Šaty vhodné na svadbu ako hosť
Ahojte, v juni sme pozvani na svadbu. Zacinam sa obzerat po satach, kedze u mna to nie je take jednoduche (mam 153 cm 😄).
Pacia sa mi tieto, len neviem, ci su dostatocne slavnostne. Pripadne poradte nieco. Nie velmi nacackane. Mam rada jednoduchost a nie som rada stredom pozornosti (akoze nevesta je tak pekna zena, ze asi ani keby som hola prisla sa mi to nepodari, ale aj tak hladam jednoduchost)
Dakujem za kazdu radu 🙂
na mňa príliš výrazná farba - ale tie posledné by sa mi páčili. také tie holovýstrihové mi až tak slávnostne nepripadajú…
ale zas, ak si mladší ročník a máš do toho postavu a nie bujný dekolt, tak aj tie prvé 2… ak máš veľké kozy, tak nie…
Urcite tie tretie s volanikmi, na prvych 2 je na mna prilis vyzyvavy vrch.
na mňa príliš výrazná farba - ale tie posledné by sa mi páčili. také tie holovýstrihové mi až tak slávnostne nepripadajú…
ale zas, ak si mladší ročník a máš do toho postavu a nie bujný dekolt, tak aj tie prvé 2… ak máš veľké kozy, tak nie…
@biba_18 pripájam sa k tým volánovým, ale zvolila by som tiež nejakú pastelovú resp. menej výraznú farbu.
@biba_18 nemam velke prsia a som chuda, ale mam uz 38 😂 aj ked mi hadaju aj o 10 menej. Cize urcite by ten vystrih nebol vyzivavy na mne… ale dakujem 🙂
Pekné, pokojne ich môžeš mať, ak je sobáš v kostole, dáš si k nim sako alebo štólu cez plecia
@patka06 dakujem
@biba_18 pripájam sa k tým volánovým, ale zvolila by som tiež nejakú pastelovú resp. menej výraznú farbu.
@anonym_72f8f1
@billy_jean dakujem. Hladam teda dalej. Pozriem, ci ich maju aj v inej farbe, tie s rukavmi. Ale este teda pozriem este ine 🙂
Mne sa tiež páčia najviac tie s volánmi, sú príjemným oživením, ale stále jednoduché, veľmi pekné 😊 farba je za mňa tiež úplne v poriadku pokiaľ ste nedostali dress-code s farbami… bežne ju vidím na svadbách
Pre mna ako nizku zenu, mam 152 cm, je dolezity strih a dlzka chrbta, mam kratky driek a vsetky saty su site na min. 168 cm zenu. Konfekcia proste. Tak len davam pozor, aby pas bol tam, kde ma byt pas. Napriklad. A kedze ja som aj prsata a pribrata, tak volim puzdrove, ten strih mi ide najlepsie, len tam je mega problem s tou dlzkou chrbta. Ale toto nie je Tvoj problem. Ak su nejake saty prilis dlhe, skratim sama alebo dam skratit krajcirke. To je najmensi problem.
@lindous
@anonym_fcd699 dakujem 😊
Podla mna su tie druhe krasne 🙂 ked nemas velke prsia, tak urcite nebudu posobit tak vyzyvavo. Aj posledne su pekne, ale na malu utlu postavu mozu byt tie volany prilis
Všetky sú pekné ☺️
Dakujem vsetkym. Asi ich objednam vsetky a uvidim, ci vobec sadnu 😄
Lebo u mna je velky problem, kedze ako mi vsetci hovoria, ze som ako babika.. ale zohnat nieco na takuto udalost je pre mna ako za trest 🫣
@anonym_autor prvé nadčasové pre štíhlu a nad 170 cm. Farba je slávnostná. Posledné volánove sú pre “tetky”, kt. zakrývajú motýlie varhánky.
@anonym_autor prvé nadčasové pre štíhlu a nad 170 cm. Farba je slávnostná. Posledné volánove sú pre “tetky”, kt. zakrývajú motýlie varhánky.
