Skúsenosti s Birkenstock
Dobrý deň, tie čo máte Birkenstock klasické korkove (nie plastové) sú naozaj tak pohodlne ?
Nemám kde ich vyskúšať osobne……nie sú pri chôdzi príliš tvrdé ? ako je napr.ortopedicka obuv ? Chcem ich kúpiť aj deťom ako sandale ….no doteraz mali Skechers s pamäťovou penou makucke …tak sa bojim že toto mi nebudú chcieť nosiť
Ďakujem za názory
ja ich nosim roky cele leto, ci v meste, ci pri mori. pre mna su velmi pohodlne.
ja mam zlu skusenost, ten korok casom velmi pachne.. napachne potom nohy. Drhlas om ich kefou, s praskom, atd, ale pachnu.
Nosím doma a von gumené a v práci korkové. Nemám len jedny, striedam, čistím a preto nesmrdia. Sú pohodlné, majú dve šírky...
Tiez mam tri modely a nosim cele leto, zo zaciatku ma trochu otlacali, ale to mo robia vserky topanky
Mam korkove druhym rokom, nosim vylucne tie a nesmrdia, penove mam k vode a rovnako parada, tento rok uz maju penove slapky aj deti, pol slova som nepocula, ze by neboli dobre
Mám asi 4 korkové a neviem si vynachváliť 🙂 Nosím zhruba 4 roky a určite kúpim zasa 🙂
@marhulka13 akoze oni vyzeraju ozaj otrasne😄asi na kazdom, ale su mega pohodlne
Pre mna tie okraje neprijatelne. Mam citlive nohy, nemozem mat take tvrde lode s ostrym okrajom.
Ak boli zvyknute na penu, pochybujem ze budu vyhovovat.
Ich výhoda je hlavne na také neasfaltove cesty mimo mesta. Vydržia, kde ostatné bežné za 2 týždne vyzerajú ako do odpadkov.
Ahojte, nemáte niekto skúsenosť? Objednala som si tie gumové a ľavá je skoro o 1 cm väčšia ako pravá. Veľkosť je uvedená rovnaká. Myslela som že sú to kvalitnejšie šľapky a nie je takáto chyba 🤷🤦

My sme veľmi spokojní, čo sa týka pohodlia. Ale my ich nosíme ako papuče, kožené vnútri, gumené na terase a na záhrade.