icon

Šaty vhodné na svadbu ako hosť

Včera o 11:37

Ahojte, v juni sme pozvani na svadbu. Zacinam sa obzerat po satach, kedze u mna to nie je take jednoduche (mam 153 cm 😄).
Pacia sa mi tieto, len neviem, ci su dostatocne slavnostne. Pripadne poradte nieco. Nie velmi nacackane. Mam rada jednoduchost a nie som rada stredom pozornosti (akoze nevesta je tak pekna zena, ze asi ani keby som hola prisla sa mi to nepodari, ale aj tak hladam jednoduchost)
Dakujem za kazdu radu 🙂

Strana
z2
autor
Včera o 13:39
@billy_jean

@anonym_autor nie, na svadbu podľa všeobecného dress codu by sa mali nosiť práve takéto pastelové farby. Vyhýbame sa bielej, čiernej. Pozor na červenú a takéto žiariace kráľovský modré. Lebo pozornosť by mala ísť všetka na nevestu. Krásne šaty si vybrala. Verím, že budú super a budeš nádherná 🙂.

@billy_jean dakujem 😊

osky
Včera o 15:25
@anonym_autor

@anonym_72f8f1
@billy_jean dakujem. Hladam teda dalej. Pozriem, ci ich maju aj v inej farbe, tie s rukavmi. Ale este teda pozriem este ine 🙂

@anonym_autor mne sa praveze tie farby pacia.
Vyrazne,vesele...je to svadba a take farby posobia aj slavnostne.

Tie svetle su tiez velmi pekne...

anonym_40009f
Včera o 15:45

Tie tmavomodré krásne aj tie svetlomodre farby sú ôk ja som také tmavomodré mala ako svadobná mama farbu nie štýl a ženy mali fialove ,zelené, bordové, ako píšu vyššie nie biele a čierne tie z volanmi nie w tie krátke vôbec

ivicatolic
Včera o 16:11

@anonym_autor 😊👍👍👍

Strana
z2