b31dd nie, proste mi to od nich nesedi. Bezne nakupujem v inych obchodoch. Ale su znacky co mi nesedia. Preco ma ides presviedcat 😁 oblecenie so shein som objednala prvykrat… ci co si myslis, ze chodim naha 😂
Ale veci z next mi nesedia. Ani strihovo, ani velkostne. Na zalande sa mi nic nepacilo. Ak toto bude otras, pohladam inde.
Mne nechtarka hovorila že si objednala šaty zo shein na ples a bola spokojná. Stáli ale 60€, že riskla. A dobre. Tak možno ti prídu fajn. Záleží od ceny a nemajú žiadne recenzie?
@anonym_103847 to som nepozerala. Proste som ich objednala. Stali 30€. Ziadna tragedia. Ked budu zle, smer humana…
@anonym_9b31dd nie, proste mi to od nich nesedi. Bezne nakupujem v inych obchodoch. Ale su znacky co mi nesedia. Preco ma ides presviedcat 😁 oblecenie so shein som objednala prvykrat… ci co si myslis, ze chodim naha 😂
Ale veci z next mi nesedia. Ani strihovo, ani velkostne. Na zalande sa mi nic nepacilo. Ak toto bude otras, pohladam inde.
@anonym_autor Veď ja ťa nepresviedčam, chcela som ti len poradiť a napísala som svoju skúsenosť. Mám odskúšané, že Lipsy London má akoby menšiu veľkosť ako je na štítku, tak to som kupovala radšej o číslo väčšie. Preto si myslím, keď potrebuješ tú najmenšiu veľkosť, že tam by si asi zohnala. Už som ti písala, že máš pozrieť iné a nie Next ak ti nesedí, tak neviem čo ho stále spomínaš. Tak sa možno inšpiruje niekto iný. Či nechodíš nahá, neviem posúdiť, ešte som ťa nestretla 😎
30? Mne ich podla vyhladania cez obrázok našlo za 10. A je tam aj kopu fotiek od kupujúcich. Sú s holým chrbtom
Neboj, mozno aj motyka vystreli, ja mam viac veci z cinskych stranok a veru aj vyborne, kvalitne veci prisli. Treba vzdy pozriet v recenziach realne foto
@mameha7 ja mam taku nudu rada 😆 nemam rada cipku, vystrihy, razporky, volaniky, stuzky 🤷♀️ aj na bezne nosenie mam pre niekoho “nudne” veci. Bez vzorov, obrovskych znaciek, volanikov, ozdob 😊
@anonym_autor To je úplne v poriadku. Ale aj takúto,, nudu,, ti musí uniesť kvalitná látka, perfektný strih, čo Shein nemá ani zďaleka. S pravdepodobnosťou blížiacou sa istote ti to nebude dobré ani na páse, ani na prsiach a neoplatí sa ti to ani dať krajčírke na úpravu. Látka bude najlacnejší (v tom lepšom prípade nepriehľadný) polyester, čo je na letnú svadbu zabijak, nebude to ani tak pekne stáť, ako na modelke. Modelka má pravdepodobne spodnicu, ktorá drží tvar šiat. Škoda, keď už Shein a klasický strih, tak nech to má aspoň nejakú asymetriu (rukav na jedno rameno na ozvlastnenie)... Však je úplne jasné, že tá fotka šiat je AI. Už to nie je ani photoshop. Mňa aj celkom prekvapuje, že ešte vôbec niekto podporuje Shein, keď vieš za 100€ (aj menej) zohnať na V***e úplne dizajnérske značky. A ešte ti to aj premerajú. V prípade takéhoto klasického strihu úplne stačí obvod hrude, pás a dĺžka sukne.

@anonym_autor Trochu nudné. A so Sheinu ti nepríde nič kvalitné, možno tak plast, v ktorom sa budeš potiť ako taký jazzman o polnoci na STV2.
@mameha7 ja mam taku nudu rada 😆 nemam rada cipku, vystrihy, razporky, volaniky, stuzky 🤷♀️ aj na bezne nosenie mam pre niekoho “nudne” veci. Bez vzorov, obrovskych znaciek, volanikov, ozdob 😊