@sulavikova 😄 dakujem za nazor 👍🏻
Dakujem vsetkym. Asi ich objednam vsetky a uvidim, ci vobec sadnu 😄
Lebo u mna je velky problem, kedze ako mi vsetci hovoria, ze som ako babika.. ale zohnat nieco na takuto udalost je pre mna ako za trest 🫣
@anonym_autor Saty su pekne ale dolezite je aka je kvalitna latka. Na obrazku vyzeraju pekne, tak snad to aj bude zodpovedat v reale. Tie prve 2 by som volila skor pre mlade slecny, i ked mas na to postavu a aj tak mi pridu najelegantnejsie a najvhodnejsie tie posledne s rukavmi. Aj praktickejsie z hladiska pocasia, lebo nikde nie je napisane, ze bude 30+ stupnov. Farba moze byt, je pekna. Tento strih rukavov praveze pristane len stihlym rukam nie tetkam so silnymi rukami, pretoze opticky to rozsiruje.
@anonym_autor Saty su pekne ale dolezite je aka je kvalitna latka. Na obrazku vyzeraju pekne, tak snad to aj bude zodpovedat v reale. Tie prve 2 by som volila skor pre mlade slecny, i ked mas na to postavu a aj tak mi pridu najelegantnejsie a najvhodnejsie tie posledne s rukavmi. Aj praktickejsie z hladiska pocasia, lebo nikde nie je napisane, ze bude 30+ stupnov. Farba moze byt, je pekna. Tento strih rukavov praveze pristane len stihlym rukam nie tetkam so silnymi rukami, pretoze opticky to rozsiruje.
@anonym_3174c7 dakujem. Je to z miadresses, od nich uz jedny saty mam. A kvalita je ok 🙂
Okrem toho co uz bolo spominane, pozor na dlzku sukne. Ak ti budu saty koncit v najsirsej casti lytka, budes vyzerat zavalito. Toto je taka osemetna dlzka, dala by som ich skratit kusok pod koleno
Okrem toho co uz bolo spominane, pozor na dlzku sukne. Ak ti budu saty koncit v najsirsej casti lytka, budes vyzerat zavalito. Toto je taka osemetna dlzka, dala by som ich skratit kusok pod koleno
@anonym_78cfbb tak to som napriklad nevedela 🙂
A nieco taketo? Ci to uz vobec nie
@anonym_autor tie bledomodre, spodne su nadherne 🥰 ak bude kvalitny material, super na svadbu
@anonym_autor tie bledomodre, spodne su nadherne 🥰 ak bude kvalitny material, super na svadbu
@anonym_78cfbb dakujem 🙂
Tie posledné bledo modre sú pekné a určite vhodné na letnú svadbu
A máš výhercu 🙂 Nádherné svetlomodré šaty.
Pridavam sa, tie svetlomodre posledne cu naj! Aj krasne, aj vhodne na prilezitost
aj ja som za tie svetlomodré...sú top👌na letnú svadbu
aj ja som za tie svetlomodré...sú top👌na letnú svadbu
@billy_jean
@missviolet
@ivett1 dakujem. Objednam teda tie. A nie je farba privelmi bleda?
Všetky sú pekné. Ja by som si vybrala tretie. Ale mám 175 cm. Neviem, či pri Tvojej výške tie volány nebudú príliš "masívne".
Tie svetlomodré sú nádherné.
@billy_jean
@missviolet
@ivett1 dakujem. Objednam teda tie. A nie je farba privelmi bleda?
@anonym_autor nie, na svadbu podľa všeobecného dress codu by sa mali nosiť práve takéto pastelové farby. Vyhýbame sa bielej, čiernej. Pozor na červenú a takéto žiariace kráľovský modré. Lebo pozornosť by mala ísť všetka na nevestu. Krásne šaty si vybrala. Verím, že budú super a budeš nádherná 🙂.

Pekné, pokojne ich môžeš mať, ak je sobáš v kostole, dáš si k nim sako alebo štólu cez plecia